Pod naszym niebem
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Pod naszym niebem
Anulko jak ja miejska na wskroś kobita potrafiłam, nie powiem dwie straciłam, bo je poznaję, ale na wsi wcale więcej nie wiedzą, a jak któraś padnie to się tym nie przejmują. Takie ciepłe jajeczko w ręce - sama radość 

-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, Dosiu
.
Przeczytałam Twoją opowieść z zaciekawieniem. Bo też rotweiler o kociej łagodności, kot Kłopot z charakterem rotweilera, a na dodatek kocica Fuhrer nie każdemu się przydarzy
. Czy z Twoją nogą już wszystko w porządku
Bo jak inaczej biegać z Tobą po tych Twoich pięknych arach
.
Pozdrawiam - Jagoda

Przeczytałam Twoją opowieść z zaciekawieniem. Bo też rotweiler o kociej łagodności, kot Kłopot z charakterem rotweilera, a na dodatek kocica Fuhrer nie każdemu się przydarzy

Pozdrawiam - Jagoda
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Mam nadzieję, ze ze zdrowiem już na prostą wychodzisz, choć widok za oknem niebardzo ogrodowy, bynajmniej u mnie.
WIelkie akacje mam też, choć część wycięłam z przyczyn budowlanych- korzeniami rozsadzały mu mur a inne zrobiłyby to pewnie niebawem. U mnie sieją się one jak chwasty, do tego odrosty korzeniowe tworzą byle tylko jakiś skaleczyć.
Koty super. U mnie chyba się pokochały kotka i kot siostry, bo jedzą z jednej miski. Wcześniej prychały na siebie przeokropnie. Może to sprawa "Marca" i ich marcowania?
pozdrawiam cieplutko
WIelkie akacje mam też, choć część wycięłam z przyczyn budowlanych- korzeniami rozsadzały mu mur a inne zrobiłyby to pewnie niebawem. U mnie sieją się one jak chwasty, do tego odrosty korzeniowe tworzą byle tylko jakiś skaleczyć.
Koty super. U mnie chyba się pokochały kotka i kot siostry, bo jedzą z jednej miski. Wcześniej prychały na siebie przeokropnie. Może to sprawa "Marca" i ich marcowania?
pozdrawiam cieplutko
- maria.k55
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 16:06
Witaj Anulko - przyszłam obejrzeć twój zwierzyniec i rzeczywiście znalazłam podobieństwo z imiennikiem twojej księżniczki 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Anulka ,przydreptałam Cię odwiedzić i pozdrowić cieplutko . 

-
- 1000p
- Od: 1 lut 2009, o 16:10
Małgosiu u Ciebie też pada śnieg? Jak dobrze pójdzie to znowu się spotkamy w Sulejowie.
Marysiu kusisz dziewczyno kusisz a moja silna słaba wola i tak się ledwo trzyma.
Jaguś witam w moich skromnych progach,oczywiście z nogą już dobrze możemy biegać.Tylko mąż twierdzi że od ciągłego przebywania na FO z moją głową coraz gorzej i głupie pomysły się lęgną.
Marzenko kiedy kupiliśmy działkę była tu dżungla akacjowo -bzowo-jeżynowa. Wyrąbywaliśmy ścieżki w tym chaszczowisku.
Ale część starych drzew zachowałam dlatego ogród musiałam dopasować do tego co było.
Mario ,Ewuniu dziękuję za Wasze wsparcie.

Marysiu kusisz dziewczyno kusisz a moja silna słaba wola i tak się ledwo trzyma.
Jaguś witam w moich skromnych progach,oczywiście z nogą już dobrze możemy biegać.Tylko mąż twierdzi że od ciągłego przebywania na FO z moją głową coraz gorzej i głupie pomysły się lęgną.

Marzenko kiedy kupiliśmy działkę była tu dżungla akacjowo -bzowo-jeżynowa. Wyrąbywaliśmy ścieżki w tym chaszczowisku.
Ale część starych drzew zachowałam dlatego ogród musiałam dopasować do tego co było.
Mario ,Ewuniu dziękuję za Wasze wsparcie.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Dosiu, zapisuję się z rewizytą.
Koty przeurocze, a imiona
Koty przeurocze, a imiona

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, trzymam kciuki, żeby sie udało spotkać 

- ewa_rozalka
- 1000p
Aniu jak tam u Ciebie ,nie zasypało Was ? 

-
- 1000p
:(zasypało i sypie cały czas ale może to i dobrze bo w nocy było -11 , ja jeszcze się kuruję ,więc nie muszę jechać do pracy.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
- ewa_rozalka
- 1000p
chciałabym taki wóz u siebie w ogrodzie. 

-
- 1000p
Nawet nie pamiętam gdzie to obfociłam ,zdjęcie telefoniczne to trochę nie wyraźne. Kiedyś miałam mieć taki zwykły drabiniasty ale M odmówił współpracy w transporcie koromysła i znalazł się iny chętny.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
pod naszym niebem
- ewa_rozalka
- 1000p
A,to szkoda ,bo to fajnie wygląda.