Zuzo sweetdaisy dziękuję w imieniu kwiatów.
Lilia na rzeczywiście taki kolor jak na zdjęciu.
Jacku jacekopole71 bardzo dziękuję za miłe słowa.
Zanko Michasia1 jak miło, że zajrzałaś po tak długiej przerwie. Cieszę się że sprawiłam Ci przyjemność moimi kwiatami i dziękuję za pochwały.
Tak, z Daszą ostatnio coraz lepiej można się
dogadać.
Dorotko dorcia7 cieszę się, że i Ty wybrałaś się do mnie na spacer.
Czapeczki jeszcze czosnkom z główek nie spadły, pomimo deszczu i wiatru. Dziękuję za pochwałę i życzenia.
Marysiu delosperma busz u mnie taki, że przedrzeć się trudno, ale cieszę się że dałaś rady.
Głowaczek to docelowo bardzo wysoka roślina. U mnie rośnie trzeci rok, ale dopiero po raz pierwszy zakwitł. Na razie jesteśmy równi wzrostem. Masz rację, kwiat ma podobny do driakwi. Poczekamy, aż się rozrośnie, lub rozsieje...
Cudny, biały kupidynek... no stanowczo za bardzo mnie rozpieszczasz.
Irminko irminka serdecznie Cię witam, już dawno nie miałam przyjemności gościć Cię u siebie.
Staram się, jak mogę, żeby rośliny zbytnio nie ucierpiały w ekstremalnych warunkach, często jednak przegrywam.
Wszystkie Twoje/moje rośliny już od kilku lat mają się dobrze i chociaż przyjechały z tak daleka, zaaklimatyzowały się wspaniale.
Dlaczego piszesz, że tyle zaniedbałaś? Twój ogród jest jedyny w swoim rodzaju i bardzo piękny. Zawsze z niecierpliwością czekam na Twoje zdjęcia.
Głowaczek pasowałby do Twojego ogrodu i chętnie Cię nim obdaruję, jak tylko będzie taka możliwość.
Irenko adamiec dziękuję za miłe słowa.
Jeszcze nie wszystkie czosnki zakwitły, więc zaglądaj częściej.
Małgosiu clem3 lilie dziękują za pochwałę. Jeszcze kilka powinno zakwitnąć. Juka dzisiaj już całkiem rozkwitła.
Mój młody kot jeszcze na razie się nie włóczy i pilnuje mnie, żeby wykorzystać sytuacje i wdrapać się na kolana. Kotka przynosi
prezenty i też domaga się pieszczot.
Zapraszam na krótki spacer.