Witajcie

Dzisiaj postanowiłam że rano wyjdę na dworek i zrobię kilka zdjeć zimy oraz moich piesków bo to obiecałam Madzi

-7 stopni i wiatr oraz bardzo ślisko trzeba jak nic uważać.
dorcia7-Dorotko dziękuję za infornację
e-babcia-Jadziu w tym sezonie pierwsze zakupy i to rózyczki. Bardzo sie cieszę na samą już myśl że będzie u mnie w ogrodzie kolorowo, różano.
iwwa-Asiu naftaliny nie próbowałam ale to nie zaszkodzi roślinątxn korzenią? U mnie krety mają przyzwolenie grasować i robić kopce na trawniku ale nie w rabatkach a tym bardziej nie w przy roślinach. Oj jak ja tego nie lubię wtedy bardzo się denerwuję
alicjad31-Alu właśnie o dziwo ale u sąsiada nie widzę żeby chodził. Podwórka ma wybetonowane fakt już porośnięte trawą i innymi zielonymi roślinkami ale przed domem gdzie ma trawę nie widziałam kopców. Myślisz że to dlatego u mnie może być ich aż tyle?
koziorozec Martusiu kochaniutka rzeczywiscie o tej porze to już smacznie spałam ale zawsze jesteś miłym gościem w moim ogródeczku.
MID2006-Madziu dziękuję, jestem. NBrzuszek mnie nie boli ale wczoraj nie wiem czy to zatoki czy tak najnormalniej ale głowa mnie bolała i zimnica mnie trzęsła ale dzisiaj juz jest dobrze. Zaraz wstawie zdjecia moich piesków Miki i Nera
Paulii-Paulinko, dziękuje i wzajemnie
ewka17-Ewuniu śledzik to słyszałam ale że z mleczem? Najważniejsze ze pomogło. W tym roku muszę przynajmniej większa część kretów wypędzić bo nie widzę sensu żeby dalej coś robić w ogrodzie.
Madziagos- Madziu witam i zapraszam kiedy tylko będziesz miała czas. Moja furtka jest zawsze otwarta. Ogród to jest to co lubię i kocham robić.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłej niedzieli.