Witajcie
jestem na chwilkę w domu

oczywiście pierwsze co to pobiegłam do ogrodu zobaczyć co tam po zimie zastanę.Zastałam... kupę roboty

ale nie mam na razie czasu ,więc tylko dorywczo coś tam capnęłam, coś wycięłam, trochę popaliłam ehhhh! końca nie widać

Róże nie wyglądają za dobrze mnóstwo czarnych pędów ,będzie sporo cięcia ,ale na razie się nie stresuję i tak jeszcze nie czas.Zdecydowanie lepiej wyglądają róże sadzone jesienią,a to jakaś nowość ,bo zwykle te jesienne wyglądały słabo

Zamówienia opłacone teraz tylko czekać na dostawy

a zanim wrócę na dobre do domku mam nadzieję że już wszystko dojedzie i będzie pięęękna wiosna
Daysy bardzo się cieszę z tego patyczka

ja mam patyczek niebieskiego pełnego jak byś chciała

wiosna to piękna pora roku w ogrodzie ,jak wszystko budzi się do życia jak wychyla ku słonku spod ziemi zmarznięte łodyżki ,listeczki,kwiaty ,uwielbiam wiosnę
Basiu tak to anemony uwieeeelbiam te kwiatuszki są takie wdzięczne i bardzo ładnie się rozrastają
Miłeczko już widać efekty wygnania

Jak widzisz staram się utrzymać relację jak mogę

Jak będą róże na pewno będzie na bieżąco promise!
Ewunia myślę że wrócę na czas ,u mnie zawsze troszkę wszystko opóźnione,więc później zaczynam,w tym roku wyjątkowo mi to na rękę
Majeczko ja też

coś tam jesienią zmieniałam już i sama jestem ciekawa efektu,na wiosnę też pewne plany już mam,ale znając siebie to jak zrobi się ciepło to i pomysły nowe się zrodzą taka już ze mnie niezaspokojona dusza

zresztą ja zodiakalny bliźniak ,a jak wiadomo Bliźniaki strasznie lubią zmiany
Dla Was na dziś wiosna prosto z ogrodu świeżutkie fotki
i troszkę wspomnień