Siedlisko z sosnami cz.3
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Siedlisko z sosnami cz.3
Witam Cię Marzenko
ja pierwszy raz u Ciebie, ale od dzisiaj na stałe, piękny potencjał masz do wykorzystania, zdolniacha z Ciebie, szyjąc sama firanki
u mnie za krawcową robi teściowa
bo ja taka zdolna nie jestem
piękny ołtarzyk 
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, moja działka ma 140m długości i 60 szerokości. Domek aniołka nie jest na samym końcu działki, jakieś 30m przed. To teraz wiesz, czemu Cię tak pilnuję z projektem i podglądam i mądruję się. Mam w tym swój cel
.
U Ciebie podziwiam wnętrza, pięknie się urządziłaś i wg. mnie powinnaś być dekoratorem wnętrz
Grażynko, witam
. Jest mi bardzo miło, że spośród tylu wątków wybrałaś mój i wpisałaś się. Co mnie zainteresowało, to Wasz stary dom, którego już nie macie. Mój ciągle stoi i chcę go zachować. Podziwiałam też piękne azalie. Piszesz, że ze starych nasadzeń praktcznie tylko 2 okazy zostawiliście. U mnie jest na przykład taki żywopłot z bzu po przodkach.

wymiary żywopłotu 14,5m długości, a wysoki ? ok.3m.
U Ciebie podziwiam wnętrza, pięknie się urządziłaś i wg. mnie powinnaś być dekoratorem wnętrz
Grażynko, witam
wymiary żywopłotu 14,5m długości, a wysoki ? ok.3m.
- Grazka226
- 1000p

Wow jakie bzy
zazdroszczę Ci Marzenko takich okazów, ja dopiero posadziłam swoje, są bardzo malutkie
Normalnie czuję przez monitor ten zapach 
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Żywopłot z bzu oszałamiający
Czyli wypisz wymaluj moja działka jest jak Twoja. Częstuj sie kochana projektem ile chcesz. Proszę bardzo
No i Ty wiesz doskonale co znaczy TAM
Domek aniołka stoi w tej samej odległości od płotu jak moje akacje-zapamiętaj ten punkt odniesienia
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
wow ... i tutaj już świąteczna atmosera...
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
- cantati

- Od: 10 lut 2012, o 17:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko, jak miło Cię widzieć
Aniołek wygląda prześlicznie, słodziak po prostu
Bombki rewelacja
Od dawna mam na takie malowane ochotę... I stroiczki już w ruch poszły, a ja nadal nie mam gotowych 
Jak zobaczyłam tą ścianę z bzu, to aż zapach poczułam
Bombki rewelacja
Jak zobaczyłam tą ścianę z bzu, to aż zapach poczułam
Pozdrawiam, Dorota
- Grazka226
- 1000p

Marzenko a w jakich celach zostawiacie ten wasz stary dom? 
Marzenko kupiłam dziś bateryjki , jak mi czas pozwoli to zacznę się na Święta uczyć robienia zdjęć
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marzenko nie tylko ja szaleję po domu ale u Ciebie wystrój świąteczny już na oknach gotowy,super 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Sosenki4

Grażynko, bez dał rzeczywiście czadu w tym roku. To taki pojedyńczy i bardzo popularny u nas we wsi, więc pachniało wszędzie. Stary dom, czemu zostawiamy? Chyba z sentymentu, mieszkałam w nim do 15go roku życia, może i na starość się do niego przeniosę a potomkowi ten nowy zostawię ? Niczego nie wiem, ale nie mam sumienia go zburzyć, ot cała tajemnica.
Madziu, stajemy się sobie coraz bliższe dzięki działce, piaskowi itp, a tak serio, tu na FO rodzą się napradę fajne znajomości, przyjaźnie i w ogóle, jak w rodzinie albo lepiej, bo tu wszyscy mamy bzika na tym samym punkcie : OGRODU
Oj tak, doskonale znam pojęcie TAM na działce, zwłaszcza jak trzeba kosić chwasty na końcu, bo skoszona dzialka jakoś lepiej wygląda niż zarośnięta dziko.
Podobnie jak Ty upieram się przy różach, muszę dokładniej prześwietlić listę Twoich wybranek
Jolu, jak fajnie, ze zaglądasz
, podglądam Twój zjawiskowy ogród systematycznie, lecz latem mniej Cię było. jakieś problemy? Niemniej jednak muszę znów Cię odwiedzić, bo ozdoby już też pewnie masz i jak zawsze nietuzinkowe
Dorotko, bez rzeczywiście postarał się w tym roku i pokazał na co go stać. To stare krzaczory, rosną u nas odkąd pamiętam czyli na pewno prawie 40lat
. Muszę go w tym roku trochę ujarzmić.
dziękuję w imieniu aniołka, dzieci wyglądały rewelacyjnie na Wigilii w przedszkolu.
A bombki z popularnego portalu, jakaś wyprzedaż z likwidowanej fabryki i dziewczyna miała resztki w domu gładkich i zdobiła na zamówienie. Na innej aukcji kupiłam całkiem przezroczyste i prezenty robiłam bobowe, czyli sama malowałam
Natko, zdjęcia robi się łatwo. W okienku patrzysz na obiekt, naciskasz na guziczek i gotowe. Potem kabelkiem łączysz aparat z komputerem. Kopiujesz zdjęcia na komputer. Odpowiednio zmniejszasz i masz gotowe do wklejania na forum.
Życzę udanej zabawy w fotografa i czekam na efekty. Trzymam kciuki. Powodzenia
Marysiu, zrobiłam okna i na razie nic więcej. W kuchni jestem daleko w lesie, chyba dopiero w weekend coś tam porobię.
Za oknem... lepiej nie pisać. Na poprawę nastroju zamiast słońca proponuję trochę żółtego

