Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 4 mar 2016, o 10:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...
Czy ten piękny zielony trawnik jest tegoroczny??? Jak to zrobiłaś????
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ask_anullawitaj, jakoś nie przepadam za czerwonymi różami ale bardzo przepadam za eMem więc jego zdanie biorę pod uwagę, zwłaszcza gdy czas prac ziemnych zbliża się
kokoryczkato zdjęcie bylo zrobione pod koniec maja ubiegłego roku. Obecnie trawnik to obraz nie do pokazania ale azot + koszenie co tydzień + woda = taki jak na zdjęciu

kokoryczkato zdjęcie bylo zrobione pod koniec maja ubiegłego roku. Obecnie trawnik to obraz nie do pokazania ale azot + koszenie co tydzień + woda = taki jak na zdjęciu

Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- wagabunga123
- 1000p
Dziś skoro świt pojechałam na działeczkę posypać troszkę nawozem, gdy dotarłam deszcz już kapał dość intensywnie. Na szczęście, bo u mnie strasznie sucho.
Aniu specjalnie dla Ciebie widok mojej pergoli od strony sąsiada:

Nareszcie prywatność
Przy macie staną jeszcze donice z kwiatami a jak ruszy winogron, to widok ogólny będzie znacznie łagodniejszy.
A teraz moja wiosna
New dawn przezimowała bardzo ładnie

A panienki które przemarzły pokazują nosy z ziemi

Moje
hiacynty

Rozkwitły żonkile, niestety, nie wszystkie, czekam na białe z biedronki

Tulipany jakieś takie mało wyrośnięte

Szafirki niebieskie i jeden albinos

Moje piwonie ledwo co wystają nad ziemię a u Was takie już wielkie

Miłej niedzieli Wam życzę
Aniu specjalnie dla Ciebie widok mojej pergoli od strony sąsiada:
Nareszcie prywatność

A teraz moja wiosna

New dawn przezimowała bardzo ładnie
A panienki które przemarzły pokazują nosy z ziemi

Moje

Rozkwitły żonkile, niestety, nie wszystkie, czekam na białe z biedronki
Tulipany jakieś takie mało wyrośnięte

Szafirki niebieskie i jeden albinos

Moje piwonie ledwo co wystają nad ziemię a u Was takie już wielkie

Miłej niedzieli Wam życzę

Róże na balkonie to fajna sprawa, moja ma już rozkwitnięty kwiat. Oj, nie zazdroszczę Ci organizowania komunii, ja na szczęście mam już to z głowy, jeszcze tylko jedno wesele córki mnie czeka 

- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Super pomysł z osłonięciem się od sąsiada,troszkę prywatności każdy musi mieć
Różyczki dają radę,a jak deszczyk popada to będą ładnie startowały,a jeszcze zdążyłaś dać nawóz
Hiacynty i ja podziwiam
Pozdrawiam niedzielnie...

Różyczki dają radę,a jak deszczyk popada to będą ładnie startowały,a jeszcze zdążyłaś dać nawóz

Hiacynty i ja podziwiam

Pozdrawiam niedzielnie...
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Hiacyntowe bukieciki śliczne
Piszesz że masz małe piwonie, moje jeszcze nie wszystkie z ziemi się pokazały
A ten ostatni, pękaty tulipanek to cóż to?

Piszesz że masz małe piwonie, moje jeszcze nie wszystkie z ziemi się pokazały

A ten ostatni, pękaty tulipanek to cóż to?
- wagabunga123
- 1000p
Pashmina nie myślałam, że komunia wymaga aż tyle zachodu i jest tak bardzo stresującym wydarzeniem. Masz już kwiaty na balkonie
super
Aniu gdyby nie fakt, że mój sąsiad na tzw 'beszczela" stoi przed pergolą i luka co i jak u mnie, to bym nic nie montowała, ale takie zaglądanie doprowadza mnie do szału. Teraz figa, nie zobaczy nic
Hiacyntów na pewno dokupię na jesieni (pewnie zamówię cały karton
)
Zuza ten pękaty to " Diamond Star" - przynajmniej taką mam nadzieję, posadziłam ich trzy paczki a z ziemi, póki co, wystaje tylko jeden

Aniu gdyby nie fakt, że mój sąsiad na tzw 'beszczela" stoi przed pergolą i luka co i jak u mnie, to bym nic nie montowała, ale takie zaglądanie doprowadza mnie do szału. Teraz figa, nie zobaczy nic

Hiacyntów na pewno dokupię na jesieni (pewnie zamówię cały karton

Zuza ten pękaty to " Diamond Star" - przynajmniej taką mam nadzieję, posadziłam ich trzy paczki a z ziemi, póki co, wystaje tylko jeden

- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
No właśnie taki on podobny do moich że się zaciekawiłam.
A ja mam Ice cream - wrzuciłam do googla i one są identyczne
Czyżby różne nazwy tego samego tulipana
A ja mam Ice cream - wrzuciłam do googla i one są identyczne

