Ogród Gosi
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Gosi
Ola, teraz musisz odwdzięczyć się Józefowi
, choćby krokusikiem...
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- basjak

Gosia, jak to jest Pilgrim, to jestem w pierwszej różanej klasie
Powiedz, że tak 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Piękna różyczka
- Margo2

Basiu masz rację
Uwielbiam angielki. Chociaż coraz bardziej zbaczam w kierunku tych pojedynczych, najlepiej jakby miały wyrazisty środek.
Ale pilgrim nie dosyć, że ma niesamowitą ilość płatków to jeszcze jet w moim ulubionym kolorze. Bardzo lubię żółcie i pomarańcze.
Ale pilgrim nie dosyć, że ma niesamowitą ilość płatków to jeszcze jet w moim ulubionym kolorze. Bardzo lubię żółcie i pomarańcze.
- basjak

O, to się zgadzamy
. Ja właściwie mam w ogródku wszystkie kolory, ale gdybym miała wybrać dwa, to na pewno byłyby właśnie te
.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
-
Alina662
- 1000p

- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Gosiu odwiedziłam Cię i dużo rzeczy się dowiedziałam.Jest pięknie,a co to będzie jak ta wiosna utęskniona przyjdzie .

- Margo2

Alinko dziękuję za odwiedziny
Co Ty robisz o takiej porze na forum?
Co Ty robisz o takiej porze na forum?
Gosiu no i pokazałaś Pilgrim-różę której jeszcze nie posiadam ale bardzo jej pragnę-pewnie na jesieni dokupię .Jak posadzę wszystkie zamówione to wtedy zobaczę czy coś jeszcze wetknę w tą ciasnotę.
W moim nowym zamowieniu są 2 żółto-kremowe-obie piękne i wysokie.Może one zaspokoją moje marzenie o Pilgrim i Kosmos-zobaczymy.
W moim nowym zamowieniu są 2 żółto-kremowe-obie piękne i wysokie.Może one zaspokoją moje marzenie o Pilgrim i Kosmos-zobaczymy.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Margo2

Aniu a gdzie zamawiasz róże. U nas niestety nie ma w pobliżu żadnych szkólek. Szkoda, bo ja chętnie jeżdżę sama po zakupy. Lubie oglądać rośliny przed zakupieniem. Jakie to piękności zamówiłaś?
Margo, piękna róża. Ja nie posiadam jeszcze żadnej angielki, z akcentem na "jeszcze"
Ja zamawiałam róże w zeszłym roku w różnych miejscach i moge powiedzieć, że najlepsze sadzonki były z "rosarium", pięknie ukorzenione i duże, wszystkie co do jednej się przyjęły, kwitły w sezonie i widzę przetrwały zimę. Dobrym sprzedawcą jest też na alle Bogdan_w (wcześniej czytałam na jakimś forum pozytywne opinie o nim no i się potwierdziło, polecam.
Ja zamawiałam róże w zeszłym roku w różnych miejscach i moge powiedzieć, że najlepsze sadzonki były z "rosarium", pięknie ukorzenione i duże, wszystkie co do jednej się przyjęły, kwitły w sezonie i widzę przetrwały zimę. Dobrym sprzedawcą jest też na alle Bogdan_w (wcześniej czytałam na jakimś forum pozytywne opinie o nim no i się potwierdziło, polecam.
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
-
Grzegorz B
-
mamba9991
- 1000p

- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Potwierdzam Bogdana (broń Boże reklama), po prostu rzetelny i solidny facet, co ma dobre rośliny. Ale przestańmy się nawzajem kusić...grabek pisze:Margo, piękna róża. Ja nie posiadam jeszcze żadnej angielki, z akcentem na "jeszcze"![]()
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna