Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Post »

Ja to sobie chyba dodatkowy etat znaleźć muszę , po pierwsze chciejstwa i zakupy , po wtóre kurs franka ;:223 , ;:223 , ;:223
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Moniś masz franki do spłacenia?! ;:202 ...jestem z Tobą. Musisz być dzielna. ;:202 Mam nadzieję, że sytuacja zacznie się klarować i frank w końcu zacznie powoli spadać w dół...

Aniu jest bardzo źle. I nie widzę wyjścia z tej sytuacji. Chciałabym się zwolnić... ;:174
Byłaś w BR tylko chwilkę i grzecznie zwiałaś? Twarda sztuka jesteś! ;:215

Marysiu każda kobieta musi poszaleć na zakupach. czuję, że i Ty w końcu pękniesz. ;:224

Dorciu i Sabinko ja zawsze dzwonię do BR ale macie rację, co na piśmie to na piśmie. Chyba i ja jutro do nich napiszę. ;:215
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Aniu zawsze może być gorzej , na pocieszenie .........też mam we frankach :D
Czy Ty wiesz że ilekroć patrzę na Twój avatar , to widzę Małgorzatę Ostrowską z Lombardu , jesteś śliczną , mądrą kobitką , a w pracy niech Cię w oooo cmokną .
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monika co Ty się tylko szlajasz po cudzych wątkach , dawaj no po oczach swoimi cudnymi kwiatami , co idę do Ciebie , to Ty na chałupach . :;230
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Reniu śliczna i młoda to ja byłam 10 lat temu. :;230 A tak poważnie to po tej mojej operacji dojść do siebie nie mogę i na dodatek latka lecą... ;:224 Ale doceniam, że chciałaś mi humor poprawić. ;:196

Reniu Monika się szlaja, to fakt. Nam nic nie chce pokazać a mnie to jej pole mieczykowe i ilość tam siedzących cebul po nocach się śni... Może tak zrobimy włam? Będziemy takie Zosie samosie i same się pogościmy? :lol:
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Witaj Aniu
Piękna działeczka - ja też kiedyś miałam działkę, aż zapragnęłam mieć trochę ziemi "pod ręką" i tak oto w 2010r przeniosłam się ;:65 do "podmiejskiej sypialni" czyli domku za miastem. Działkę ROD kupiłam już gotową z nasadzeniami, więc nie było tam dużo roboty, ale tak mnie to wciągnęło że aż się nie spodziewałam. Teraz przy zakupie domu miałam przy nim gołe pole (a raczej poletko, bo ziemi niewiele) ale ważne że jest :tan
Wpadam więc na forum podglądam, podpatruję i uczę się ;:108 aż stwierdziłam, że w końcu to i czas się odezwać :wit - pozdrawiam więc serdecznie!
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Aneczko tak sobie po cichu czytam o Twoich roślinnych zakupach i chyba ktoś tu nie chce się przyznać,że wygrał w totka :;230 Pamiętaj,że jak braknie Ci miejsca na sadzenie to ja jeszcze dysponuję kawałkiem trawnika przeznaczonym do likwidacji ;:183 (oczywiście eM jeszcze nie wie,że to go czeka na wiosnę :wink: ). Co do pracy to życzę dużo sił i cierpliwości ;:168
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu , poczekaj ,poczekaj zobaczymy co powiesz za 10 -20 lat :;230 :;230

Ja tam chętnie na włam idę , ona tych mieczyków ma tyle , że nie zauważy , a jeszcze możemy martwą nornice podrzucić , co mi pies łapie (pozazdroscił kotom ),i będzie na gryzonie . ;:303
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, współczuję ;:168 Wiem coś o tym, bo dostałam mocno w kość w poprzedniej firmie.
Decyzja o odejściu wcale nie jest prosta, ale zawsze możesz po cichu i bez nacisku szukać czegoś innego. Jak się trafi gratka, to rzucisz triumfalnie wypowiedzenie :D A jak nic się nie trafi (odpukać) to zostaniesz, zaciskając zęby :twisted:
Znalazłaś sobie dobry sposób na chandrę ;:108 Jestem ciekawa, gdzie Ty posadzisz te wszystkie klemki? 235 zł w koszyku to wychodzi średnio 12 clematisów ;:oj
Cudne zdjęcie ;:215 i cudna kompozycja ;:167
Obrazek

Ps. Nie ja wykupiłam Mistery dream w L ;:185
Ps2. Jaka ona była? Bo już nawet jej zobaczyć nie można...
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aniu, Myślę, że Elwi dobrze prawi (polać jej ;:304 ) jeśli praca nie daje ci radości i satysfakcji to cichutko rozglądaj się za czymś nowym. Moment, w którym złożysz rezygnację na biurko dyrektora bezcenny ;:108 Ech.. widzę, że dzisiaj więcej osób zdołowanych. U ciebie praca, mnie dobija sytuacja w domu i końca nie widać..Byle do wiosny, wtedy na wszystko patrzy się innym wzrokiem ;:173 A widzę, że sposób na zły dzień podobny do mojego..z tym, że u mnie działa na krótko i przeradza się w jeszcze gorszą chandrę, bo jak się napatrzę i naoglądam, a potem okazuje się, że już nie mam funduszy, a tyle roślin pcha się do koszyka ;:306 :roll: Musze zaklepać miejsce pod bramą do twojej działki (na żebry) zanim zrobi się tłok ;:306
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sabina tylko bez rozpychania łokćmi. ;:134 pierwsza kromka dla mnie :;230
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Och, ja zawsze taka pokrzywdzona ;:158 może skapną mi jakieś okruszki :;230
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu wiem, że problemy w pracy potrafią człowieka wpędzić w depresje. Czasami sama praca nie jest tego warta. Zrób jak Ci radzą dziewczyny, szukaj po boku pracy. A potem z dziką satysfakcją rzuć wypowiedzenie na biurko. Tyle masz fajnych roślin, czuję że i ja w końcu skończę pod Twoją furtką hehe.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu przyłączam się do chóru, namawiającego do szukania pracy. ;:168 Kiedyś też tak zrobiłam. Szukałam dość długo, nawet domownicy nie wiedzieli. Udało się i jeszcze zyskałam finansowo. Ostatnią pracę rzuciłam, bo zmieniło się moje postrzeganie świata i jestem zabezpieczona finansowo. Zawsze się znajdzie jakieś wyjście, tylko na razie go nie dostrzegasz. ;:168
Jeśli szykuję się jakieś przedsięwzięcie, nie do końca legalne, w cudzym ogródku, ;:138 to pamiętaj, ja mam dużo czasu. Mogę robić rozeznanie i stać na czatach. :;230
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No, teraz ju pewne, że trzeba to logistycznie odpowiednio rozplanować. Miasteczko namiotowe pod działką Aneczki :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”