Ogród Gosi
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Gosi
Jak to dobrze, że zamówiłam sobie na wiosnę the Pilgrim i już się nim ..... nie zarażę 
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Pilgrimem kusicie, ech. Dziewczyny opowiedzcie zapach, jeśli można
Goś - prasowanie, szkoła a ja udaję , że sprzątam po remoncie
Goś - prasowanie, szkoła a ja udaję , że sprzątam po remoncie
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
Izo za nim Gosia dotrze tutaj późną nocą powiem tylko po cichutku że The Pilgrim pachnie ślicznie dośc intensywnie nutką cytrynki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jolu, Mambo dzięki za informację. Polecam angielki. Po pierwsze pięknie wyglądają, po drugie pięknie pachną.
Ja chyba też zbankrutuję. Ale na róże zawsze znajdę kasę.
Grzesiu niestety nie mam dokładnej daty, ale patrząc na kwiaty podejrzewam, że to koniec sierpnia początek września.
Isia, wiesz, że nie się nie pogniewam. Szczególnie na Ciebie
Joasiu, ja niestety zaraziłam się kilkoma różami. Marzy mi się Edenka, Rapsody in blue, Nostalgia,iiiiiiii. I tak mogę w nieskończoność. A tak naprawdę to w tym roku muszę obsadzić 2 pergole i nie mogę się zdecydować jakie róże wybrać. Obstaję raczej przy krzaczastych udających pnące.
Pochwalę się na koniec kwiatkiem od męża, tak Isiu dobrze czytasz: od męża.

Teraz tak się zastanowiłam i stwierdziłam, że ja nie mam białych kwiatów w ogrodzie,
A to sobie kupiłam dzisiaj

Iza pachnie tak cytrynowo, owocowo. Przynajmniej tak go zapamiętałam, ale wiem, że ślicznie.
Isia ma rację, że nie mogę dotrzeć. Piszę tę odpowiedź już od godziny. Cały czas mi coś przerywa.
Ja chyba też zbankrutuję. Ale na róże zawsze znajdę kasę.
Grzesiu niestety nie mam dokładnej daty, ale patrząc na kwiaty podejrzewam, że to koniec sierpnia początek września.
Isia, wiesz, że nie się nie pogniewam. Szczególnie na Ciebie
Joasiu, ja niestety zaraziłam się kilkoma różami. Marzy mi się Edenka, Rapsody in blue, Nostalgia,iiiiiiii. I tak mogę w nieskończoność. A tak naprawdę to w tym roku muszę obsadzić 2 pergole i nie mogę się zdecydować jakie róże wybrać. Obstaję raczej przy krzaczastych udających pnące.
Pochwalę się na koniec kwiatkiem od męża, tak Isiu dobrze czytasz: od męża.

Teraz tak się zastanowiłam i stwierdziłam, że ja nie mam białych kwiatów w ogrodzie,
A to sobie kupiłam dzisiaj

Iza pachnie tak cytrynowo, owocowo. Przynajmniej tak go zapamiętałam, ale wiem, że ślicznie.
Isia ma rację, że nie mogę dotrzeć. Piszę tę odpowiedź już od godziny. Cały czas mi coś przerywa.
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
wow
kwiatek od męża w doniczce
no ja nie wiem
idzie na lepsze 
Gosiu ja też kupiłam sobie tego rododendronka wsadzony w zeszłym roku czekam aż ta bidula zakwitnie bo poszedł w krzaczek miałam nadzieje że wiosną zakwitnie ale do wiosny daleko
Gosiu ja też kupiłam sobie tego rododendronka wsadzony w zeszłym roku czekam aż ta bidula zakwitnie bo poszedł w krzaczek miałam nadzieje że wiosną zakwitnie ale do wiosny daleko
-
Grzegorz B
Gosiu, to mąż też poszedł tą drogą co ja
A pytałem się jaka data fotki, bo dla mnie za mało było barw, ale to może dlatego, że fotka nie tak bardzo wyraźna
A pytałem się jaka data fotki, bo dla mnie za mało było barw, ale to może dlatego, że fotka nie tak bardzo wyraźna
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
a ja rzadko żonie kwiaty kupuję..zpaytała by ..aaaa to mnie czy sobie kupiłeeś?
więc wolę jej jakiś mały prezencik...
więc wolę jej jakiś mały prezencik...
- Margo2

Isiu a może coś przeskrobał
Grzesiu niestety nie mam aparatu fotograficznego. Moje jedyne narzędzie to komórka.
Grzesiu tylko, że Ty to młody żonkoś jesteś. Poza konkursem
Józefie wiem, że Ty to co innego. Jak już wiesz, u mnie kwiatek od męża to rarytas.
Grzesiu niestety nie mam aparatu fotograficznego. Moje jedyne narzędzie to komórka.
Grzesiu tylko, że Ty to młody żonkoś jesteś. Poza konkursem
Józefie wiem, że Ty to co innego. Jak już wiesz, u mnie kwiatek od męża to rarytas.
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Jedyny kwiatek jaki dostałam wczoraj to od starszego syna ,a senior postanowil podtuczyć mnie trochę ,darując mi ...czekoladę
I na tym koniec darów w ten babski dzień... tradycyjnego goździka nie było...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Fabi 12
- 1000p

- Od: 18 sty 2010, o 21:20
Widzę , że nasi Mężowie zmieniają obyczaje, Ja dostałam Skrzydłokwiata x 2 szt. małe z osłonką.
Róża Nostalgia też mi się marzy .
Róża Nostalgia też mi się marzy .
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
- Margo2

Niektórzy panowie wyśmiewają to święto, i kobiety też. A mi jest miło jak dostanę przysłowiowego goździka. Uwielbiam dostawać kwiaty, pewnie jak większość z was. Dlatego każda okazja jest dobra.
- majka300
- 1000p

- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Zgadzam się z Tobą GosiuMargo2 pisze:Niektórzy panowie wyśmiewają to święto, i kobiety też. A mi jest miło jak dostanę przysłowiowego goździka. Uwielbiam dostawać kwiaty, pewnie jak większość z was. Dlatego każda okazja jest dobra.
Pozdrawiam
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat
Zapraszam
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Święto to święto - obchodzić trzeba, ale nie naokoło
! Gratuluję przełomu, bo jak rozumiem ten prezent to coś ekstra. Tym bardziej cieszy, a może to dopiero początek! A tak swoją drogą, wczoraj dzień kobiet, dziś to wiadomo, a jutro... coś mówili, że dzień mężczyzn. Hm... taka kolejność. Zastanawiające
Dzięki za zapach Pilgrima - świeżutki, ech... marzenie
Dzięki za zapach Pilgrima - świeżutki, ech... marzenie
-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
A co powiecie na taki prezent od męża na dzień kobiet? - pakiecik bulw dali a na dokładkę różyczka