Przepięknie wygląda kompozycja na pniu:) No a Twoja "Annabell" powinna w swej kategorii otrzymać chyba złoty medal! Moja mizerotka ma około 50cm. Niby rośnie , ale co z niej będzie i czy zakwitnie - czas pokaże.
Mój ogródek - cilla77
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Trafiłam na start różanego sezonu. Jak dobrze! W minionym roku posadziłaś tyle krzewów , teraz dopiero będzie się działo ( i pachniało
). Kasiu, podziwiam ilość odmian , jakie zgromadziłaś,żałuję Westerland- czy całkiem zmarzła?
Przepięknie wygląda kompozycja na pniu:) No a Twoja "Annabell" powinna w swej kategorii otrzymać chyba złoty medal! Moja mizerotka ma około 50cm. Niby rośnie , ale co z niej będzie i czy zakwitnie - czas pokaże.
Jakich zaległości sobie u Ciebie narobiłam ! ale za to napasłam oczy że hej! piękne róże a i zestawienia ze szałwią niesamowite. Powiedz mi bo jak masz tyle szałwi to może wiesz - ja w zeszłym roku miałam jedną i pięknie kwitła, na jesieni ją sciełam i w tym roku nie wyszła czy są też jendnoroczne? czy po prostu miałam pecha i ja szlag trafił?
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasiu. Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Weekend za godzinę się zaczyna i bardzo Ci życzę,żebyś mogła go już spędzić poza łóżkiem.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
No proszę, Kasia zamiast się kurować chodzi w nocy po ogrodach, dopiero co spotkałam ją u Bogusi
Z szałwią dam sobie jeszcze szansę w realu, tylko nie mam się kiedy i jak wybrać, pogoda szaleje i Mały Człowiek też tak jak Ty złapał infekcję, katar, kaszel i z wyjazdów nici, a i prace ogrodowe w zawieszeniu, choć i tak większość musi zaczekać na jesień, a teraz tylko drobna pielęgnacja, przycinanie przekwitłych róż (zbieram płatki na potpourri) i zbieranie ślimaków
(nieprzyjemne).
Z szałwią dam sobie jeszcze szansę w realu, tylko nie mam się kiedy i jak wybrać, pogoda szaleje i Mały Człowiek też tak jak Ty złapał infekcję, katar, kaszel i z wyjazdów nici, a i prace ogrodowe w zawieszeniu, choć i tak większość musi zaczekać na jesień, a teraz tylko drobna pielęgnacja, przycinanie przekwitłych róż (zbieram płatki na potpourri) i zbieranie ślimaków
Edyta
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne masz hortensje - temat dla mnie w zasadzie nowy, choć w starym ogrodzie jakieś rosną. Dostałem hortensję pnącą i rozglądam się za dębolistną, bo ma niesamowite liście.
Super szałwie omszone
Moje rozrastają się na boki i pokładają, dlatego tak podziwiam Twoje wyprostowane. Chyba nowa różowa będzie u mnie szła do góry 
Super szałwie omszone
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
jak się czujesz Kasiu? Czy juz pracujesz czy jeszcze jesteś na zwolnieniu. Dużo zdrówka życzę
.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kasiu przepędź już to choróbsko!!!!
Bardzo Cię potrzebuję w wiadomej sprawie identyfikacji ...
wprawdzie pogoda nadal nie najlepsza może nie powinnaś jechać jeszcze na działkę ale zapraszamy do komputera na chwilkę... odezwij się ,czekamy z nadzieją,że już jesteś zdrowiusieńka ...
Pozdrawiam serdecznie

Bardzo Cię potrzebuję w wiadomej sprawie identyfikacji ...
wprawdzie pogoda nadal nie najlepsza może nie powinnaś jechać jeszcze na działkę ale zapraszamy do komputera na chwilkę... odezwij się ,czekamy z nadzieją,że już jesteś zdrowiusieńka ...
Pozdrawiam serdecznie
-
cilla77

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
Dziewczyny wielkie dzięki za pamięć!
Piszę z pracy, więc króciutko....dziś zresztą pierwszy dzień... Czuję się lepiej, ale konsumuje drugi antybiotyk i mam za sobą 2 tyg leżenia. Do tego awaria netu i jest mi bardzo smutno bez Was...
Ogród czeka na mnie a ja za nim.....
Wkrótce się to zmieni
Krysiu, napisz proszę na pw. Spróbuję u kogoś odczytać!
Buziole dla wszystkich!!!
Piszę z pracy, więc króciutko....dziś zresztą pierwszy dzień... Czuję się lepiej, ale konsumuje drugi antybiotyk i mam za sobą 2 tyg leżenia. Do tego awaria netu i jest mi bardzo smutno bez Was...
Ogród czeka na mnie a ja za nim.....
Krysiu, napisz proszę na pw. Spróbuję u kogoś odczytać!
Buziole dla wszystkich!!!
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
-
cilla77

- Od: 3 lis 2006, o 18:22
Jesteście kochani....
Dziękuje Daisy!
Jest znacznie lepiej i mam internet!!!!!
Dziś wrzucę foteczki. Teraz jadę na ogród dokończyć "kamiennie dzieło"...
Haniu jakież to piękne! Dziękuje!
Mam tyle zaległości, ale postaram się dziś w nocy nadrobić
Oto kilka foteczek z wczoraj, reszta będzie jak wrócę.....

Charles Austin

Eden Rose 85 - doczekałam się

Ostróżka

Fisherman Friends

Alchymist

Dziękuje Daisy!
Dziś wrzucę foteczki. Teraz jadę na ogród dokończyć "kamiennie dzieło"...
Haniu jakież to piękne! Dziękuje!
Mam tyle zaległości, ale postaram się dziś w nocy nadrobić
Oto kilka foteczek z wczoraj, reszta będzie jak wrócę.....

Charles Austin

Eden Rose 85 - doczekałam się

Ostróżka

Fisherman Friends

Alchymist

Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli