W moim ogrodzie działają artyści z branży
gębodzieła O takie ażurowe serwetki mi z liści robią.

Ktoś potrafi je nazwać?
W tym roku obrodziły mi owoce. Porzeczek mam po jednym krzaczku z każdego koloru- czyli 3, a załaduję zaraz nimi cała zamrażalkę. Jako, że nie przycięłam krzaków wiosną, a gałęzie pokładały się aż na trawę pod ciężarem owoców, ciachnęłam i zbierałam owoce, siedząc wygodnie na schodkach.
Izaziem, Madziagos Zdecydowanie takiej porady oczekiwałam. Nie bardzo mi się uśmiechało walczyć z korzeniem tego cyprysa. Kiedy najlepiej zabrać się do roboty teraz, czy wiosną.
Iza muszę przyjechać do Ciebie i dokładnie obejrzeć jak Ty swoje starsze iglaki pięknie przycinasz.
Magda a wiesz, że u jego stóp właśnie rosną żurawki i hosty. Będą miały szansę się rozrosnąć. Trytomy te posadziłam jak zakładałam tę część ogrodu.
Teraz proporcje są inne, ale one sobie radzą.
Na zimę związuję im liście i przykrywam gałązką iglaka.
Wandzia A wiesz, że udało mi się tę ławeczkę kupić nie drogo w markecie Brico, 2 lub 3 lata temu. Teraz tak jak ty wypatruję jakiś ciekawych podpórek, obelisków. Jak natrafisz na coś fajnego daj znać, ja oczywiście też będę się rozglądać i w razie czego powiadomię. Wszyscy oczekujemy na Twoje hortensje bukietowe, a u mnie pięknie już kwitnie najwcześniejsza Dharuma
WItch Podobała Ci się biała ostróżka, a ta też jest bardzo urodziwa.
A dla wszystkich pozostałych gości moja nowa rabatka która powstała po usunięciu kłopotliwej irgi. Oczywiście pod wpływem forum są tu róże i jeżówki.