otoczona polami jestem ,a w tym roku rzepak posadzili
Ogród Bożenki - BOżENA1542
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Witaj Bożenko! cudne arcydzieło, piękny twój bez aż zapach się czuje ,w kolo masz żółto nie martw się rzepak pięknie kwitnie całuski dla Zuzi
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
BOzENA1542

- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kalina urocza, u Ciebie wszystko tak wcześnie kwitnie! U mnie dopiero pierwociny a tu już bukiety, gratulacje! Moje kalinki mają jakieś 30 cm " wzrostu", jak długo czekałaś na takie kwitnienie? Ale chociaż liliowcami mnie pocieszyłaś bo nie widzę szans, żeby moje zakwitły w tym roku
Bożenko miłego dnia Ci życzę.
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
-
BOzENA1542

Dziewczyny kochane dzięki za odwiedziny
Olu nawet nie wiedziałam ,że kalinie usuwa się kwiatostany,po przekwitnięciu obcinam kwiaty bzu a w tym roku i kalina mi dojdzie
Jadziu,moja kalina ma 4 lata ale z tego co pamiętam to kupiłam ją kwitnąca.Ja w tym roku też kupiłam sporo liliowców ale nawet nie liczę ,że mi zakwitną,trzeba poczekać.
Alu kwiatki o które pytasz to złocień różowy,bylina podobna do margaretek tylko ma inne liście.Wyhodowałam je z nasionek ,jęśli Ci się podobają to mogę zebrać dla Ciebie nasionka
Dzisiaj wsadziłam do gruntu dalie ,kanny i koleusy też już na dwór poszły
,teraz to tylko się modlić ,żeby przymrozku nie było. Na koniec troche fotek

Olu nawet nie wiedziałam ,że kalinie usuwa się kwiatostany,po przekwitnięciu obcinam kwiaty bzu a w tym roku i kalina mi dojdzie
Jadziu,moja kalina ma 4 lata ale z tego co pamiętam to kupiłam ją kwitnąca.Ja w tym roku też kupiłam sporo liliowców ale nawet nie liczę ,że mi zakwitną,trzeba poczekać.
Alu kwiatki o które pytasz to złocień różowy,bylina podobna do margaretek tylko ma inne liście.Wyhodowałam je z nasionek ,jęśli Ci się podobają to mogę zebrać dla Ciebie nasionka
Dzisiaj wsadziłam do gruntu dalie ,kanny i koleusy też już na dwór poszły

Bożenko nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz
Tyle pięknych kwiatów , wszystko zadbane i piękne .
Masz pięknego złoto kapa i , mój ma jakieś 10 centymetrów , więc kiedy będzie kwitł :?i kalina superowa oj mam do niej sentyment . Widzę ,że Twój żarnowiac bardzo ładnie rośnie i kwitnie , mój niestety podmarzł i w tym roku nie będzie kwitł . Kochanie te podusie to prawdziwe arcydzieło
Jesteś pracowita i bardzo zdolna .
Pozdrawiam całą rodzinkę a Zuzię całuję bardzo , bardzo mocno

Masz pięknego złoto kapa i , mój ma jakieś 10 centymetrów , więc kiedy będzie kwitł :?i kalina superowa oj mam do niej sentyment . Widzę ,że Twój żarnowiac bardzo ładnie rośnie i kwitnie , mój niestety podmarzł i w tym roku nie będzie kwitł . Kochanie te podusie to prawdziwe arcydzieło
Jesteś pracowita i bardzo zdolna .
Pozdrawiam całą rodzinkę a Zuzię całuję bardzo , bardzo mocno

-
BOzENA1542

- zuzia55

- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale kwiatów,irysy śliczne,czy ten złocień,to jednoroczny czy zimuje w gruncie?Co to za ładnie kwitnacy biały krzaczor na zdjęciu przed irysami ?Bardzo ładnie wyglada.Przeczytałam gdzieś,ze szukasz krzewu Mojżesza,ja moge Ci wysłac jesienią,to jakaś bzdura chyba ,że się nie dzieli,ja swoje dzieliłam juz kilka razy i kwitną,mam nawe oddzielone mniejsze krzaczki,tylko nie wiem w jakim kolorze.Więc wstrzymaj się z poszukiwaniem.Ale ten siedzący kwiatuszek Ci urusł,jest śliczna.