Miłego dnia
Moje początki - giga45
Witaj Giguś, wiesz, ze ja wczoraj wypatrzyłam to coś u kogoś w ogródku i też pytałam o nazwę, bo bardzo mi się podobał. Odpowiedź uzyskałam taką samą - wilczomlecz biały. Jest naprawdę śliczny. Dopisuję go do swojej dłuuuuugiej listy chciejstw. Miłego dnia 
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
Ponoć sam się rozsiewakaśka_ pisze:Witaj Giguś, wiesz, ze ja wczoraj wypatrzyłam to coś u kogoś w ogródku i też pytałam o nazwę, bo bardzo mi się podobał. Odpowiedź uzyskałam taką samą - wilczomlecz biały. Jest naprawdę śliczny. Dopisuję go do swojej dłuuuuugiej listy chciejstw. Miłego dnia
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane moje kolezanki. Nie ma problemu rozsiewa sie sam i to bardzo obficie. Fakt ozdobą jest, kto chcce nasion ile wejdzie pozbieram-listę sobie tylko zrobię.
Dzisiaj chciałam wykopać dla Was nachyłek -te osoby ktroe chciały, ale jest tak sucho, że powstrzymałam się, aby nie uszkodzic korzeni. Cierpliwości dziewczyny.
A ja własnie teraz robie resztki po ogorkach- czyli wyrwałam juz wszystkie krzaki ogorkow i maluchy ktore nie podrosły (takie 2-3 cm) poszły do słoika z patisonem. Fotę dam jutro bo M laptopado pracy zabrał a u syna na kompie to chyba by mnie rano zastało. Buziaki dla Was moje kochane koleżanki. I :P :P :P :P :P dziękuję za wszystko.
Dzisiaj chciałam wykopać dla Was nachyłek -te osoby ktroe chciały, ale jest tak sucho, że powstrzymałam się, aby nie uszkodzic korzeni. Cierpliwości dziewczyny.
A ja własnie teraz robie resztki po ogorkach- czyli wyrwałam juz wszystkie krzaki ogorkow i maluchy ktore nie podrosły (takie 2-3 cm) poszły do słoika z patisonem. Fotę dam jutro bo M laptopado pracy zabrał a u syna na kompie to chyba by mnie rano zastało. Buziaki dla Was moje kochane koleżanki. I :P :P :P :P :P dziękuję za wszystko.
Gosiu przebrnełam
, trochę mi to zajęło .
Ale miałaś fajną wodę ,to na pewno był muł , a nie ropa ?
A tak bardziej poważnie szczęka mi opadła,gały na wierzch wyszły masz raj .
Basen wspaniały , gratulacje dla M. Cudowności kwitnących masz niesamowitą ilość ,najbardziej utkwiły mi róże w pamięci , szczególnie ta nakrapiana "boska".
W dwa lata taka przemiana - niemalże cud .
Ale najbardziej ze wszystkiego zaszokował mnie fakt , piękna , młoda kobieta , a ma 18-letnią córkę
. Zaczynam się zastanawiać , nad dziwnymi okolicznościami , bo ja też mam prawie 18-latkę bo wrześniową .
Pozdrawiam serdecznie
Ale miałaś fajną wodę ,to na pewno był muł , a nie ropa ?
A tak bardziej poważnie szczęka mi opadła,gały na wierzch wyszły masz raj .
Basen wspaniały , gratulacje dla M. Cudowności kwitnących masz niesamowitą ilość ,najbardziej utkwiły mi róże w pamięci , szczególnie ta nakrapiana "boska".
W dwa lata taka przemiana - niemalże cud .
Ale najbardziej ze wszystkiego zaszokował mnie fakt , piękna , młoda kobieta , a ma 18-letnią córkę
Pozdrawiam serdecznie
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiunia dzięki, dalia zaznaczona więc masz jak w banku.
Małgonia- cieszę się,że mnie znalazłaś i że poddoba Ci sie u mnie w ogrodzie z przyjemnoscia zaproszę Cię na grilla. Ja wcale nie taka młoda jestem, no moze tak wyglądam, ale fakt jest faktem dzieci nam dorosły.
Lisko dziękuje za wizytkę- mi zawsze wszystkiego szkoda wyrzucić jestem jak ten kret, dlatego nie miałam serca tych maluszków ogóreczków wywalić.
Hanuś nie chcemy abys sie wycofała sama zobaczysz ile luddzi na Ciebie zaglosuje. Jestem okropna-mogłam spytać Cie najpierw. Jeżeli naprawdę chcesz to wycofam Twoja kandydaturę- tylko nie wiem czy sie da. Pozdrawiam kochane koleżanki. Milego dnia życzę.[/b]
Małgonia- cieszę się,że mnie znalazłaś i że poddoba Ci sie u mnie w ogrodzie z przyjemnoscia zaproszę Cię na grilla. Ja wcale nie taka młoda jestem, no moze tak wyglądam, ale fakt jest faktem dzieci nam dorosły.
Lisko dziękuje za wizytkę- mi zawsze wszystkiego szkoda wyrzucić jestem jak ten kret, dlatego nie miałam serca tych maluszków ogóreczków wywalić.
Hanuś nie chcemy abys sie wycofała sama zobaczysz ile luddzi na Ciebie zaglosuje. Jestem okropna-mogłam spytać Cie najpierw. Jeżeli naprawdę chcesz to wycofam Twoja kandydaturę- tylko nie wiem czy sie da. Pozdrawiam kochane koleżanki. Milego dnia życzę.[/b]