Kicia cudowna, takie zdjęcie w kocyku chyba każdego chwyci za serce
Zaczarowany Ogród IV
- sweetdaisy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zaczarowany Ogród IV
Ależ się płotek rozrasta
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakie ty masz śliczniusie kotki
Szkoda,że moja Fiona wysterylizowana
Płotek oryginalny, ciekawy ,ładny

Szkoda,że moja Fiona wysterylizowana
Płotek oryginalny, ciekawy ,ładny
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Piękna koteczka
ktoś wyświadczył Ci przysługę i uszczęśliwił Stasieka.
Przypomniała mi się nasza młoda koteczka, którą pochowaliśmy w wigilię, teraz może miałaby już swoje kocięta.
Pomidorki pięknie Ci rosną a wierzbowy płotek nabiera charakteru, jeszcze trochę i nie będzie widać krzyżującej się kratki.
Przypomniała mi się nasza młoda koteczka, którą pochowaliśmy w wigilię, teraz może miałaby już swoje kocięta.
Pomidorki pięknie Ci rosną a wierzbowy płotek nabiera charakteru, jeszcze trochę i nie będzie widać krzyżującej się kratki.
- Aguss85

- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Jaki przesłodki koteczek
Wyjątkowo tym razem nie pamiętam nic ze zdjęć ogrodu, tylko mam przed oczami tą puchatą kuleczkę, no cóż, kociarze tak mają
Wyjątkowo tym razem nie pamiętam nic ze zdjęć ogrodu, tylko mam przed oczami tą puchatą kuleczkę, no cóż, kociarze tak mają
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko w ogrodzie masz super busz a już Sympatia przepięknie Ci zakwitła. No patrz i nie koniecznie blondynka wyszła z komisariatu obronną ręką
Podoba mi się Twój płotek wierzbowy--super
. Duże i ładne masz pomidory
Ale kapitalne listki robisz
super
Ale najcudniejszy kociaczek x wnusiem. Ale słodziaki
Ale najcudniejszy kociaczek x wnusiem. Ale słodziaki
- lanceta

- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Dorotko, historia na komisariacie i Twoje pomysły ,mają moje uznanie 
Kicia słodziutka
Płotek wygląda niesamowicie - wszystkie patyczki się ukorzeniły? Jaką farbą potem malujesz Dorotko te liście?
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
iwona0042, Iwonko w domu wszyscy jesteśmy w niej zakochani.
Madziagos, Magda, niestety zbliżają się wakacje, boję się że będzie sporo podrzutków. Ludzie są bardzo nieodpowiedzialni, niestety.
pela11, Elu, nie mam ogrodu w zasięgu ręki. A teraz jeszcze rzadziej tam będę bo wróciłam do pracy. A ja ciągnę dwunastki.
Co do kota, to wiem, ze tylko kotki mogą być trzykolorowe. Niestety streylka mnie czeka. Znaczy nie mnie, tylko Kuleczkę.
Okno otwarte w kuchni i oprócz zapachu i sama róża się pcha.
plocczanka, Lucynko, kota zabójcza. Niestety jeszcze nie umie załatwiać potrzeb do kuwety. A na noc boimy się zostawiać ją w ogrodzie.
wielkakulka, Aniu, tak, wiosną go robiłam, zanim listki puściły.
sweetdaisy, Zuza, płotek zaraz trzeba będzie ciąć. Szybko rośnie. A teraz popadało, więc pójdzie jak burza.
anabuko1, Aniu, kotki wszystkie są cudowne.
U mnie wszystkie wysterylizowane. W takim tempie podrzucania już niedługo schronisko będę mogła otworzyć. Płotek przeszedł moje oczekiwania. Fajnie rośnie.
stasia_ogrod, Stasiu, też się cieszymy, że ktoś podrzucił Kulkę. Zaczyna chorować nam Ruda, mama Melci. Podejrzewam, ze to już niestety kwestia wieku. Boję się, że i ona od nas odejdzie.
Płotek faktycznie pięknie rośnie. Teraz myślę nad posadzeniem brzóz ale tak jak wierzbę. Zobaczymy czy mi wyjdzie. Oczywiście to dopiero jesienią, jak zgubią drzewa liście.
Aguss85, Aguś, to Ty też kociara?
karolacha, Karolcia, busz w ogrodzie bo u mnie większość drzew i krzewów. Teraz tylko co chwilę przecinkę muszę robić, zeby móc się tam jakoś poruszać.
Pomidory pierwszy raz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, ze chociaż jednego ze swojego ogrodu zjem.
A Staś to synuś nie wnuczek.
lanceta, Lodziu, ja nigdy "normalna" nie byłam.
Zawsze najpierw działam, później myślę.
vimen, Kasiu, cztery sztuki się nie ukorzeniły. Są suche. Nie wiem czy dosadzać czy odpuścić. Zobaczymy.
A listków nie maluję. Boję się że farba zacznie odchodzić.

