Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12
Witaj Aguniu! Czym wykańczasz obrzeża swoich rabat bo są takie równiutkie? i co to za potrójna biała trawka przy palenisku? 
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobry Agus
jeszcze tylko dzisiaj i bedziesz miala przedlozony weekend na odsapniecie
Pogoda pod psem, do tego meczy mnie kaszel i leje sie z nosa ... no nic trzeba do przodu 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś, jeszcze tylko dziś jutro i weekend

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś będzie dobrze
Ja już czuję oddech weekendu na plecach 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Dopiero rano przy śniadaniu mówiłam do męża: zobacz dopiero była niedziela, a tu już następna
Jak ten czas szybko leci
W końcu miesiąc ma tylko cztery takie niedziele
Tak więc kochane nie ma z czego się cieszyć, bo zanim obejrzycie się, to będziecie chować wnuki
Idę wypić jakiś "dopalacz", bo przez tą pogodę coś marudzę
W końcu miesiąc ma tylko cztery takie niedziele
Tak więc kochane nie ma z czego się cieszyć, bo zanim obejrzycie się, to będziecie chować wnuki
Idę wypić jakiś "dopalacz", bo przez tą pogodę coś marudzę
Gosiu-margo, dzięki raz jeszcze za wypowiedź dotyczącą traw i żurawek... Skrzynie drewniane stoją u mnie na słonecznej wystawie, od południa... trawy doskonale tam się wpasują, a żurawki (tylko muszę wynaleźć te odpowiednie) pięknie wypełnią nogi... mnie się marzy kolorystyka typowo preriowa, zatem rudości, przełamane złotem i ciepłą czerwienią... chcę dobrać do tego zestawienia Million Bells - widziałam kolory pomarańczowo-żółtawe, które mogą fajnie zagrać z resztą. Druga skrzynia może być bardziej limonkowo-zielono-biała... Tak to widzę. Co o tym myślisz?
Boże, no nie mam siły kochani Wam odpisać... idę do wanny, może się zregeneruję, może zdołam coś więcej skrobnąć.
Jutro jadę do Dęblina, gdzie zakończenie uczelni dla pilotów świętuje mój chrześniak - będę świadkiem jego promocji na wyższy stopień oficerski. Jestem z niego dumna
Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję, że o mnie pamiętacie, wspieracie dobrym słowem, że po prostu jesteście
Boże, no nie mam siły kochani Wam odpisać... idę do wanny, może się zregeneruję, może zdołam coś więcej skrobnąć.
Jutro jadę do Dęblina, gdzie zakończenie uczelni dla pilotów świętuje mój chrześniak - będę świadkiem jego promocji na wyższy stopień oficerski. Jestem z niego dumna
Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję, że o mnie pamiętacie, wspieracie dobrym słowem, że po prostu jesteście
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aguś, nie ma to jak kąpiel regeneracyjna, na mnie działa
Polecam jeszcze świece i winko
Gratuluję sukcesu chrześniaka, byłam kiedyś na promocji na oficera mojego brata, duma mnie rozpierała
Gratuluję sukcesu chrześniaka, byłam kiedyś na promocji na oficera mojego brata, duma mnie rozpierała
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ty się regeneruj wytrwale, może uda się pospać
Mnie wykańcza pogoda-szaro od trzech tygodni, ostatnio pada.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aguś, można znaleźć żurawki w kolorze prerii na słoneczko.
Ja mam Marmelade. Uwielbiam ją, ale sa tez i inne.
Natomiast co do drugiego zestawienia, nie mam dobrych wieści. Limonki niestety tylko do cienia.
No, ale jak pisałam w tej sprawie zwrócić się najlepiej do specjalistów.
A może coś w czerwieniach?
Ja mam Marmelade. Uwielbiam ją, ale sa tez i inne.
Natomiast co do drugiego zestawienia, nie mam dobrych wieści. Limonki niestety tylko do cienia.
No, ale jak pisałam w tej sprawie zwrócić się najlepiej do specjalistów.
A może coś w czerwieniach?
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus jest tyle ladnych bylin, ze zawsze cos do skrzyn dobierzesz a jak nie, to bedziesz zmieniac sobie jednoroczne co roku ... wiesz ze sa piekne i zawsze cos dobrac do traw mozna.
A teraz odpoczywaj i relaksuj i puszczaj wodze fantazji.
A teraz odpoczywaj i relaksuj i puszczaj wodze fantazji.
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Piękne zdjęcia - prawda, że to już niedługo?
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Wspaniale Aguniu baw się dobrze, bo bardzo Ci to teraz potrzebne. Pozdrów zucha od nas !
Właśnie przy okazji ciśnięcia, w ramach uspokojenia poczytałam św. Hildegardę, która każe otaczać się zielenią, bo ma ona zbawienny na nas wpływ! Ja mam sypialnię na zielono każda ściana inny odcień od jasności do soczystości!
Właśnie przy okazji ciśnięcia, w ramach uspokojenia poczytałam św. Hildegardę, która każe otaczać się zielenią, bo ma ona zbawienny na nas wpływ! Ja mam sypialnię na zielono każda ściana inny odcień od jasności do soczystości!
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Wspaniale Aguniu baw się dobrze, bo bardzo Ci to teraz potrzebne. Pozdrów zucha od nas !
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Taką zieleń lubię najbardziej, soczysta i świeżutka i od razu lepiej się robi człekowi na duszy.
A Ty się zrelaksuj żeby było ok
A Ty się zrelaksuj żeby było ok