Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JOLU ,dziękuje .
AGNIESZKO ,żurawki rzeczywiście dodają kolorku rabatkom .Nie mogę się doczekać przyszłego roku ,aby się rozrosły .Mam nadzieję ,że wszystkie przezimują
IGUŚ ,jeszcze troszkę to potrwa, zanim zapełnię wszystkie wolne miejsca .
HALINKO ,dziękuje .Jak mi będzie coć zbywało ,to chętnie posadzę u ciebie .
Na razie to wszystko, to takie maleństwa .
MAJECZKO ,nową fryzurkę sobie zrobiłam ,bo szłam na weselę .Niestety mam już prawie całkowicie siwe włoski ,dlatego muszę bardzo często je farbować .Zrobiłam balejage i ścięłam dość sporo .
Nie widać zbyt dokładnie ,ale mało mam swoich fotek .Nie lubię być fotografowana .

JACKU ,porządek .Nie wiem gdzie ty go tutaj widzisz .Musiał byś to wszystko, na żywo zobaczyć
Wtedy zmienił byś zdanie .
Nie mam wysypanych korą, wszystkich rabatek ,bo musiała bym kupić chyba kilka przyczep .
Tylko te na poprzednich fotkach .
MONIKO ,dziękuje .Też by mi się przydało mnóstwo kory ,ale skąd brać na to wszystko .
DOROTKO ,też bym chciała trafić do Hortulusa ,lub czegoś podobnego .Oj nakupiła bym tam
Chyba ,żebym była z M ,
to zakupy były by skromniutkie .
MARCINIE ,nawet nie wiesz jak szybko powstaje taki busz .
Przy twoich skłonnościach do zakupów ,bardzo szybko będziesz miał taki busz . 
AGNIESZKO ,żurawki rzeczywiście dodają kolorku rabatkom .Nie mogę się doczekać przyszłego roku ,aby się rozrosły .Mam nadzieję ,że wszystkie przezimują
IGUŚ ,jeszcze troszkę to potrwa, zanim zapełnię wszystkie wolne miejsca .
HALINKO ,dziękuje .Jak mi będzie coć zbywało ,to chętnie posadzę u ciebie .
MAJECZKO ,nową fryzurkę sobie zrobiłam ,bo szłam na weselę .Niestety mam już prawie całkowicie siwe włoski ,dlatego muszę bardzo często je farbować .Zrobiłam balejage i ścięłam dość sporo .
Nie widać zbyt dokładnie ,ale mało mam swoich fotek .Nie lubię być fotografowana .

JACKU ,porządek .Nie wiem gdzie ty go tutaj widzisz .Musiał byś to wszystko, na żywo zobaczyć
MONIKO ,dziękuje .Też by mi się przydało mnóstwo kory ,ale skąd brać na to wszystko .
DOROTKO ,też bym chciała trafić do Hortulusa ,lub czegoś podobnego .Oj nakupiła bym tam
MARCINIE ,nawet nie wiesz jak szybko powstaje taki busz .
-
x_P-42
- JolantaG

EWO ,u mnie niestety też już jesień blisko .Wszędzie mnóstwo liści .
OLU ,to było wesele chrześniaka M .Było cudownie ,nigdy jeszcze się tak świetnie nie wybawiłam .
MAJU ,wesele było superaśne .Orkiestra pierwsza klasa .
POLU ,nie zaprzeczam ,że jestem młoda i wigorna
,tylko te siwe włoski za wcześnie przyszły .Mamy to rodzinne .Mój M chociaż starszy ode mnie ,prawie wcale nie ma siwulców .
MONIKO ,dziękuje .
U mnie dzisiaj było święto dyszla ,ale niestety za wiele nie kupiłam .
To co mieli ,to przeważnie już mam .
Kupiłam tylko maleńką kosodrzewinę i mahonię media WINTER SUN

OLU ,to było wesele chrześniaka M .Było cudownie ,nigdy jeszcze się tak świetnie nie wybawiłam .
MAJU ,wesele było superaśne .Orkiestra pierwsza klasa .
POLU ,nie zaprzeczam ,że jestem młoda i wigorna
MONIKO ,dziękuje .
U mnie dzisiaj było święto dyszla ,ale niestety za wiele nie kupiłam .

- JolantaG

POLU ,mam dużo kotów .Ciągle mi ktoś je podrzuca .
Zwłaszcza ten szary ,jak tylko wyjdę z domu ,zaraz plącze się pod nogami .
Myślał pewnie ,że pancia wystawiła jakiś smaczny kąsek , :P ,a tu tylko znów coś do ogrodu ,a nie dla niego .
MONIKO ,kupując tą mahonię ,podejrzwałam ,że jest z tych bardziej wrażliwych ,ale bardzo mi się podoba ,więc zaryzykuję .Mam nadzieję ,że przetrwa zimę .Ponoć bardziej jej szkodzi brak wody zimą, aniżeli mróz .Jesienią trzeba ją solidnie napoić .
ANIU ,ta kosodrzewina rzeczywiście ma takie długie igiełki i jakby troszkę poplątane .Podoba mi się ,może to jakaś specjalna odmiana .Niestety wizytówki przy sobie nie miała .
Mahonię ,jeszcze nie wiem gdzie posadzić
Może na żółtej rabatce ,a może tam ,albo tam
...........Zaraz czeka mnie spacer po ogrodzie i szukanie dla niej miejsca . 
MONIKO ,kupując tą mahonię ,podejrzwałam ,że jest z tych bardziej wrażliwych ,ale bardzo mi się podoba ,więc zaryzykuję .Mam nadzieję ,że przetrwa zimę .Ponoć bardziej jej szkodzi brak wody zimą, aniżeli mróz .Jesienią trzeba ją solidnie napoić .
ANIU ,ta kosodrzewina rzeczywiście ma takie długie igiełki i jakby troszkę poplątane .Podoba mi się ,może to jakaś specjalna odmiana .Niestety wizytówki przy sobie nie miała .