Mój ogród - moja pasja
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Re: Mój ogród - moja pasja
Jeszcze rok temu to sekatora bałam sie brać do ręki, ścinałam jak najmniej a w tym roku to nie wiem co mnie podkusiło.
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu witaj!
Żurawki swoje przesadzałam i chyba niepotrzebnie , bo mogłam wyciąć tylko stare , zeschnięte liście. Teraz mam takie mikruski i nie wiem czy mi odbiją. Miłej nocki.
Żurawki swoje przesadzałam i chyba niepotrzebnie , bo mogłam wyciąć tylko stare , zeschnięte liście. Teraz mam takie mikruski i nie wiem czy mi odbiją. Miłej nocki.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- avalonne
- 500p

- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Ania a tę Imperatę to masz w pełnym słońcu, czy w półcieniu? Bo ja swoją posadziłam w takim lekkim półcieniu i zastanawiam się, czy ona tam w ogóle zechce rosnąć 
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
...poproszę o wiosenne wariacje zdjęć
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Również i ja z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia.
Pozdrawiam i
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Przepraszam,że tak długo nie odpisywałam ale byłam ostatnio bardzo zapracowana, a w niedzielę miałam małą uroczystość rodzinną.
Josephinko,patat rośnie niesamowicie,odpowiadają mu warunki domowe.
Milenko,myślę że możesz już posadzić swojego patata do ogrodu.Ewentualne przymrozki mogą uszkodzić jedynie części nadziemne.Jeśli będzie to konieczne to go okryjesz.
Renatko,dziękuję i tobie również dużo słoneczka.
Sylwia,nie martw się już tym przycinaniem,będzie dobrze.
Julianno,żurawki rozrosną się z pewnością i będziesz ich miała więcej.
Pozdrawiam Ania
Josephinko,patat rośnie niesamowicie,odpowiadają mu warunki domowe.
Milenko,myślę że możesz już posadzić swojego patata do ogrodu.Ewentualne przymrozki mogą uszkodzić jedynie części nadziemne.Jeśli będzie to konieczne to go okryjesz.
Renatko,dziękuję i tobie również dużo słoneczka.
Sylwia,nie martw się już tym przycinaniem,będzie dobrze.
Julianno,żurawki rozrosną się z pewnością i będziesz ich miała więcej.
Pozdrawiam Ania
Celinko,swoją Imperatę posadziłam w słońcu.Jeśli swoją masz w półcieniu to też powinna ci rosnąć tylko może być kłopot z wybarwieniem.
Agnieszko,dzięki że do mnie zajrzałaś.Musisz uzbroić się w cierpliwość bo sama nie wiem kiedy taras będzie skończony.Zdjęcia wstawię niedługo.Teraz nie mogę bo mój M wyjechał na kilka dni zabierając ze sobą jedyny w domu aparat.
Iwonko,Sylwio,proszę o kilka dni cierpliwości zdjęcia będą myślę że w sobotę.
Pozdrawiam Ania
Agnieszko,dzięki że do mnie zajrzałaś.Musisz uzbroić się w cierpliwość bo sama nie wiem kiedy taras będzie skończony.Zdjęcia wstawię niedługo.Teraz nie mogę bo mój M wyjechał na kilka dni zabierając ze sobą jedyny w domu aparat.
Iwonko,Sylwio,proszę o kilka dni cierpliwości zdjęcia będą myślę że w sobotę.
Pozdrawiam Ania
- avalonne
- 500p

Wiesz Aniu, miejsce w którym posadziłam Imperatę jest bardzo nasłonecznione, ale ukryte troszkę za iglakiem, który rośnie pół metra dalej i rozprasza to ostre światło. Nie ma tam bodajże cienia, ale lekki półcień jest. Bardzo chcialabym, żeby mi urosła taka, jaka być powinna 
Pozdrawiam Ania
- avalonne
- 500p

W takim razie czekam z niecierpliwością lata - imperata ma stanowić czerwony akcent na skalnaiku 
- magduska81
- 500p

- Od: 11 wrz 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Paczka doszła reszta na pw.POzdrawiam i mam nadzieję że roślinki ode mnie też będą cieszyć oko:)
Przez moj ogród przewineło się wiele osób... po każdym została jakaś pamiątka. Najdroższe są te, które pozostały w sercu.
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Celinko,moja trawka już zaczęła rosnąć po zimie.Na pewno będziesz zadowolona ze swojej.
Madziu,z pewnością będę zadowolona z twoich roślinek,bardzo podobają mi się krzewuszki a derenia już kiedyś miałam to wiem jaki jest dekoracyjny.
Pozdrawiam Ania
Madziu,z pewnością będę zadowolona z twoich roślinek,bardzo podobają mi się krzewuszki a derenia już kiedyś miałam to wiem jaki jest dekoracyjny.
Pozdrawiam Ania
- avalonne
- 500p

Moja imperata jeszcze nie ruszyła, ale może to dlatego, że to młodziutka roślinka, pierwszy rok u mnie. Przysłali mi doniczkę z korzeniem