Czyżby różne nazwy tego samego tulipana

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ja też kupiłam Ice Cream jako Diamond Star. Czasami określają go po prostu lodowy. Ma różne nazwy.
Najważniejsze że teraz częściej są cebule zgodne niż to było jeszcze niedawno.
Dobrze że się osłoniliście od sąsiadów. Dobry pomysł z tą matą.
Kiedyś mnie eM namawiał na pompę solarną. Odmówiłam mu bo stwierdziłam że się pewnie szybko zepsuje. Ciekawa jestem, jak się Twoja sprawdzi. Bardzo podobają mi się fontanny. Ale ja jestem dusigrosz. Żal mi wody i prądu na takie cuda.
No i wynegocjowałaś cenę jaką chcesz?
Najważniejsze że teraz częściej są cebule zgodne niż to było jeszcze niedawno.
Dobrze że się osłoniliście od sąsiadów. Dobry pomysł z tą matą.
Kiedyś mnie eM namawiał na pompę solarną. Odmówiłam mu bo stwierdziłam że się pewnie szybko zepsuje. Ciekawa jestem, jak się Twoja sprawdzi. Bardzo podobają mi się fontanny. Ale ja jestem dusigrosz. Żal mi wody i prądu na takie cuda.
No i wynegocjowałaś cenę jaką chcesz?
- wagabunga123
- 1000p
Zuza a wiesz, że to może być też właśnie Ice Cream
dopiero teraz przypomniałam sobie, że przecież dostałam 2 szt jako gratis od firmy Królik
Niebawem zobaczymy, co z niego za gagatek
Madziu z maty jestem bardzo zadowolona, zupełnie nie wiem dlaczego nie zawiesiłam jej już w zeszłym roku
Ja, z uwagi na brak prądu na działce, bardzo mocno wykorzystuję energię słoneczną, póki co wszystkie urządzenia solarne dają radę, oby i z pompą też tak było. Negocjacje prawie zakończone, cena obniżona o 200 pln tylko sama muszę jechać po odbiór
fontanna waży 75 kg 

Madziu z maty jestem bardzo zadowolona, zupełnie nie wiem dlaczego nie zawiesiłam jej już w zeszłym roku

Ja, z uwagi na brak prądu na działce, bardzo mocno wykorzystuję energię słoneczną, póki co wszystkie urządzenia solarne dają radę, oby i z pompą też tak było. Negocjacje prawie zakończone, cena obniżona o 200 pln tylko sama muszę jechać po odbiór

-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
No to niezła negocjatorka jesteś
. Ja tam nie umiem się targować. A z moim kierunkiem studiów powinnam być w tym całkiem dobra. Potrafię się wykłócać ze sprzedawcami którzy chcą mnie orżnąć ale zbijać cen nie bardzo.
Fajnie że taka fontanna ozdobi Twoją działeczkę.

Fajnie że taka fontanna ozdobi Twoją działeczkę.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ice Cream ...ja miałam 3 szt,a jeden chyba wyszedł na powierzchnię hmmm...warto czekać 

- wagabunga123
- 1000p
Już na samą myśl cieszę się jak małe dziecko na lizaka
szkoda tylko, że musze czekać do polowy maja
pan opuścił z ceny bo kupuję fontannę bez pompy, gdyż mam swoją. Zawsze warto zapytać o możliwość negocjacji 
-- 11 kwi 2016, o 18:48 --
Aniu, zeszłej wiosny to chyba właśnie na widok Twoich tulipanów zaśliniłam komputer
warto poczekać, może one potrzebują więcej czasu ...

-- 11 kwi 2016, o 18:48 --
Aniu, zeszłej wiosny to chyba właśnie na widok Twoich tulipanów zaśliniłam komputer

- zara
- 500p
- Od: 6 maja 2015, o 12:06
Marlenko zaproszenia dotarły i powędrowały już do gości. Zatem jeden problem mamy z głowy
Teraz pochłaniają mnie wszelkie sprawy z próbami kościelnymi oraz ten przeklęty "trzecioteścik" - głupota i niepotrzebny stres dla tych maluchów. No ale przede wszystkim dla nas rodziców. Podchodzę do tego testu bardzo emocjonalnie może dlatego, że to pierwszy taki egzamin mojego dziecka.
W Twoim ogrodzie widzę budzi się i budzi wciąż
Wyczekiwane róże wystawiają kły co oznacza że będzie pięknie
Super zadbałaś o intymność teraz nikt nie zakłóci Twojego relaksu i wypoczynku a już na pewno nie oczy sąsiada
Buziaki i słonko w pakiecie przesyłam

Teraz pochłaniają mnie wszelkie sprawy z próbami kościelnymi oraz ten przeklęty "trzecioteścik" - głupota i niepotrzebny stres dla tych maluchów. No ale przede wszystkim dla nas rodziców. Podchodzę do tego testu bardzo emocjonalnie może dlatego, że to pierwszy taki egzamin mojego dziecka.

W Twoim ogrodzie widzę budzi się i budzi wciąż

Wyczekiwane róże wystawiają kły co oznacza że będzie pięknie

Super zadbałaś o intymność teraz nikt nie zakłóci Twojego relaksu i wypoczynku a już na pewno nie oczy sąsiada

Buziaki i słonko w pakiecie przesyłam

- wagabunga123
- 1000p
Zara my trzecioteścik mamy przed i po komunii, ale powiem Ci, że mi on nie spędza snu z powiek. Zupełnie nie mogę zrozumieć, dlaczego ktoś męczy te biedne dzieci bez powodu, bo przecież ten test jest dobrowolny (szkoły same się do niego zgłaszają) i na nic nie wpływa. My piszemy OBUT, który jest naprawdę bardzo trudny (wg mnie operon jest łatwiejszy).
W sobotę odbieramy sukienkę itp. Masz już kupione buciki dla dziecka? Ja jestem w lesie, nie mam nic. Ale za to od wczoraj jestem na diecie, więc celowe zwlekam z kreacją dla siebie
Na działeczce bywam tylko przelotem, cierpię na chroniczny brak czasu, pełną parą ruszę po komunii
Buźka
W sobotę odbieramy sukienkę itp. Masz już kupione buciki dla dziecka? Ja jestem w lesie, nie mam nic. Ale za to od wczoraj jestem na diecie, więc celowe zwlekam z kreacją dla siebie

Na działeczce bywam tylko przelotem, cierpię na chroniczny brak czasu, pełną parą ruszę po komunii

Buźka