W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Cieszę się, że tak dobrze się Wam układa
Myślę, że szczególnie Leosiowi całe zamieszanie wyjdzie tylko na dobre. Dziś Dzień Kota--oby wszystkie miały takie szczęście jak nasze 
Tak ..oby miały kochających właścicieli,ciepłe domki i ciągle pełne miski 
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Re: Działka na wsi,spełnione marzenia.
Piotruś twoja Zuzia przesłodka. 
Witajcie.
Również moja kicia jest już po sterylce. Zapłaciłam 120zł. z zastrzykami i zdjęciem szwów. Po zabiegu była dość oszołomiona, wet zapowiedział, żeby się nie denerwować, bo będzie spać i nie będzie miała apetytu. To odsypianie jakoś bym przeżyła- odebrałam ją po 16 i mimo, ze się zataczała zaczęła "biegać" i podejmować próby skakania (tylko próby, ponieważ ją powstrzymaliśmy). Cały wieczór była trzymana na rękach- gdy była odkładana na posłanie znów próbowała szaleć... Zadzwoniłam do weta czy może powinna dostać coś jeszcze na uspokojenie, ale stwierdził, że to może być dla niej nie zdrowe. Całe szczęście, że mała nie zostaje sama w domu. W sobotę będzie miała zdjęcie szwów.
Możecie poradzić mi coś odnośnie żywienia. Jakie karmy dajecie swoim skarbom- wiem, że sprawę karmy powinnam ustalić z wetem, ale chciałabym poznać też wasze opinie. I jeszcze sprawa "kociej trawy" przypadkiem trafiłam na taką w biedronce i kupiłam ze względu na ładnie współgrającą z osłonką kompozycje. Nie wiedząc co to zapytałam google -powiedziało mi, że to koci przysmak. Czy rzeczywiście jest to bezpieczne, by mała ją sobie podgryzała?
Również moja kicia jest już po sterylce. Zapłaciłam 120zł. z zastrzykami i zdjęciem szwów. Po zabiegu była dość oszołomiona, wet zapowiedział, żeby się nie denerwować, bo będzie spać i nie będzie miała apetytu. To odsypianie jakoś bym przeżyła- odebrałam ją po 16 i mimo, ze się zataczała zaczęła "biegać" i podejmować próby skakania (tylko próby, ponieważ ją powstrzymaliśmy). Cały wieczór była trzymana na rękach- gdy była odkładana na posłanie znów próbowała szaleć... Zadzwoniłam do weta czy może powinna dostać coś jeszcze na uspokojenie, ale stwierdził, że to może być dla niej nie zdrowe. Całe szczęście, że mała nie zostaje sama w domu. W sobotę będzie miała zdjęcie szwów.
Możecie poradzić mi coś odnośnie żywienia. Jakie karmy dajecie swoim skarbom- wiem, że sprawę karmy powinnam ustalić z wetem, ale chciałabym poznać też wasze opinie. I jeszcze sprawa "kociej trawy" przypadkiem trafiłam na taką w biedronce i kupiłam ze względu na ładnie współgrającą z osłonką kompozycje. Nie wiedząc co to zapytałam google -powiedziało mi, że to koci przysmak. Czy rzeczywiście jest to bezpieczne, by mała ją sobie podgryzała?
- yanka
- 100p

- Od: 31 mar 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halo kochane Kociary! A może troszkę zdjęć naszych ulubieńców?
Yanka i Olam - moje kochane!

Pozdrawiam i miziam wszystkie futrzaki
Yanka i Olam - moje kochane!

Pozdrawiam i miziam wszystkie futrzaki
Izabela
- Norbitka

- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Yanka cudne masz kociaste.
Uwielbiam czarne koty. Mają w sobie coś niepokojącego, tajemniczego, czy wręcz magicznego
to chyba efekt prania mózgu tymi wszystkimi bajkami o czarownicach z czarnymi kotami 
- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Fajne te kotki. Glaski dla nich.
Ten jeszcze nie zakosztowal jak to byc na wolnej przestrzeni.
Ale wszystko przed nim.

Ten jeszcze nie zakosztowal jak to byc na wolnej przestrzeni.
Ale wszystko przed nim.

Zenek
- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Kolejny miłośnik zlewozmywaków
Śliczny puchatek 
- Norbitka

- Od: 7 lip 2012, o 14:01
Zenek cudne to Twoje kocisko.
Dziekuje w imieniu kicikosa. Az jestem ciekaw jak bedzie biegal po ogrodku i wyczynial harce.
Jedynie czego sie obawiam, to tego , zeby ten ogrodek nie okazal sie dla niego za maly..
Ale moze nie bedzie tak zle...
Jedynie czego sie obawiam, to tego , zeby ten ogrodek nie okazal sie dla niego za maly..
Ale moze nie bedzie tak zle...
Zenek
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
ooojjej
no same słodkości, takie do schrupania! Normalnie nie mogę przestać się nad nią zachwycać!
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Piotrze, skąd ja to znam ?piotrek1111 pisze:[Zuzia ma szalony charakterek, często budzi nas np. w okolicach 3.00 w nocy,biega po całym domu,budzi i zaprasza natrętnie do zabawy.
![]()
![]()
![]()
Na pocieszenie napiszę, im starszy kociak, tym pora dnia się przesuwa na naszą korzyść
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3