Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękny ten czekoladowy nachyłek. Ale pająk ? Brrrrrrrrrrrrrrr. Nie cierpię pająków bez względu na wielkość. Kobiety przeważnie boją się myszy. Ja nie! po stokroć wolę myszy niż pająki i jeśli pomyślę, że taki osobnik miałby po mnie spacerować to mi się robi niedobrze....
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

U mnie chyba myszy nie ma, ale myszki wydają mi się całkiem sympatyczne, w końcu to też ssak, a taki stawonóg, brrrrrr!... Dla mnie jednak wielkość pająka ma znaczenie, wszystkie znoszę, oprócz takich:

Obrazek

aha, Gosiu, parę zdjęć z berlińskiego ogrodu botanicznego jest w wątku "Ogrody botaniczne i parki". Tylko że to były z wiosny, chętnie bym popatrzała sobie teraz :roll:
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Obejrzałam te zdjęcia. To raj. Wyszłabym z tamtad chora.... Nie mogę uwierzyć, że do tej pory tam nie byłam. Niech no ja się tylko wybiore do Berlina...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ja też wychodziłam chora i taka jakby lekko pijana :wink:
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dlaczego bezczelnie? ( mam na myśli,że zagląda słonecznik do Twego okna). On jest po prostu podglądaczem. Ale wybacz mu, pewne jest ,że tego , co zobaczy nie puści w eter :lol: A że sobie troszeczkę popatrzy... :wink:
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ewelinko, wybaczę mu, co mam zrobić, ale tego, że nie puści w eter to nie byłabym taka pewna, już cały ogród huczy od plotek :lol: :wink: A ten podglądacz zamiast oglądać się za słoneczkiem jak na słonecznika przystało, to gapi się w okno cały boży dzień :? :wink: Dziś wygląda tak:

Obrazek Obrazek

To jest taki etap jak u szczeniaka owczarka, który ma jedno ucho stojące, a drugie klapnięte :lol: :wink:
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ale musisz przyznać, że przystojniak z niego....
Gosia

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

;:112
Nooo, a jaki wysoki! ;:109 W oczy to mu mogę tylko z okna popatrzeć. Aż szkoda, że jednoroczny (jak to mężczyźni :wink: ), echhh... :lol: :wink:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

Hoho, ale się feministycznie zrobiło :)
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Co z tego, że wysoki? Nieletni jest i tyle... A wiesz co grozi za uwiedzenie nieletniego...
Gosia

( Sigrid Undset)
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karolinko to teraz musisz uważać ;:112
Ale przystojny to jest nie ma co ;:80
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Grzegorz B

Post »

O lekko feministycznej wypowiedzi Karolinki się nie wypowiem, ale o ogrodzie, to z miłą chęcią.

Zauważyłem, dzielżan i do tego czerwony, fantastyczny, ja do tej pory kojarzyłem go wyłącznie z barwą słońca a Nachyłek czekoladowy wspaniały :shock: . Karolinko, ogród faktycznie pod Twoją opieką nabrał większej przejrzstości, widać że dzielnie sobie radzisz, jak zawodowy ogrodnik. :wink:
Awatar użytkownika
kasia176
100p
100p
Od: 2 sie 2007, o 10:19

Post »

Witaj Karolino, dotarłam wreszcie i ja do twojego zakątka. Masz przepiękne kwiaty!!! Tyle różności w cudnych kolorach :D Bardzo spodobał mi sie kącik mchowy - super pomysł. Mam nadzieję, że wszystkie mchy po przeprowadzce dobrze czują się w nowym miejscu :-) I wiesz co, ja też sobie przyłopatkowałam jakąś trawkę :-) i teraz szukam po necie co to za jedna.
Pozdrawiam wiosennie
Kasia
Zapraszam do mojego ogródka
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Arielku, no trudno, ciężkie czasy :wink:

Gosiu, kto tu kogo uwodzi, jemu to powiedz :lol: :wink: Ale muszę mu przemówić do rozsądku, bo ja jestem letnia, a on nie ;:112

Basieńko, uważam, uważam, byle się za bardzo nie zaangażować :wink: Przystojny, owszem, ale uroda to nie wszystko... :roll:

Grzesiu, zapewniam, że to cały feminizm na jaki mnie stać, bo "wojującego" nie lubię :wink: .
U koleżanki widziałam też dzielżanik pomarańczowy, ale miała go mało i już nie miałam sumienia sępić :? :( Ale poszukam go na pewno :D Żółtego też nie mam (jeszcze :wink: )

Kasiu, miło, że wpadłaś! :D Dziękuję za pochwały ;:180 Mchy czują się zmiennie, upał zdecydowanie im nie służy :( , ale po deszczu odżywają. Ja już mam pięć gatunków wyłopatkowanych traw, z czego zidentyfikowana została tylko jedna :wink:
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko ja też uwielbiam słoneczniki. W przyszłym roku na pewno ich nie zabraknie u mnie. Ponieważ będę w przyszłym roku robić porządek przy różach to myślę, że wśród nich będzie się czuł fantastycznie. A jak tam Twoje siewki? Pokazało się już coś? Jestem strasznie ciekawa.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”