Problem z kretem
- Monique 77
- 50p
- Od: 27 sty 2009, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krecik
Amroz przepraszam że dopiero teraz Ci odpisuję , jeśli potrzebujesz jeszcze te informacje to płyn na kreta kosztował 35 zl. i kupiłam go przy al.Krakowskiej w chemicznym , tam gdzie są opryski . Jak ja byłam to własnie im przywieźli , więc był to pierwszy dzień sprzedazy.
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Ja spróbowałam co wyczytałam na forum piasek z moczem kota zobaczymy czy poskutkuje.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- Monique 77
- 50p
- Od: 27 sty 2009, o 19:53
Śledziem go !
Wiadomo że w takich sytuacjach człowiek próbuje wszystkich sposobów, słyszałam o nowym sposobie, ,troszkę ,,śmierdzącym, Kupić śledzia , zostawić go na dworzu aż się zepsuję, i potem go w norę, podobno tak zaśmierdzi norki kreta , że na 50 m nie przyjdzie, Pan w Tv zarzekał się że działa. na razie u mnie cisza,ale jak juz mi nic nie pomoże to chyba zakupię tego śledzia.
Polecam to
Kreto terror - odstrasza krety i nornice
perfuma tak pachnie że aż dusi!!! Kupiliśmy ją w środku tygodnia i wstawiłem do szafy.
Po paru chwilach zaczeło mnie coś z żoną drapać w gardle, kasłanie.
Okazało się że buteleczka z szafy trafiła na balkon w trzech rekalamówkach bo nie dało się otworzyć okna.
Ale do rzeczy. Na działce rozkopać kretowiska i do każdego otworu szmatka nasączona perfumą
Zakopać i czekać aż kolega się udusi.
Zabieg zrobiliśmy w niedzielę i po tygodniu były dwa nowe kopce a nie 10-12 ale w kierunku skazującym na opuszcznie naszego terenu :):) Polecam go w 100% Jak na razie najlepszy środek jaki miałem
Podczas spaceru po ogrodzie botanicznym w Powsinie, było stanowisko porady ogrodnicze.
Więc pytanie jak pozbyć się kreta. Miła pani śmiech (pewnie co trzecie takie pytanie ). Poleciła mi
KRETOX 03 GR. Zabija krecika w trakcie snu. Nie budzi się. Ale trochę się boje tego użyć. Bo jak przeczytałem objawy zatrucia to się trochę przeraziłem. Ale KRETO TERROR Polecam !!!
Kreto terror - odstrasza krety i nornice
perfuma tak pachnie że aż dusi!!! Kupiliśmy ją w środku tygodnia i wstawiłem do szafy.
Po paru chwilach zaczeło mnie coś z żoną drapać w gardle, kasłanie.
Okazało się że buteleczka z szafy trafiła na balkon w trzech rekalamówkach bo nie dało się otworzyć okna.
Ale do rzeczy. Na działce rozkopać kretowiska i do każdego otworu szmatka nasączona perfumą
Zakopać i czekać aż kolega się udusi.
Zabieg zrobiliśmy w niedzielę i po tygodniu były dwa nowe kopce a nie 10-12 ale w kierunku skazującym na opuszcznie naszego terenu :):) Polecam go w 100% Jak na razie najlepszy środek jaki miałem
Podczas spaceru po ogrodzie botanicznym w Powsinie, było stanowisko porady ogrodnicze.
Więc pytanie jak pozbyć się kreta. Miła pani śmiech (pewnie co trzecie takie pytanie ). Poleciła mi
KRETOX 03 GR. Zabija krecika w trakcie snu. Nie budzi się. Ale trochę się boje tego użyć. Bo jak przeczytałem objawy zatrucia to się trochę przeraziłem. Ale KRETO TERROR Polecam !!!