Kwiaty Dawida - [OGR]
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja miałem kiedys dorosłą parę pawiookich, ale dawały nieźle popalić, także potem je sprzedałem.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- ---
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz co jak kupowałem to właśnie o zebrach mi mówili, że same problemy, agresywne itp. Teraz myślałem nad kupnem pyszczaków. a jakieś roślinki w akwarium masz?
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
- ---
-
- ---
-
- ---
-
- ---
-
- ---
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Kwiaty, jak zawsze śliczne. A rybki... wspaniałe. Mój zięć też ma pyszczaki. Nie wiedziałam że są agresywne, albo robicie sobie żarty. Muszę w google poczytać o nich. A malusie rybcie są takie urocze. Co Ty Dawidku z nimi zrobisz? Może na patelnię.......
;:2

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
- ---
Witam Wszystkich 
Ale dziś gorąco
Życzę wszystkim miłego, a szczególnie słonecznego dnia ;:2
..................................................................................................
Stasiu cieszę się że podobają Ci się moje kwiaty i rybki
Jeszcze nie wiem co zrobię z tymi maluszkami
Gosiu hortensja kwitnie na różowo, a lilia nie wiem bo dostałem cebulkę ale na to widać ze biała będzie...

Ale dziś gorąco

Życzę wszystkim miłego, a szczególnie słonecznego dnia ;:2
..................................................................................................
Stasiu cieszę się że podobają Ci się moje kwiaty i rybki

Gosiu hortensja kwitnie na różowo, a lilia nie wiem bo dostałem cebulkę ale na to widać ze biała będzie...
-
- ---