Mój ogród - moja pasja
- avalonne
- 500p

- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja
Wiosną roślinki rosną jak na drożdżach
Jak to miło codziennie widzieć więcej listków, więcej zieleni, więcej kolorów
Ależ to dodaje radości 
Ewciu,Celinko,podzielam wasze opinie i podpisuję się pod tym co napisałyście.Miłego weekendu życzę.
Co nowego wypatrzyłaś po obchodzie - zdjęcia poproszę

- avalonne
- 500p

Nikogo nie ma na forum, wszyscy biegają po rabatach z nosem przy ziemi licząc listki
Ale ja też lecę, zaraz
Miłego dnia dla wszystkich 
Ale ja też lecę, zaraz
Kasiu,codziennie odkrywam coś nowego najbardziej cieszy mnie to,że trawki zaczęły rosnąć.Fotki będą jutro.
Celinko,przynajmniej większość na ogródkach,działeczkach pogoda temu sprzyja, roślinki rosną niesamowicie.
Celinko,przynajmniej większość na ogródkach,działeczkach pogoda temu sprzyja, roślinki rosną niesamowicie.
Kasiu,codziennie odkrywam coś nowego najbardziej cieszy mnie to,że trawki zaczęły rosnąć.Fotki będą jutro.
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Nawet nie zauważyłam u Ciebie sreberka przepraszam
Czekam na foteczki.
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu ja tak jak większość dzień na działce zaczynam od obchodu co i ile urosło.Codziennie odkrywam coś nowego co mnie niezmiernie cieszy . Czerwona trawkę muszę sobie dokupić. Miłego wieczoru Ci zyczę.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Agnieszko,bardzo cieszę się z tego deszczu był już bardzo potrzebny.
Sylwia,zdjęcia będą jutro bo dzisiaj cały dzień u mnie padał intensywny deszcz,a poza tym byłam na 91 urodzinach babci.
Julianno,polecam czerwoną trawkę,bardzo mi się podoba,miałam trochę obawy przed jej zakupem.Myślałam,że jest trudna w uprawie,co prawda mam ją dopiero rok ale ładnie przezimowała i już zaczęła rosnąć.
Sylwia,zdjęcia będą jutro bo dzisiaj cały dzień u mnie padał intensywny deszcz,a poza tym byłam na 91 urodzinach babci.
Julianno,polecam czerwoną trawkę,bardzo mi się podoba,miałam trochę obawy przed jej zakupem.Myślałam,że jest trudna w uprawie,co prawda mam ją dopiero rok ale ładnie przezimowała i już zaczęła rosnąć.
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Anula po deszczyku już zrobiło się zielono .Ptaki śpiewają ,a mirabelki pachną w całym mieście .Uwielbiam ten czas , jest cudownie .

- avalonne
- 500p

Aniu, spojrzyj na moją trawkę w moim wątku i powiedz, czy jej czasem nie ciachnąć trochę - takie ma końcówki nieładne... 
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu u mnie też wczoraj popadało i zrobiło się bardziej zielono i świeżo tylko dla czego dzisiaj jest tak zimno?
- avalonne
- 500p

U nas też zimno, ale w ciągu dnia na pewno się ociepli

Ewuniu
U mnie też dużo odcieni zieleni, zaczynają kwitnąć czereśnie i wiśnie. Po tym wiosennym deszczyku roślinki dostały zastrzyk energii 
Jolu
rzeczywiście z deszczem przyszło ochłodzenie, ale ma być coraz cieplej
Celinko
dzisiaj u mnie trochę cieplej niż wczoraj chociaż ciągle pochmurno 
Jolu
Celinko