Dzisiaj w nocy obudził mnie skurcz nogi. Wyłam z bólu. Mięsień podszedł do góry i zrobił się twardy jak kamień. Teraz nadal trochę boli i kuleję. Chyba czegoś mój organizm potrzebuje.
Mam nadzieję, ze do jutra mi przejdzie, bo do pracy trzeba iść.
Teraz bawię się w robienie ramki do LO ze zdjęciem Stasieńka a wiecie z czego? Z rurek po papierze toaletowym.
Madziagos, Magda, niestety zbliżają się wakacje, boję się że będzie sporo podrzutków. Ludzie są bardzo nieodpowiedzialni, niestety.
pela11, Elu, nie mam ogrodu w zasięgu ręki. A teraz jeszcze rzadziej tam będę bo wróciłam do pracy. A ja ciągnę dwunastki.
Okno otwarte w kuchni i oprócz zapachu i sama róża się pcha.
plocczanka, Lucynko, kota zabójcza. Niestety jeszcze nie umie załatwiać potrzeb do kuwety. A na noc boimy się zostawiać ją w ogrodzie.
wielkakulka, Aniu, tak, wiosną go robiłam, zanim listki puściły.
sweetdaisy, Zuza, płotek zaraz trzeba będzie ciąć. Szybko rośnie. A teraz popadało, więc pójdzie jak burza.
anabuko1, Aniu, kotki wszystkie są cudowne.
stasia_ogrod, Stasiu, też się cieszymy, że ktoś podrzucił Kulkę. Zaczyna chorować nam Ruda, mama Melci. Podejrzewam, ze to już niestety kwestia wieku. Boję się, że i ona od nas odejdzie.
Płotek faktycznie pięknie rośnie. Teraz myślę nad posadzeniem brzóz ale tak jak wierzbę. Zobaczymy czy mi wyjdzie. Oczywiście to dopiero jesienią, jak zgubią drzewa liście.
Aguss85, Aguś, to Ty też kociara?
karolacha, Karolcia, busz w ogrodzie bo u mnie większość drzew i krzewów. Teraz tylko co chwilę przecinkę muszę robić, zeby móc się tam jakoś poruszać.
A Staś to synuś nie wnuczek.
lanceta, Lodziu, ja nigdy "normalna" nie byłam.
vimen, Kasiu, cztery sztuki się nie ukorzeniły. Są suche. Nie wiem czy dosadzać czy odpuścić. Zobaczymy.
A listków nie maluję. Boję się że farba zacznie odchodzić.

Dzisiaj w nocy obudził mnie skurcz nogi. Wyłam z bólu. Mięsień podszedł do góry i zrobił się twardy jak kamień. Teraz nadal trochę boli i kuleję. Chyba czegoś mój organizm potrzebuje.
Teraz bawię się w robienie ramki do LO ze zdjęciem Stasieńka a wiecie z czego? Z rurek po papierze toaletowym.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Bez taki mały a już kwitnie tak ładnie
,a te cuś, nie wiem jak nazwać, to z dziurkami, wiem, kiedyś pokazywałaś, świetne to, fajnie na skalniaku wygląda 
Co to są te cosie z dziurkami? 
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Musimy!Dorota71 pisze:Musicie mi uwierzyć na słowo, że tam pod róża jest okno.
Nie tylko róże pochwalę, wspomnę o żywym płotku i ukłonię się przed rękodziełami Twymi
- Dorota71

- Kontakt:
- iwona0042

Dorotka a co Ty nam pokazałaś na ostatnim zdjęciu 
- Dorota71

- Kontakt:
Sprawdzam Waszą czujność. 
- iwona0042

No już się przestraszyłam, że u Was aż tak dolało i dowaliło, bo straszne rzeczy dziś się dzieją w pogodzie