Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Basiu, Aszko, Dalu czekam nadal. Siedzę w ogrodzie ile się da. Wypędza mnie tylko deszcz i mrok, ale telefon zawsze mam przy sobie. Muszę zająć czymś myśli, a to trudne.
Halinko miło, że wpadłaś.
Iwonko to nowe zakupy.

Halinko miło, że wpadłaś.
Iwonko to nowe zakupy.

Pozdrawiam serdecznie Alina
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Alinko widzę że dalej nic.Twoja wnuczka lub wnuczek będzie chyba takim pupilkiem forumowiczów-wszyscy czekają i wypatrują ja również.
Piękne roślinki jak zwykle pokazujesz

Piękne roślinki jak zwykle pokazujesz
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Frida

- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Alinko!
Dzisiejszy dzień rozpoczęłam od wizyty w Twoim ogrodzie. Przejrzałam calutki wątek i jestem pełna podziwu, a jednocześnie nadziei, że i mój ogród po kilku latach wyładnieje.
Przeczytałam na początku wątku, że zawiodły Cię róże i kończysz z nimi. Jaka szkoda - pomyślałam, taki piękny ogród bez róż? Ale jednak róże posadziłaś i rosną. Twoje uwagi związane z urządzanie ogrodu, wskazówki, jak troszczyć się o rośliny przydadzą mi się bardzo i wykorzystam je w swoim ogrodzie. Twoje budleje, kalina - to u mnie rośliny - "świeżaczki" i teraz już wiem, jak z nimi postępować.
Doskonały pomysł z osłonięciem tarasu!
Zastanawiam się, jakim cudem trafiłam do Ciebie dopiero teraz? Od dzisiaj będę zaglądać często, bo mi się u Ciebie bardzo podoba.
Pozdrawiam, Danuta
Dzisiejszy dzień rozpoczęłam od wizyty w Twoim ogrodzie. Przejrzałam calutki wątek i jestem pełna podziwu, a jednocześnie nadziei, że i mój ogród po kilku latach wyładnieje.
Przeczytałam na początku wątku, że zawiodły Cię róże i kończysz z nimi. Jaka szkoda - pomyślałam, taki piękny ogród bez róż? Ale jednak róże posadziłaś i rosną. Twoje uwagi związane z urządzanie ogrodu, wskazówki, jak troszczyć się o rośliny przydadzą mi się bardzo i wykorzystam je w swoim ogrodzie. Twoje budleje, kalina - to u mnie rośliny - "świeżaczki" i teraz już wiem, jak z nimi postępować.
Doskonały pomysł z osłonięciem tarasu!
Zastanawiam się, jakim cudem trafiłam do Ciebie dopiero teraz? Od dzisiaj będę zaglądać często, bo mi się u Ciebie bardzo podoba.
Pozdrawiam, Danuta
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Witam Cię Alinko.Wpadłam tylko z rewizytą czy są już jakieś nowe wiadomości ale niestety.Dobrze że kwiatki i dzieci uczą cierpliwości.Dlaczego czekanie tak długo trwa?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Witam Wszystkich
Pogoda wygoniła mnie z ogrodu. Wieje strasznie i zaczął padać deszcz. Odwiedzałam więc Wasze ogródki. Utęskniona wnusia ani myśli pchać się na ten świat. Dobrze jej u mamuni w brzuszku.
Od dłuższego już czasu przylatuje do nas para gołębi. To dla nich M zrobił lądowisko z kamienia na środku oczka, by mogły się napić.

Robiąc tą fotkę o mało nie wpadłam do oczka ale warto było

Moje ukochane Echewerie.

Jeszcze jedna piwonia

Pogoda wygoniła mnie z ogrodu. Wieje strasznie i zaczął padać deszcz. Odwiedzałam więc Wasze ogródki. Utęskniona wnusia ani myśli pchać się na ten świat. Dobrze jej u mamuni w brzuszku.
Od dłuższego już czasu przylatuje do nas para gołębi. To dla nich M zrobił lądowisko z kamienia na środku oczka, by mogły się napić.

Robiąc tą fotkę o mało nie wpadłam do oczka ale warto było

Moje ukochane Echewerie.

Jeszcze jedna piwonia

-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam Wszystkich
Jeszcze nie jestem babcią
Czekam.
Ewelinko, dla całego forum szampan nie wystarczy. Trzeba by napełnić Twoje ogrodowe dzbany winem

Jeszcze nie jestem babcią
Ewelinko, dla całego forum szampan nie wystarczy. Trzeba by napełnić Twoje ogrodowe dzbany winem