rapunzel - zielono mi :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: rapunzel - zielono mi :)

Post »

Jagódko widzę, że Twoja kompozycja sansewierkowa szybko nabiera "kolorków". Piękna "złocista" od Anjji fajnie się wkomponowała. ;:63
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jagoda będę broniła stefana własną piersią !! :;230 :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Jagoda - sama sobie zgotowałaś taki los? otwierać, obfocić i jeszcze pisać...? :shock: ;:14 ja to otwieram, obmacam, obfocę i dopiero piszę ;:224 :;230
Ale paczka wypas! a i pomysłowy Dobromir z Ciebie i tym kwietnikiem ;:108 ja schytrzyłam się i aby nie było zbyt wielkich przestrzeni na kwietniku to stawiam tam tak wysokie rośliny aby wypełniały przestrzeń, a te rosną, jak wiadomo, to co jakiś czas trza misz - masz robić ;:108

rapunzel pisze:Wstyd i hańba :oops: , ale i ja do września miałam jednego sztucznego na półce zrobionej specjalnie dla sztucznego kwiatka, ale wraz z kolejnymi zakupami sztuczny poszedł do kubła, a półka z odzysku się przydała :tan

ja nigdy w zyciu nie kupiłam sztucznego, odkąd sięgam pamięcią to w domu same żywe kwiaty bywały... jakoś nie podobają mi się sztuczne, choć w kwiaciarniach niektóre żywe wyglądają "zbyt" ładnie i je macam dla sparwdzenia ;:224

tak sobie właśnie uświadomiłam, ze ja taka nieposkromiona chyba, bo tylko macam i macam te zielone :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa ja tego sztucznego też nie kupowałam, tylko dostałam, bo wymieniali zieleninę w jednym banku, gdzie brat męża pracował. Zawsze to jakieś usprawiedliwienie, co? :wink:
Co do macania, to ja już nieraz macałam sztuczne, bo one zwłaszcza z daleka są łudząco podobne. Swoje domowe to nagminnie lubię pomacać, poza zielistką, która wyraźnie za tym nie przepada.
Lidko, gdybym była na twoim miejscu, to chyba też bym broniła takiego wytwornego kwiatka. Tylko pamiętaj, ze on zimą lubi trochę chłodniej :)
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

No dziewczyny na macanie wam się zebrało ;:224 :;230 :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

bo jak coś takie "apetyczne" to jak się powstrzymać???? ;:14

Jagoda - usprawiedliwienie przyjęte :uszy
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Jagódko cała przyjemność po mojej stronie... a drugie to trzykrotka :wink:
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

Aga APETYCZNIE no ja nie wiem moje drogie ale zaraz macanie ......... :twisted: :;230 :;230
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jagódko...nowości piękne. ;:138 . Nie dziwię się że ci adrenalina podskoczyła i pewnie do tej pory trzyma. :;230 . Pięterko super, powątpiewam czy na tym jednym się skończy. ;:224 . Ilość kwiatków wzrasta w oszałamiającym tempie i to wszystko od września. :shock: :shock:
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Zeniu, tak po prawdzie to już od sierpnia ;:108 Właściwie to w sierpniu już poczułam silną potrzebę bycia na tym forum i nawet po cytrynę do sklepu pobiegłam, żeby sobie chociaż pestkę zasadzić :;230 Najlepsze, że cytrynka rośnie i się tym wcale nie przejmuje.
Dziś trzymałam w ręku zroślichę i już kombinowałam z kolejnym pięterkiem, ale jednak się powstrzymałam, bo to już byłoby chorobliwe :;230
Anjja, cieszę się, że udało mi się rozpoznać i nie wiem, jak mogłam peperomię brać za trzykrotkę i to dwa razy :lol:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

rapunzel pisze: Dziś trzymałam w ręku zroślichę i już kombinowałam z kolejnym pięterkiem, ale jednak się powstrzymałam, bo to już byłoby chorobliwe :;230
Te choroby to mnie już trzymają...ho, ho i jeszcze trochę. ;:224 . Tylko że u mnie uzależnione to jest od pory roku.. :;230 . Jesienią na domowe...wiadomo. ;:108 . Właśnie się dowiedziałam że moja trawka kupiona jako ogrodowa, okazała się domową. Dziś męża wysłałam aby po nią pojechał zanim zmarznie. O dziwo, nawet teraz się cieszę że to domowa... :tan . Tylko krucho już z miejscem.. ;:7
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lidka lmw pisze:Aga APETYCZNIE no ja nie wiem moje drogie ale zaraz macanie ......... :twisted: :;230 :;230

A Lidka pójdź do wątku Anjji i zobacz w 1 części ona pokazywała takie puchate fajne... tylko do macania ;:108 jak nic, wiele roślinek ma taki wygląd, że aż chce się dotknąć :oops: zresztą ja to tak mam, że chyba tylko kłujaków nie dotykam, a reszta jest przeze mnie regularnie... napastowana :;230
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14

Post »

Bardzo fajną paczuszkę dostałaś ;:108 . Sansewierka idealnie pasuje do swoich starszych koleżanek ;:108 i nie ma żadnych zgrzytów kolorystycznych.
Pięterko bardzo pomysłowe :) . Jeśli masz jeszcze miejsce na tym kwietniku, to ja bym się nie wahała dorabiać kolejne :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Piękne nowości Jagódko.Pomysł na pięterko na kwietniku super.A może tak jeszcze kilka pięterek :?: Na pewno by się przydały :D
Awatar użytkownika
nowika
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 16:11

Post »

:wit Jagoda w zaskakująco szybkim tempie się rozwijasz !nowości piękne! , a z kwietnikiem uważaj żeby czasem z 3 pięter wieżowiec CI nie wyszedł ! :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”