Powiedz mi proszę co to za kwiatek ,taki biało błękitny na pierwszym zdjęciu
Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twój ciutek za domem jest prześliczny.
Wiosna wygląda uroczo - cebulowych masz sporo.
Ciekawa jestem jak będzie latem.
Będę zaglądać, bo malutkie ogródki są zawsze urocze. :P
Wiosna wygląda uroczo - cebulowych masz sporo.
Ciekawa jestem jak będzie latem.
Będę zaglądać, bo malutkie ogródki są zawsze urocze. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj płata, płata.
Ale za to znów coś nowego jest do sadzenia, do zmieniania jak to u ogrodnika.

Ale za to znów coś nowego jest do sadzenia, do zmieniania jak to u ogrodnika.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu - czasem się zastanawiam czy mieszkamy w tych samych Ząbkach.....
Piękna magnolia i tak zielono i wiosennie u Ciebie. Moja "Zuzia" (magnolia Susan) ma 2 czerwonawe pąki, które na razie ciągle są zamknięte. Brzózka dopiero teraz też zaczyna otwierać pąki - i wszystko wydaje mi się o tydzień opóźnione w stosunku do stopnia rozwinięcia u Ciebie w ogródku. A widok ogródka bardzo mi się podoba
Ostatnio mam bardzo mało czasu na ogródek, nawał w pracy (dużo jestem poza Ząbkami, teraz też szykuje mi się wyjazd) - i brak czasu na forum.
Piękna magnolia i tak zielono i wiosennie u Ciebie. Moja "Zuzia" (magnolia Susan) ma 2 czerwonawe pąki, które na razie ciągle są zamknięte. Brzózka dopiero teraz też zaczyna otwierać pąki - i wszystko wydaje mi się o tydzień opóźnione w stosunku do stopnia rozwinięcia u Ciebie w ogródku. A widok ogródka bardzo mi się podoba
Ostatnio mam bardzo mało czasu na ogródek, nawał w pracy (dużo jestem poza Ząbkami, teraz też szykuje mi się wyjazd) - i brak czasu na forum.
- JSZFRED

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu,
ja też tak na prawdę mam mało czasu na ogródek tylko teraz mam remont w domu i jestem zmuszona siedzieć kilka dni na przemian z mamą więc jak nie mogę jeszcze posprzątac generalnie chałupki po ekipie to grzebię w ogródku,
ja trochę wyciszyłam wiatry i zimne fronty przez posadzone tuje z dwóch stron, a i słoneczko swoje robi i pobliski las też,
Pozdrowionka
ja też tak na prawdę mam mało czasu na ogródek tylko teraz mam remont w domu i jestem zmuszona siedzieć kilka dni na przemian z mamą więc jak nie mogę jeszcze posprzątac generalnie chałupki po ekipie to grzebię w ogródku,
ja trochę wyciszyłam wiatry i zimne fronty przez posadzone tuje z dwóch stron, a i słoneczko swoje robi i pobliski las też,
Pozdrowionka
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40