ja chucham,dmucham na malucha multiflory w variegacie,moje marzenie,żyje,ale czy pójdzie w korzeń ??
Hoje Koki
Re: Hoje Koki
No to cud zadarzył się po raz drugi tego wieczoru priv poszedł,hoję z rzędem komu,kto powie,czemu tak się dzieje
ja chucham,dmucham na malucha multiflory w variegacie,moje marzenie,żyje,ale czy pójdzie w korzeń ??
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymam za toKOKI77 pisze:ja chucham,dmucham na malucha multiflory w variegacie,moje marzenie,żyje,ale czy pójdzie w korzeń ??
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj a jak ja to dobrze znam. Od miesięcy każda nowa jest ostatnią :PKrystyna.F pisze:hahahahKOKI77 pisze:Hojowy zawrót to ja będę miała,jak mi to tałatajstwo porośniemówię sobie dość przy każdej następnej
no i co,wczoraj odebrałam niby ostatnią już paczkę,a dzisiaj kupiłam kolejną pottsi
trzeba się zacząć rozglądać za terapeutą
![]()
![]()
![]()
i skąd ja to znam?!!?
![]()
![]()
![]()
KOKI77 pisze:Kasiu - Kati błogostan trwa i nic mnie nie zmusi dzisiaj do wzięcia aparatu w ręce
...dużych mam ze 40,ale z maluchami ok.150 także sporo wieczorów przed nami
No to już nie nalegam. Dziś masz labę
A te liczby mówią mi że będzie niezły show przez najbliższe dni
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Aj,Kasiu,jakbym Ci moją zieloną działeczkę pokazała też by Ci się nic więcej nie chciało....te śpiewy,ta zielenina,te dzięcioły,nawet kawałek styropianu wrzucony na wiewiórkowy ratunek/jak go nie było 4 wiewiórki wyłowiliśmy-dramat,nie miały siły przy mokrych ogonach się wydostać,bo brzeg śliski/ zaczął rosnąć własnym życiem
A mam tam jeszcze mój i każdy wie,że to mój ulubiony bujak,jakby wielka łyżka podczepina pod stelaż,gdzie buja i kręci gdzie chcesz ,ojjj jutro jadę chociaż na 3 godzinki
A mam tam jeszcze mój i każdy wie,że to mój ulubiony bujak,jakby wielka łyżka podczepina pod stelaż,gdzie buja i kręci gdzie chcesz ,ojjj jutro jadę chociaż na 3 godzinki
Marzenko to jest nicholsoniae a calistophylla zwana teraz poprawnie fitchii to byla ma o malutkich listkach nieukorzenionaKOKI77 pisze: mindorensis i jak dobrze pamiętam chyba calystophylla
![]()
Nicholsoniae zrobi Ci sie na słoneczku pomaranczowa z bardzo mocnie podkreślonym unerwieniem i czerwonym marginesem
Jestem hoyomaniaczką
Dzięki Basiu,mnie się te nazwy jakoś nie trzymają,lepkie łapki mam tylko na nowe liściory.
A maluch fitchii w takim razie po drodze korzenie zapuścił
bo z takowymi przybył,ze dwa dni i w doniczkę idzie
i to jest ślicznotka ,2 centymetry ,sztywnej gadziej skórki
A maluch fitchii w takim razie po drodze korzenie zapuścił
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie wiem co powiedzieć....KOKI77 pisze:Krysiu ciąć będziemy i paczki na wymiany szykować

zobaczcie jak malutka się odwdzięczyła za nowy domek i wyzwolenie z uwięzi

jak ja mogłam twierdzić ,że carnosa jest zwyczajna i jej nie chcę

jak ja mogłam twierdzić ,że carnosa jest zwyczajna i jej nie chcę
- trzynastka

Marzenko hoja zakwitła jak marzenie :P ileż ma kwiatow szok 
Igor doczekasz
to kwitnienie mam gratis,ona w donicy nie miała nic oprócz bielusiego kłębowiska korzeni
,jak sypnęła to szok,z przodu ,bo z tyłu nie sprawdzałam ok.30 baldaszków w stadium od kwitnienia po pączusie
cudna jest
Kwitnie mi na dzisiaj multiflora,belcia i sheperdii,a szykuje c.compacta,2 austrailjki,cielaczek calicyna,gracilis.
Dzisiaj w ogóle z 20 sztuk albo dostało chatkę,albo zmieniło na większą ,w końcu chwila wolnego można się było zająć dziewczynami
Kwitnie mi na dzisiaj multiflora,belcia i sheperdii,a szykuje c.compacta,2 austrailjki,cielaczek calicyna,gracilis.
Dzisiaj w ogóle z 20 sztuk albo dostało chatkę,albo zmieniło na większą ,w końcu chwila wolnego można się było zająć dziewczynami
- trzynastka

no kochana to będziesz mieć zapach jak w oranżerii 
Celinko mam
mąż się upaja aromatem,a ja grzeję stołek przy kuchennym stole,bo wietrzyć nie pozwala w salonie,żeby hojkom nie zaszkodzić
Lola jego kotka fanka ze mną kuchnię okupuje
,chociaż zwykle mężowską prostatę wygrzewała 
- trzynastka

- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tyle kwiatuchów toż to rozpusta.
Moje doniczkowce i sukulenty