Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
IZUŚ- to jakas bylina ,nazwa uleciała chyba na g...jak sobie przypomnę ,to napiszę ,tylko u mnie już powtórnie kwitnie.
TESSKO-moje roslinki nie narzekaja na deszcz,tylko ładnie kwitna.Wysadziłam samosiewki bratków,bedą kwitły do samej zimy,a jak nie będzie wielkich mrozów ,to w ubiegłym roku przetrzymały zimę i kwitły całe lato.Zdjęcia wiosenne i obecne siewek.

TESSKO-moje roslinki nie narzekaja na deszcz,tylko ładnie kwitna.Wysadziłam samosiewki bratków,bedą kwitły do samej zimy,a jak nie będzie wielkich mrozów ,to w ubiegłym roku przetrzymały zimę i kwitły całe lato.Zdjęcia wiosenne i obecne siewek.

- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziś ktoś podrzucił,niedaleko mnie kotka,który przez 2 godziny rano nie dał spac ,tylko miauczał,myślałam,ze to któryś z moich 3 ,ale tak się nigdy nie zachowywały.Gdy namówiłam M i poszlismy go szukac na sąsiednie działce w wysokiej trawie i M ,go złapał,chciałam byc dobra i wziąc go delikatniej na ręce,a to przestraszone kocie tak mnie ugryzło,że nie mogłam zatamowac krwi. Mam nadzieję,że nie jest wściekły,tylko się bronił.Obecnie siedzi wysuszony i zadowolony w łazience, apetyt mu dopisuje i pewnie będzie 1 lokator więcej.A to słoneczne dzisiejsze kwiatki.

Jak ładnie i kolorowo jest u ciebie......jakie ładne dalie, a u mnie ślimory zeżarły 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.