Familokowego ciąg dalszy
- Ewakora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jadziu ja nic nie powiem, bo szczęka mi opadła. Cudne róże i wspaniałe ich towarzystwo.
Oczęta podbiły już dawno moje

Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu ładne te 3 znaki zapytania
Uważaj na mrówki mnie rok temu wykończyły na skalniaku dwie ogromne lewizje 
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu,padam na mordę jestem tak zmęczona. Remont zakończony, teraz przewracam całe mieszkanie, plewię ,podlewam ,piorę, szyję i sama nie wiem co jeszcze robię.
.Po zakończeniu tych prac będę tylko leżała na huśtawce w moim buszu.
Przepraszam, zapomniałam podziwiam twoje róże, żal mi że ja nie mam czasu popatrzeć na moje rośliny.
Przepraszam, zapomniałam podziwiam twoje róże, żal mi że ja nie mam czasu popatrzeć na moje rośliny.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IRENKO jak dla za gorąco na dworze ,więc wolę siedzieć na razie przed kompem .Zbyt dużo pracy wzięłaś na swoje barki na raz.Oby to szybko nastąpiło czyli leżenie w buszu na huśtawce
MARYSIU niestety nie pomaga sypanie p/mrówkowego preparatu one nie mają zamiaru odpuścić. Są już w każdej roślinnej kępie Lewisję też tam mam i Gentianę, a także goździki i rozchodniki.Jestem ciekawa co to za roślina ma listki podobne do Gentiany
EWUNIU po pierwszym kwitnieniu spróbuję dla Ciebie ukorzenić Oczęta
EWCIU36jj na pewno coś dolega Twojemu LO jeśli ma takie zwiędnięte kwiaty może ma za mokro ,albo jakaś choroba grzybowa go dopadła wtedy zrobić oprysk p/ grzybowy Topsinem .Najlepiej wykopać i obejrzeć korzenie, podlać Asahi lub Humusem papką dla wzmocnienia.
IWONKO dokarmianie ich nic nie daje i chyba muszę rozwalić calutki skalniak ,żeby je wytransportować .W ubiegłym sezonie nie miałam aż tylu gniazd, a teraz gdzie nie spojrzę one są
TERENIU chyba to jednak nie jest Marjorie ,bo brak jej tego oranżu łososia i lekkości jaki ona ma .Moja jest bardziej napakowana jak Abraham nawet liście i paki ma do niego podobne .Elzbietka zaczyna kwitnąć na dobre i mam coraz więcej otwartych kwiatów .Wczoraj wchodząc do ogródka czułam jej zapach i nie tylko jej, bo wczoraj zapach róż był bardzo mocny. Wydawało mi się ,że nawet różane liście cudnie pachną
Widzę ,że jednak dałaś sie skusić na otwarcie wątku zaraz pędzę obejrzeć Twoje cudeńka

MARYSIU niestety nie pomaga sypanie p/mrówkowego preparatu one nie mają zamiaru odpuścić. Są już w każdej roślinnej kępie Lewisję też tam mam i Gentianę, a także goździki i rozchodniki.Jestem ciekawa co to za roślina ma listki podobne do Gentiany
EWUNIU po pierwszym kwitnieniu spróbuję dla Ciebie ukorzenić Oczęta
EWCIU36jj na pewno coś dolega Twojemu LO jeśli ma takie zwiędnięte kwiaty może ma za mokro ,albo jakaś choroba grzybowa go dopadła wtedy zrobić oprysk p/ grzybowy Topsinem .Najlepiej wykopać i obejrzeć korzenie, podlać Asahi lub Humusem papką dla wzmocnienia.
IWONKO dokarmianie ich nic nie daje i chyba muszę rozwalić calutki skalniak ,żeby je wytransportować .W ubiegłym sezonie nie miałam aż tylu gniazd, a teraz gdzie nie spojrzę one są
TERENIU chyba to jednak nie jest Marjorie ,bo brak jej tego oranżu łososia i lekkości jaki ona ma .Moja jest bardziej napakowana jak Abraham nawet liście i paki ma do niego podobne .Elzbietka zaczyna kwitnąć na dobre i mam coraz więcej otwartych kwiatów .Wczoraj wchodząc do ogródka czułam jej zapach i nie tylko jej, bo wczoraj zapach róż był bardzo mocny. Wydawało mi się ,że nawet różane liście cudnie pachną

- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Mery Rose ciut już pokazała, ale się wstydzi. Zapraszam Cię w niedzielę na kawę. Zgoda? Podjadę co?
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH

- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Witaj Jadziu
Róże kwitną okazale
, aż poczułam ich zapach 
Róże kwitną okazale
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Jadziu ??? to firletka , jakaś odmiana na skalniaczek niziutka
piękna
O różach nic nie napiszę bo mi słów zabrakło ale za to wypełniacze są wszystkie piękne
Ciągle czekam ..... znasz taką śpiewkę
O różach nic nie napiszę bo mi słów zabrakło ale za to wypełniacze są wszystkie piękne
Ciągle czekam ..... znasz taką śpiewkę
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- JAKUCH

MARYŚ
na Ciebie zawsze można liczyć .Poszukałam i już jest podpisana .To Firletka poszarpana wersja skalniakowa.Na razie brak czasu ,bo są inne priorytety, a Irenka też nie ma czasu dla Ciebie Twój kochany żółtek

OGRODNICZKO milutko Cię witam w mojej różanej krainie .W realu zapach jeszcze bardziej jest intensywny

OGRODNICZKO milutko Cię witam w mojej różanej krainie .W realu zapach jeszcze bardziej jest intensywny

- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te fioletowe roże są niezwykłe
zresztą, a które są zwykłe
same piękności --no to się zaczyna rewia róż 
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ta chyba Eyes for You ma piękny odcień ! Taki niezwyklasty
Kiedyś ją przygarnę do siebie !
Abraham u mnie dopiero zaczyna ... w ogóle róża bez zapachu to nie róża ! Zapach obowiązkowy
Abraham u mnie dopiero zaczyna ... w ogóle róża bez zapachu to nie róża ! Zapach obowiązkowy
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
A u naszej Jadzi zaczyna się różany spektakl
mam wrażenie, że w tym roku róże kwitną wcześniej niż w zeszłym roku, czy mi się wydaje?
- anastazja B
- 1000p

- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Jadziu czekałam na Twój spektakl różany! Jest po prostu cudnie i uroczo. U mnie jeszcze piękności w pąkach . Pierwsza Louise Odier zaczyna się rozwijać. A u ciebie sezon w pełni!
Eyes for You jak zwykle urocze , popodziwiam u Ciebie bo ja już na pewno nic z róż nie dokupię
Eyes for You jak zwykle urocze , popodziwiam u Ciebie bo ja już na pewno nic z róż nie dokupię