Jakoś taka koncepcja mnie naszła i ponieważ byłem z rana na giełdzie kwiatowej, to udało mi się wszystko nabyć (po ciężkim kociokwiku
Nasze stroiki świąteczne, choinki ...abc - cz.1
Re: Nasze stroiki świąteczne..choinki..abc
Tak, to mikołajki 
Jakoś taka koncepcja mnie naszła i ponieważ byłem z rana na giełdzie kwiatowej, to udało mi się wszystko nabyć (po ciężkim kociokwiku
)
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To też stroik?

To po ciężkim florystycznym dniu
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Materiały można kupić, ale talentu niestety nie... 
I jak teraz robić coś samemu:) jak pomysłów nowych wiele a jeszcze podczas tworzenia rodzą się inne 
- kasik 69
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
a ja myślałam,że to jakaś roślina w donicypiterek pisze:Gosiu - to kompozycja zrobiona na konstrukcji z kijów bambusowych.(xxx)
Tniemy zbędne cytaty... Wszystkie zdjęcia są na poprzedniej stronie...Nalewka
Piekne macie te stroiki ..
zazdroszczę talentów
piwko jak najbardziej zasłużone
zazdroszczę talentów
piwko jak najbardziej zasłużone
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wybraliśmy się wczoraj z M. do Tranowa Podgórnego ( Centrum Ogrodnicze), a tam ... festiwal ozdób świątecznych,świec , bombek i cacek choinkowych, gotowych stroików i oczywiście gwiazd betlejemskich w kilku kolorach ( czerwone , kremowe, różowe , mix-y...) i wielkościach. Można było dostać oczopląsu. Kupiłam piękną roślinę dla siebie , a także dla córki, synowej , mamy i teściowej . Prawie hurt - A co ! Kupiłam też dwa cyprysiki, które mam zamiar udekorować jak miniaturowe choineczki, by ozdobiły jadalnię (bo tam będzie wieczerza, a choinka w salonie ).
Mężowi spodobała się stylowa latarnia, którą powiesiliśmy na ganku. Wieczorami zapalam w niej świecę i nastrój jest niesamowity!

Dom został ozdobiony sznurem lampek, co ładnie wygląda zważywszy na bieluchne , śniegowe tło...

Mężowi spodobała się stylowa latarnia, którą powiesiliśmy na ganku. Wieczorami zapalam w niej świecę i nastrój jest niesamowity!

Dom został ozdobiony sznurem lampek, co ładnie wygląda zważywszy na bieluchne , śniegowe tło...

- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mimo, że mało bywam to też działam z córką ...w końcu to świąteczny czas...
http://www.youtube.com/watch?v=NEv7-nmL ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=NEv7-nmL ... re=related

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
I juz mam odpowiedź na moje pytanie .. bo kiedy tak oglądałamTwoje prace - a moje oczy robiły sie coraz większe ... a szczęka wisiała coraz bliżej kalwiatury ... zastanawiałam się - skąd bierzesz takie materiały .. juz wiem.piterek pisze:Tak, to mikołajki
Jakoś taka koncepcja mnie naszła i ponieważ byłem z rana na giełdzie kwiatowej, to udało mi się wszystko nabyć (po ciężkim kociokwiku![]()
)
Ale materiały materiałami - a telent , pomysłowość i wyobraźnia to już insza inszość - GRATULACJE
- Miiriam

Empuza - no cudne Twoje dzieła .. podziwiam
Powiedz mi co to za technika, która wykonana jest praca na 4 fotce ?
Stroiki przepiękne
Powiedz mi co to za technika, która wykonana jest praca na 4 fotce ?
Stroiki przepiękne
- Aisyrk
- 1000p

- Od: 18 sie 2008, o 16:22
To chyba embossing czy jakoś tak, coś w rodzaju wytłaczania, jeśli nie pomyliło mi się z filcowaniem. Niedawno trafiłam na tę technikę na <www.kreateria.pl>.
"....na betonie kwiaty nie rosną ..."
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Właśnie talent najważniejszy chłopcyMiiriam pisze:I już mam odpowiedź na moje pytanie .. bo kiedy tak oglądałamTwoje prace - a moje oczy robiły sie coraz większe ... a szczęka wisiała coraz bliżej kalwiatury ... zastanawiałam się - skąd bierzesz takie materiały .. już wiem.
Ale materiały materiałami - a telent , pomysłowość i wyobraźnia to już insza inszość - GRATULACJE![]()
-
magdalenka
- 100p

- Od: 5 lis 2010, o 10:02
- Miiriam

No dokładnie .. ta kasatrzynastka pisze: Właśnie talent najważniejszy chłopcyno i kasa na te materiały bo jak sie nie ma to choćby wyobraźnia była ogromna nie ma z czego tworzyć
EWELINKO lampion taki jaki Miiriamki lubią najbardziej . CUDNY, PRZEPIĘKNY , REWELACYJNY - zazdroszczę szczerze i równie szczerze cieszę się z Twojego nabytku ....
A aniołków majtających nóżkami nadal szukam... ostatnio znalazłam jednego - okazał się dekoracją i pani za nic nie chciała mi go sprzedać - ani nie pamiętała gdzie go kupiła ... podobno daaawno temu..... poszukiwania nadal trwają