Madziu, stajemy się sobie coraz bliższe dzięki działce, piaskowi itp, a tak serio, tu na FO rodzą się napradę fajne znajomości, przyjaźnie i w ogóle, jak w rodzinie albo lepiej, bo tu wszyscy mamy bzika na tym samym punkcie : OGRODU
Oj tak, doskonale znam pojęcie TAM na działce, zwłaszcza jak trzeba kosić chwasty na końcu, bo skoszona dzialka jakoś lepiej wygląda niż zarośnięta dziko.
Podobnie jak Ty upieram się przy różach, muszę dokładniej prześwietlić listę Twoich wybranek
Jolu, jak fajnie, ze zaglądasz
Dorotko, bez rzeczywiście postarał się w tym roku i pokazał na co go stać. To stare krzaczory, rosną u nas odkąd pamiętam czyli na pewno prawie 40lat
dziękuję w imieniu aniołka, dzieci wyglądały rewelacyjnie na Wigilii w przedszkolu.
A bombki z popularnego portalu, jakaś wyprzedaż z likwidowanej fabryki i dziewczyna miała resztki w domu gładkich i zdobiła na zamówienie. Na innej aukcji kupiłam całkiem przezroczyste i prezenty robiłam bobowe, czyli sama malowałam
Natko, zdjęcia robi się łatwo. W okienku patrzysz na obiekt, naciskasz na guziczek i gotowe. Potem kabelkiem łączysz aparat z komputerem. Kopiujesz zdjęcia na komputer. Odpowiednio zmniejszasz i masz gotowe do wklejania na forum.
Życzę udanej zabawy w fotografa i czekam na efekty. Trzymam kciuki. Powodzenia
Marysiu, zrobiłam okna i na razie nic więcej. W kuchni jestem daleko w lesie, chyba dopiero w weekend coś tam porobię.
Za oknem... lepiej nie pisać. Na poprawę nastroju zamiast słońca proponuję trochę żółtego
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
aaaa...wczoraj mi umknęło, ale dziś przychodzę i spojrzenie Shrekowego kota utkwiwszy w Twoim żywopłocie bzowym uśmiecham się szeroko o parę gałązek do ukorzenienia wiosną
Tak właśnie wygląda mój wymarzony żywopłot nieformowany
Miłego dnia i uważaj na drodze, bo ślisko!
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
Ale poleciałaś na żółto,MARZENKO
Ja też miałem takie żółte małe pomidorki,bardzo smaczne
Pozdrowienia,
Sławek
Przypomniało mi się,że miłek amurski podobał Ci się już w 1cz. mego wątku.Szkoda,że mi nie przypomniałaś
w sierpniu,byłbym dołożył gratis.
.Ale jak nie kupisz to masz u mnie
Tu trzeba być namolnym
Mnie jak ktoś coś obieca,to mu nie daruję
Taki jestem
Ja też miałem takie żółte małe pomidorki,bardzo smaczne
Pozdrowienia,
Sławek
Przypomniało mi się,że miłek amurski podobał Ci się już w 1cz. mego wątku.Szkoda,że mi nie przypomniałaś
w sierpniu,byłbym dołożył gratis.
.Ale jak nie kupisz to masz u mnie
Taki jestem
- Sosenki4

Pati czemu chcesz patyczki do ukorzeniania
. Wyślę Ci krzaki z korzeniami 
Sławeczku, no to zmieniam taktykę. Będę namolna
. Ten na parapecie to miłek wiosenny, bo wyczytałam, że wypada go mieć na skalniaku i nabyłam. Kupiłam podpędzonego i trzymałam na parapecie. Posadziłam potem na skalniaku, zanikł. Ciekawe czy wiosna raczy wyjść
, a o amurskiego będę się zatem upominać 
. Wyślę Ci krzaki z korzeniami Sławeczku, no to zmieniam taktykę. Będę namolna
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marzenko ależ u Ciebie złociście się zrobiło. Piękne małe słoneczka, uwielbiam żółte kwiaty..... ten w doniczusi to miłek wiosenny??? Moje marzenie, wiosną będę polowała na alle...
- Sosenki4

Agnieszko na miłka wiosennego radzę już teraz polować, ja zamawiałam go chyba właśnie grudzień/styczeń. Kurcze jak jak przypomnę sobie sprzedawcę to dam na PW namiary, miał sporo takich rarytasów i trochę zamawiałam u niego.