A kwiatki - chociaż nie przepadam za różem, to muszę przyznać, że na tle liści ciekawie się prezentują.
Na leśnym balkonie cz.2
- x-b-6
- 200p

- Od: 5 lip 2009, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Listki w ciapki zawsze mają swój urok, a u begonii to już w ogóle.
A kwiatki - chociaż nie przepadam za różem, to muszę przyznać, że na tle liści ciekawie się prezentują.
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Leśny Duch
- 1000p

Wiesz co - ona nawet nie była droga (zresztą nie mogłaby być, bo ja mam jej ponad 100m), tylko za te elementy pomiędzy trzeba był sporo dopłacić.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Z tego co pamiętam, to mniej więcej tak
Płytki były ok. 23 zł/m2
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

Ja jak już, to wolałabym drewnianą podłogę, ale przy ogrzewaniu podłogowym to w ogóle nie wchodzi w grę. Do tego przy 4 zwierzakach, które niezmiernie brudzą (codziennie zmiatam pełną zmiotkę samej sierści jednego psa, nie mówiąc już o pięknych, obłoconych łapach po spacerze w mokry dzień lub chociażby z balkonu), że płytki to błogosławieństwo, nie mówiąc już o tym, że jak jakiś zwierzak jest chory (np. jakiś czas temu kot zapalenie nerek) to nie trudno zgadnąć, co się dzieje, a płytki idealnie nadają się do częstego mycia i śladu po niczym nie ma 
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Leśny Duch
- 1000p

Grażyno - moja zakwitła dość niespodziewanie - w pewnym momencie pączek (myślałam, że to będzie nowy liść) zatrzymał się w rozwoju na kilka dni i okazało się, że to kwiatki
Stała sobie na wschodnim oknie. Może Twoja też zakwitnie, jak stanie bliżej słońca?
Anoli jak mi się rozkrzewi (bo na razie to tylko kilka listków, choć ogromnych) i będę cięła, to masz jak w banku
Anoli jak mi się rozkrzewi (bo na razie to tylko kilka listków, choć ogromnych) i będę cięła, to masz jak w banku
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ależ mam nadrabiania 
Faktycznie i ja miniaturek nie dostrzegam zbyt wielu w sklepach
Jakąż uroczą Maciejkę masz na balkonie
Powiadasz, że sąsiedzi nadal was lubią...? ;)
Miro - ciekawa jestem, jak ona tę marchew przymocowała - pończochami? Bo to takie... ruchawe jest, jak się za luźno wetknie ;)
Co do działki na wsi, to są też tematy trudne, bo jak przekonać gospodarza, któremu szczury panoszą się po oborze, aby wysupłał kilkaset zł na sterylizacje kotów? O ile można nakłaniać, aby przebolał ptasie hałasy w domu do zimy i usunąć samemu gniazda gdy już ptaki odlecą tak o nie zabijanie małych kociaków dużo trudniej...
...a psia klatka to też i moja bolączka - ale jeśli komuś "płot nie potrzebny" to psa będzie trzymał w klatce... czasem żałuję, że nie mogę pistoletu do głowy przyłożyć ;)
a z tym katolicyzmem też racja. Co i rusz słyszę, że jestem bezbożnikiem... ja! od nich...
Papirusy nie są trujące dla kotów, koleżanka ma całkiem zjedzonego - właśnie przez kota - zadziałało by chyba tylko powieszenie go na suficie (papirusa lub kota ;) )
Fikus jest fantastyczny! Piękny kolorek
Poziomki uwielbiam, na pewno będę miała je kiedyś na własnym balkonie
Wesolutka ta begonka piegowata
...powiadacie, że płytki lepsze, niźli panele...? do przemyślenia
Faktycznie i ja miniaturek nie dostrzegam zbyt wielu w sklepach
Powiadasz, że sąsiedzi nadal was lubią...? ;)
Miro - ciekawa jestem, jak ona tę marchew przymocowała - pończochami? Bo to takie... ruchawe jest, jak się za luźno wetknie ;)
Co do działki na wsi, to są też tematy trudne, bo jak przekonać gospodarza, któremu szczury panoszą się po oborze, aby wysupłał kilkaset zł na sterylizacje kotów? O ile można nakłaniać, aby przebolał ptasie hałasy w domu do zimy i usunąć samemu gniazda gdy już ptaki odlecą tak o nie zabijanie małych kociaków dużo trudniej...
...a psia klatka to też i moja bolączka - ale jeśli komuś "płot nie potrzebny" to psa będzie trzymał w klatce... czasem żałuję, że nie mogę pistoletu do głowy przyłożyć ;)
a z tym katolicyzmem też racja. Co i rusz słyszę, że jestem bezbożnikiem... ja! od nich...
Papirusy nie są trujące dla kotów, koleżanka ma całkiem zjedzonego - właśnie przez kota - zadziałało by chyba tylko powieszenie go na suficie (papirusa lub kota ;) )
Fikus jest fantastyczny! Piękny kolorek
Wesolutka ta begonka piegowata
...powiadacie, że płytki lepsze, niźli panele...? do przemyślenia
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45