Wiesiu on kwitnie na żółto,niestety nie zrobiłam fotki, ale dla mnie jest cudowny, bo całym rokiem ma wspaniałe ulistnienie. Tamta zima go nie tknęła, mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie.
Ewo w twoim wątku jeszcze ładniejsze kolorki u mnie przewaga różu, jakoś tak mi się zaróżowiło Dobrze,że jeszcze w naszych stronach nie było przymrozków.
Na szczęscie Aniu , chociaż wczoraj przenieśliśmy datury do pomieszczenia, w którym będą zimowały, szkoda by ich było, bo jeszcze tak pięknie kwitną. Zapowiadali deszcze, a w końcu tygodnia załamanie pogody i nocne przymrozki Oby te prognozy się nie spełniły
Zaglądnęłam, żeby sprawdzić co u Ciebie nowego, rzeczywiście jesieni nie widać. Zimowit 'ciapkowaty' jest świetny i dąbrówki boskie. Co to jest z różowymi kwiatami na ostatnim zdjęciu?
Zawitałam do twojego wątku obejrzeć chryzantemy. Przepiękne......te kolory. No i właśnie..jak poznać te zimujące. Ja kupowałam na zasadzie..że ładna i może sie uda przezimować. Raz mi się tylko udało.Bardzo ładne masz kwiatki i bardzo dużo odmian. A ten domowy fiołek to boski...wątki z fiołkami omijam szerokim łukiem póki co..ale tak niechcący patrząc na chryzantemy, jak mogłam nie spojrzeć na fiołka.
Zeniu przypomnij się na wiosnę,to dostaniesz te moje chryzantemy, bo one niesamowicie się rozrastają. Fiołeczki też masz zaklepane, cała kolekcja jest na wątku z domowymi.Hmm..niecała, bo jeszcze mam maluchy, które nie kwitły.