To są niezapomniane chwile.
 Mój KM zawsze się dziwi, że można tak długo gadać o roślinach.

jak to na Święcie Róż. Teraz wiem, że jedzie się oglądać, a nie kupować.
 jak to na Święcie Róż. Teraz wiem, że jedzie się oglądać, a nie kupować.

, a ja poszłabym na borówki
 , a ja poszłabym na borówki  
  i pewnie jakbym miała tego 40 centymetrowego to cieszyłabym się z jego wyglądu, ale nie ciągnęłabym go za uszy
 i pewnie jakbym miała tego 40 centymetrowego to cieszyłabym się z jego wyglądu, ale nie ciągnęłabym go za uszy   

Tak samo ile można się gapić na rośliny - prawda? biegać do nich, rozmawiać
 Tak samo ile można się gapić na rośliny - prawda? biegać do nich, rozmawiać 

Ale miałaś widoki!
  Ale miałaś widoki! 
 A po powrocie swoim kotkom od razu powiedział, ze mógł im przywieźć koleżankę.
 A po powrocie swoim kotkom od razu powiedział, ze mógł im przywieźć koleżankę. widziałam cały czas pole liliowców, co jeden kwiat to piękniejszy. Rankiem od razu pooglądałam swoje, miałam wątpliwości czy wybrałam te naj...., ale stwierdziłam mój wybór trafiony.
  widziałam cały czas pole liliowców, co jeden kwiat to piękniejszy. Rankiem od razu pooglądałam swoje, miałam wątpliwości czy wybrałam te naj...., ale stwierdziłam mój wybór trafiony.

jesteś kochana, ale u nas wszystkich teraz jest tak pięknie że aż się nie chce nigdzie wyjeżdżać
  jesteś kochana, ale u nas wszystkich teraz jest tak pięknie że aż się nie chce nigdzie wyjeżdżać  Skopiuj róże z czarnuszka bo ja to z FO skopiowałam zauroczona widokiem! z różowymi też cudnie wygląda!
   Skopiuj róże z czarnuszka bo ja to z FO skopiowałam zauroczona widokiem! z różowymi też cudnie wygląda! 

Hortensja pewnie ze starych odmian bo krzak wielki i kwitnący
 Hortensja pewnie ze starych odmian bo krzak wielki i kwitnący