Fazę róż różowych mam na razie poza sobą. Teraz te ciepłe kolory przemawiają do mnie najbardziej.
A ta Dolce nieprawdopodobnie piękna. Zaraz zajrzę w jej sprawie do netu, aby się więcej ponapawać
A zdrowa to ona jest, Majeczko?

camellia pisze:Taaakie kolorki, bomba!Całkowite przeciwieństwo tego, co teraz za oknem...

Ewa7 pisze:Majka, ja znów sie muszę powtarzac- różyce masz cudne a różowe panienki są the best . Olivia skradła moje serce, zresztą rosengrafin tez:-) tylko miejsca brak , trza cos na wiosnę obmyślećIdę po raz kolejny nacieszyć nimi oczy. Majka a mozesz cos powiedziec cos na temat rózy Cottage Rose?
aneczka1979 pisze:Majeczko mnie bardziej chodziło o to, że ja jestem dopiero na początku różanej przygody. O mogę póki co wybierać krzaczki w jednym sklepie, gdyż odmian mam jeszcze stosunkowo niewiele. No ale jak widzę, to wszystko przede mną.![]()
Właśnie miałam pytać o zdrowotność i Twoją też opinię o Heathcliff ale zdążyłam doczytać co napisałaś. Wylądowała więc w koszyku. Zobaczymy czy dotrwa do wiosennych zakupów, bo miejsca mam jak na lekarstwo a zachciołki coraz większe.![]()
Oczywiście Dolce Vita też w koszyku i ją kupię na bank! Dzięki Tobie.
Mufka pisze:![]()
Majeczko, ależ Ci kwitło wspaniale ! Można dostać zawrotu głowy
Margo2 pisze:Jak mnie zazwyczaj zachwycają różowe róże, to tym razem wpadła mi w oko Dolce Vita
Może to ze względu na nazwę?![]()
Chociaż nie, coraz częściej zerkam na te kolorki

Elwi pisze:Majuś, o Twoich różach i ich zestawieniach można by pisać poematyPonieważ nie czuję dzisiaj weny wieszcza, ograniczę się do banalnego "cudowne"
Skorzystaj z małych jednoosobowych firm
Nie bardzo wiem co masz na myśli Szepnij coś więcej, please.
Zazdroszczę Ci, że siedzisz i wybierasz róże, które chcesz "bliżej poznać". Ja przemawiam sobie wciąż i wciąż do rozsądku. Na razie to gadanie do siebie jakoś skutkuje, ale po Świętach... nie ręczę za siebie
wanda7 pisze:O matulu, jaka ta Dolce Vita cudna![]()
Fazę róż różowych mam na razie poza sobą. Teraz te ciepłe kolory przemawiają do mnie najbardziej.
A ta Dolce nieprawdopodobnie piękna. Zaraz zajrzę w jej sprawie do netu, aby się więcej ponapawać![]()
A zdrowa to ona jest, Majeczko?
dorotka350 pisze:MajeczkoWreszcie obejrzałam śliczną Olivia Rose
![]()
Schone Maid ma pięknie napakowany kwiat. Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć ją u siebie![]()
A Dolce Vita...Ach! "Chodzi" mi coraz mocniej po głowieI co ja mam biedna zrobić? Tyle piękności jeszcze bym przygarnęła, a tutaj miejsca jak na lekarstwo i pracy przy tych co mam jest sporo. Czasami nie wyrabiam i wtedy przychodzi otrzeźwienie
. Co z tego, skoro to działa przez chwilę do momentu, aż znów mi wpadnie coś w oko...I tak w kółko
Stanowczo muszę przystopować
, bo faktycznie zacznę sadzić róże po sąsiadach
Już i tak nadwyżki przesadzam do teściów. U nich działka duża, więc dopóki nie protestują, to ich uszczęśliwiam
.