Przed chwilą spłakałam się ,oglądałam film Nad życie o Agacie Mróz, jeśli ktoś nie oglądał to polecam ten dramat
Mój Raj część II
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj część II
ALU to grube kłącze to kanna , niech ci kwiaty zdrowo rosną ,
Dzięki za podpowiedź w sprawie hortensji
Przed chwilą spłakałam się ,oglądałam film Nad życie o Agacie Mróz, jeśli ktoś nie oglądał to polecam ten dramat
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja myślałam,że bukietowe hortensje przycina się jesienią
,film o Agacie widziałam,wart obejrzenia
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ś liczna działeczka i jaka zadbana.
Bardzo żałujemy z córką że nikt u nas nie mieszka na działce i w pobliżu,bo byśmy też ulepszyli co nieco.
Miłego wieczoku Grazynko

-- 11 paź 2013, o 18:47 --
Bardzo żałujemy z córką że nikt u nas nie mieszka na działce i w pobliżu,bo byśmy też ulepszyli co nieco.
Miłego wieczoku Grazynko

Miłego wieczoku Grazynko
-- 11 paź 2013, o 18:47 --
Miłego wieczoku Grazynko
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko ogólny widoczek bardo ładny poplon rośnie
roślinki na tarasiku w dobrej kondycji , a strażnicy świetnie wyglądają ,wszystko
roślinki na tarasiku w dobrej kondycji , a strażnicy świetnie wyglądają ,wszystko
Pozdrawiam Alicja
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Piękne hortensje
Piękna kolekcja żurawek
Piękni Ci jabłonka obrodziła
Przepiękna rabatka trawkowo-iglakowo-berberysowa
Hebe piękne
Ale przepięknie Ci wino bluszcz rośnie
Ostróżka piękna i będzie Ci jeszcze kwitła
Ogólny widoczek bardo ładny
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- gracha
- 1000p

Jadziu dzięki za pochwały, my działkę mamy blisko jakieś 500m od domu,mąż ponieważ już nie pracuje zawodowo to większość czasu spędza na działce,nawet czasami tam śpi,okolica odpukać jak na razie spokojna ,,, ja ponieważ pracuję jeszcze, mam stanowczo za mało czasu wolnego na prace w ogrodzie , marzą mi się różne zmiany ale jak na razie brak czasu,,, pomimo wszystko nie daję się i dzielę ten swój czas na - praca ,dom,działka -Pracę mam smutną , a działka daje mi radość
Alu dopóki jeszcze po południu w miarę widno jeżdżę na działeczkę i coś nie co dłubię , bo od listopada to już pewnie nie będę chodziła ,tylko ewentualnie w wolne dni,,, Alu ty jesteś w lepszej sytuacji bo masz koło domu ogród ,prawda
Paula witaj kochanie , tyle pochwał na raz aż mi policzki płoną
dzięki serdeczne 
Alu dopóki jeszcze po południu w miarę widno jeżdżę na działeczkę i coś nie co dłubię , bo od listopada to już pewnie nie będę chodziła ,tylko ewentualnie w wolne dni,,, Alu ty jesteś w lepszej sytuacji bo masz koło domu ogród ,prawda
Paula witaj kochanie , tyle pochwał na raz aż mi policzki płoną
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Grażynko to masz fajnie,my mamy 3 kilometry na działke i koło nas nikt nie mieszka ,wszyscy się wyprowadzili do krainy snu.Więc gdy tylko nas nie ma zawsze ktoś grasuje i coś pożyczy na zawsze,
ostatnio 8 szt. tui ,a kilka lat temu całe ogrodzenie z siadki
i co najlepsze jest założona u sąsiada na drugim końca wsi
MIŁEGO wieczorku

ostatnio 8 szt. tui ,a kilka lat temu całe ogrodzenie z siadki
MIŁEGO wieczorku
- alicjad31

Tak Grażynko mam koło domu działke gdyby nie to pewnie całkiem bym ją zaniedbała.
A tak jakoś pomalutku będę dopóki pogoda pozwoli porządkować .
Miałam syna zawieść do szpitala w niedzielę w poniedziałek miał mieć robione badanie pod narkozą przed chwilą mierzył
temperaturę i 37 st a musi być zdrowy .Przez to znowu wszystko się przesunie no i nerwy bo mój syn bardzo boi się tego badania.
A tak jakoś pomalutku będę dopóki pogoda pozwoli porządkować .
Miałam syna zawieść do szpitala w niedzielę w poniedziałek miał mieć robione badanie pod narkozą przed chwilą mierzył
temperaturę i 37 st a musi być zdrowy .Przez to znowu wszystko się przesunie no i nerwy bo mój syn bardzo boi się tego badania.
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p

Jadziu współczuję ,że to łapy nie pousychają takim złodziejom co sięga po cudze , człowiek wykosztuje się, na robi a taka gnida weźmie jak swoje ,ja uważam że kara takiego dosięgnie wcześniej czy później, Dobrej nocy Jadziu
Alu to faktycznie , czeka się długo na badanie i byłby pech jak trzeba by było przełożyć,bądź dobrej myśli ,będę trzymać kciuki za pomyślność
, w jakim wieku jest Twój syn 
Alu to faktycznie , czeka się długo na badanie i byłby pech jak trzeba by było przełożyć,bądź dobrej myśli ,będę trzymać kciuki za pomyślność
- alicjad31

Grażynko to mój najmłodszy ma 15 lat to jest drugie podejście a właściwie trzecie bo miał mieć 30-9 przełożyli na 23 -10,a pierwsze było w sierpniu
Pozdrawiam Alicja
- gracha
- 1000p

Mam nadzieję że to nic groźnego i wszystko będzie dobrze 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynko
Dawno mnie nie było a tu takie zmiany. Rabatka kamienna wygląda cudnie. A jak to zacznie rosnąć to dopiero będzie.
http://images63.fotosik.pl/248/ac07912c2dea06d0.jpg co to za roślinka? Bardzo ciekawy ma pokrój?
http://images63.fotosik.pl/248/5fed89490df53dc0.jpg a tego świerka to mamy obie
Piękny widoczek ogólny.
Twój winobluszcz wygląda ślicznie mój niestety ale poległ- liście opadły i zbytnio nie nacieszyłam się ich widokiem.
Pozdrawiam cieplutko i miłego weekendu życzę.
Dawno mnie nie było a tu takie zmiany. Rabatka kamienna wygląda cudnie. A jak to zacznie rosnąć to dopiero będzie.
http://images63.fotosik.pl/248/ac07912c2dea06d0.jpg co to za roślinka? Bardzo ciekawy ma pokrój?
http://images63.fotosik.pl/248/5fed89490df53dc0.jpg a tego świerka to mamy obie
Piękny widoczek ogólny.
Pozdrawiam cieplutko i miłego weekendu życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Grażynko działeczka pięknie uporządkowana
Czy poplon siejesz co roku?