Effkowe pole III
-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Effkowe pole III
Witaj Galicjanko - Gosiu!
Ja też nie mam jeszcze swojego wątku, więc u Ewki zapraszam Cię na kawowe spotkanie.
Przecież to nie uchodzi, byśmy były z jednego grodu i nie znały się. Czekam na propozycję, gdzie i kiedy?
Kawę ja stawiam. Może jeszcze ktoś z Przemyślaków z tego forum się przyłączy?
Pozdrawiam Lidka
Ja też nie mam jeszcze swojego wątku, więc u Ewki zapraszam Cię na kawowe spotkanie.
Przecież to nie uchodzi, byśmy były z jednego grodu i nie znały się. Czekam na propozycję, gdzie i kiedy?
Kawę ja stawiam. Może jeszcze ktoś z Przemyślaków z tego forum się przyłączy?
Pozdrawiam Lidka
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stokrotko bardzo chętnie! Może trochę rozpogodzimy ten buro-zimny czas. Możemy sobie zrobić mini zjazd forumków Przemyskich. Effcia co ty na to? 
Pozdrawiam Gosia
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewuś w ten zimowy ranek,u mnie - 10 i wieje strasznie.Nawet moje księżniczki robią na dworzu w biegu co muszą i biegiem do domu.Miłego dnia.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Hej Malgosiu witam cie mrożnie ,u mnie tylko -3 ale leje deszcz.Wczoraj wracalam z pracy o 17tej i nioslam parasol ,gdy doszlam do domu chcialam go zamknąć.Myślałam ze się zaciął bo nie moglam tego zrobić a to sie okazało ze deszcz na nim zamarzl 
-- Wt 21 sty 2014 16:14 --
Dziweczyny moje miłe z Przemyskiego grodu zgadzam sie na wszystko.Poczekajmy moze do lutego bo ja póki co jestem troche zajęta , ale w lutym będę gotowa.Moze jeszcze Piotrusia zaprosimy ,jak zechce z" babami"siedzieć
-- Wt 21 sty 2014 16:14 --
Dziweczyny moje miłe z Przemyskiego grodu zgadzam sie na wszystko.Poczekajmy moze do lutego bo ja póki co jestem troche zajęta , ale w lutym będę gotowa.Moze jeszcze Piotrusia zaprosimy ,jak zechce z" babami"siedzieć
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Zechce
Ma jakieś wyjście , przecież ogień ktoś musi podtrzymać , drew narąbać 
- E@K66

Jak zwykle kochany i podtrzymujący na duchu Tadziulek 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Effcia zima do mnie przyszła
ze śniegiem
daj no mi jako kawusie na pocieszke co 
-
swistak
- 200p

- Od: 22 maja 2013, o 20:58
Witajcie,Tadziu może i Ty przyjedziesz to tak niedaleko,oczywiscie że chętnie poznam nowe Przemyslanki w kupie rażniej,drwa już narąbane,ogień się cały czas pali więc czemu nie,zaprzęgnę konie i saniami do Przemysla zajadę,bo kto zabroni bogatemu jak to powiedział mój syn kupując czipsy.Dajcie znać jakby co piotr
- E@K66

Dorotko kochana lecę z kawusią 
U mnie sypie śnieżek ,dobrze bo jak straszą mrozami to roślinki kołderkę bedą mialy

U mnie sypie śnieżek ,dobrze bo jak straszą mrozami to roślinki kołderkę bedą mialy
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Kawa wygląda bardzo smakowicie. Zima zrobiła się całkiem przyjemna: troszkę śniegu, zero wiatru i odrobina mrozu. Mamy świąteczny widoczek za oknem, a to już o 1 miesiąc bliżej do wiosny
To co , mam nadzieję, że nam się lepiej uda niż całemu Podkarpaciu. Ewa trzymam za słowo- początek lutego ustalamy termin. Może ktoś się jeszcze zgłosi.
To co , mam nadzieję, że nam się lepiej uda niż całemu Podkarpaciu. Ewa trzymam za słowo- początek lutego ustalamy termin. Może ktoś się jeszcze zgłosi.
Pozdrawiam Gosia
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Ewunia,Dorotko-moge się przysiąść? Mam taką ochotę na kawę w doborowym towarzystwie

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewuś,dobrze,ze to coraz bliżej do wiosny,bo coraz bardziej przerabiam nogami.Dłuży mi się strasznie to siedzenie bezczynne w domu.
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Ewulku , mnie też przydało by się ''duchowe podtrzymanie'' , dlatego by nie myśleć biegam po forum i innych staram się rozweselić. I mnie raźniej się robi
Piotrek , jak na razie tylko jedną Przemyślankę znam
Chętnie więcej bym zapoznał.
Ciebie oczywiście także
Jak będzie taka możliwość wpadnę do Was 
Piotrek , jak na razie tylko jedną Przemyślankę znam
-
stokrotka1805
- 200p

- Od: 24 lut 2013, o 22:22
Witajcie!
A nie mówiłam, że nam się uda
Piotrek, Czy to będzie kulig z pochodniami i ogniskiem? Ostatni raz byłam na takim trzydzieści parę lat temu!
To by było niezłe, bo można by było poćwiczyć skoki przez ognisko! Czytałam, że na ogólnopolskim zjeździe to ponoć obowiązkowe
Pozdrawiam Lidka
A nie mówiłam, że nam się uda
Piotrek, Czy to będzie kulig z pochodniami i ogniskiem? Ostatni raz byłam na takim trzydzieści parę lat temu!
To by było niezłe, bo można by było poćwiczyć skoki przez ognisko! Czytałam, że na ogólnopolskim zjeździe to ponoć obowiązkowe
Pozdrawiam Lidka