Beatko Ładne liczby Ci wychodzą i pomidorów i papryk

Zdradź proszę listę szczęśliwców wybranych na 2016 rok
Czy parapety w Twojej pracy tyle pomieszczą? Pamiętam zdjęcia siewek i już wtedy wydawało mi się tego sporo.
Czy cebulę wysiewałaś do paletki- tą w tunelu? Mnie cebula z rozsady bardzo się podobała choć sadzenie tego do gruntu przypominało pracę na polu ryżowym
U mnie będzie Exhibition - dziękuję Wituś za nasionka i oczywiście Wenta ponieważ najbardziej lubię czerwoną cebulę. Nawet na surowo nie wpływa negatywnie na moją wątrobę
Daria W tym roku pierwszy raz miałam swoją cebulę- poprzednie siewy nigdy nie wschodziły. Jest wątek o cebuli z rozsady
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=31972 ale generalnie w połowie lutego można rozpocząć siew do paletek lub pojemników (ja część kiełkowałam na wacikach), potem ją pielęgnujesz,strzyżesz (lub nie)- ważna jest temperatura. Nie może być za ciepło. W połowie kwietnia wysadzasz do gruntu i tyle.
U mnie wyglądała tak- taka sobie mizerotka
W maju nawet jej nie było widać w gruncie
A taka była w lipcu
Jak dla mnie, cebula z rozsady to najlepsze rozwiązanie
Kasiu Synchrony masz już zaklepane
Faktycznie w sobotę był taki moment, że zrobiło mi się bardzo gorąco i po kolei ściągałam z siebie poszczególne warstwy. Jednak golf został
Ciemierniki niebawem pokażą swoje piękno choć nie wiem czy mój w tym roku zakwitnie.