Iwonka1, Iwonko, zdjęcia będą, bo mi kolejny worek cementu przywieźli.
Pashmina2006, Madziu, faktycznie w tym roku róże szaleją. A ja się cieszę. Teraz czekam na tę na koszu na śmieci. Na razie same pączki ale jest obsypana cała. Będzie kolejny popis.
wielkakulka, Aniu, płotek rośnie. Świetnie wygląda. Jeszcze trochę i trzeba będzie ciąć.
Shire, Moniś, ja lubię bawić się ogrodem. Jeszcze nie pokazywałam mojego kamienia przepowiadającego pogodę. Musze zdjęcia poszukać. Perłówka jest cudowna. Nie masz? Podaj adres.
ewunia7, Ewuniu, ja uwielbiam wielkie rośliny. I kocham brzozy. A pomysły jakoś tak same wpadają.
nifredil, Sabinko, liście robi się prosto. Jak mnie w końcu z pracy wypuszczą to pokażę jak się je robi.

Co do róż, to faktycznie szaleją w tym roku. Ale kawa rano w takiej wypachnionej kuchni to już całkiem inna bajka.
plocczanka, Lucynko a niech te moje róże mnie atakują do woli! Ważne, że nadal one piękne będą.
adamiec, Irenko, ważne, że się odnalazłaś! Zapraszam do mnie zobaczyć wszystko na żywo.
stasia_ogrod, Stasiu, u mnie takich przejść jest sporo. A przez róże tylko do kuchni możesz przejść.

Co do liści, to też myślę, że pójdą, bo te co są zrobione już są zamówione.

Dlatego mi przywieźli kolejny worek cementu. Jeszcze biedronki maluję na festyn. Też już sporo zamówień mam. Wieś zarobi troszkę pieniążków.
alicjad31, Alu, oby nie, bo mi dzieciaki zaginą.
iwona0042, Iwonko te liście mogą być jako poidełka lub popierdułka do ogrodu. Każdemu według gustu.
I oczywiście troszkę zdjęć z ogrodu.
I takie oto cudo ktoś podrzucił nam za płot. Stasieńko zakochany na amen.