Mój ci On...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rico62
500p
500p
Od: 19 lip 2010, o 20:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Mój ci On...

Post »

Witam Mirke przeważnie ci co wysyłają katalogi mają drogo! ;:180 Dziekuje Miłego Wieczorku :wit
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zosiu,prawdopodobnie jutro dopiero wpłacę,a ja już się dopominam :;230 Myślę,że zrozumiałaś moją niecierpliwość,to na widok tych piękności u Ciebie :D Danusiu,normalne ceny by mnie tak nie zszokowały :evil: Wiadomo,że idziemy tam,gdzie taniej.No i zdublowały mi się Danusie :;230 Kolor piękny,ciemno-bordowy :heja
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Raz znajoma pokazała mi ten katalog, bo bardzo spodobała jej się jedna róża. Nie dość, że cena zabójcza, to jeszcze zdjęcie podrasowane. Powiedziałam jej, gdzie może kupić po normalnej cenie. Trzeba sobie pomagać :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Mój amarylis już przekwitł, ale miał inne kolory niż za 1 razem. Pierwotnie był soczyście czerwony, a teraz zakwitł na biało czerwono :;230. Też był cudny. Bardzo lubię te cebulki :D Czekam na fotkę Twojego ;:108
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu,jak tylko zakwitnie od razu zaproszę go na sesję :wink: A jeszcze u teściowej stoją dwa,to tez dam im się zaprezentować :D
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13

Post »

Czekamy na zdjęcia Mira :tan , faktycznie coś jest z amarylisami, jak mówi Magda - zmieniają kolor, mój był ciemnoczerwony a co rok jest jakby jaśniejszy i pojawiają się jakieś białe prążki, tylko różowobiały jest wciąż taki sam, ale ten z kolei ma mniejsze kwiaty.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie mam aż takiego doświadczenia :roll:
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

danutab pisze:Mirko co do za katalog, ceny są zabójcze przecież w Świat cebul.pl można kupić 5 cebulek mieczyków za 5zl. Czasem warto poszukać w internecie niż kupować z katalogu.
ja zamówiłam mieczyki niecałe 4 zł za 5 szt- jakie beda? to sie okaze w praniu :;230
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i wracam do katalogu,pomijam jednak księżycowe ceny na podstawowy,że tak powiem,asortyment!Chcę Wam pokazać nowości,ale to super nowości,bo w żadnym konkurencyjnym tego nie widziałam :shock:

Obrazek

Drzewko pomidorowe "Baron"Nasionka 0,1g-35zł.Zbieramy do 50 kg na sezon!

Obrazek

Dynia "Gigant atlantycki" 3g-8,5zł Owoc osiąga wagę 500kg(dwa razy sprawdzam,zanim napiszę,więc zer nie pomyliłam)
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Dynia ważąca pół tony :shock: Chyba już wyrósł w naszym kraju taki wielki okaz :)
Pozdrawiam Hala
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zła jestem,że te zdjęcia takie brzydkie robię :oops: Może w dzień byłyby lepsze.Najwyżej jutro podmienię :wink:

Obrazek

Cebula Alisa Craig 2 g-12 zł.Rekordowo duże cebule o masie ponad 1 kg

Obrazek

Stewia 0,01g-25zł.Naturalny słodzik,300 razy słodszy niż cukier.Pomijam już ceny buraków,pomidorów,marchwi ale nie mogę oprzeć się podaniu ceny ziemniaków;3kg-49zł :shock:

-- 11 lut 2012, o 21:39 --

No na pewno ja nie jestem na bieżąco,tego nie twierdzę,ale dzielę się z Wami moim zdziwieniem :roll:
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

A ten ziemniak to ze złota?
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zadziwiające :shock: Nie dziwię się Twojej fascynacji tym katalogiem :wink: Ziemniaki na pewno rodzą się od razu ugotowane przy takiej cenie. A drzewo pomidorowe nie marznie w naszym klimacie-warto kupić :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

oooo zaraz zaraz czy to jest ten katalog co był dodawany do Przepisu na Ogród?
tzn ten katalog od Ogrodowego Domu Wysyłki, czyli domisad.pl?
hehe nie dziwie się tym, że się kochana dziwisz bo też go mam.......niektóre rzeczy są cuuudne jak np. ta czarna róża Black Magic w której się zakochałam ale aż tak szalona jeszcze nie jestem by kupować aż 3....i to za 119 zł....co ja bym z nimi zrobiła? ;:224 albo ta truskawka pnąca......oooo :shock: zaś to drzewko pomidorowe....mnie zamurowało :shock: :shock:
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mamy to samo :;230 :;230 :;230 Co zamawiasz? :;230 :;230 :;230
Ewo,ziemniaki nie tylko gotowane,ale od razu z okrasą :;230 :;230 :;230
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”