Przetestuję w nadchodzącym sezoniedarbo pisze: Nota niżej od moich Darbo NN. Jednak w gruncie były dużo wcześniej. Można polecać.

Przetestuję w nadchodzącym sezoniedarbo pisze: Nota niżej od moich Darbo NN. Jednak w gruncie były dużo wcześniej. Można polecać.
Ja też uprawiałem - u mnie późno owocował i trochę słabo zawiązywał, poza tym sporo owoców było "gargamelowatych" ale smakowo i estetycznie mnie zachwycił. Jest pewniakiem na kolejny sezonPelasia pisze:Czy ktoś uprawiał Amana Orange w gruncie?
Asia
ja tak samo. heh. chociaż niektóre odmiany opo wyglądzie da sie poznac,wosiek67 pisze:Ja to Was podziwiam, że to wszystko pamiętacie ja to sieję a potem mam problem bo nie wiem co jem
I na tym polega wiedza o odmianach.Suppa pisze:Pamięć do owoców i smaków mam wyjątkowo dobrą, jak widzę nazwę odmiany to od razu kojarzę owoc i smak, nawet gdy jadłem ją rok temu
Ale powyżej 4 owoców to chyba krzaki powinny miećnoontaak pisze:Bawole Sera ogólnie mają małe grona pomidorów .
Moim zdaniem też. A trochę inaczej wygląda, jeśli wszystkie są bardzo duże.Cinka80 pisze:Ale powyżej 4 owoców to chyba krzaki powinny miećnoontaak pisze:Bawole Sera ogólnie mają małe grona pomidorów .