Nasza zielona niespodzianka
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasza zielona niespodzianka
Żeby mi parę kilo zniknęło tak jak ten post...
- DuczekiOsia
- 1000p

- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
hihihi no a mi ani kilo parę ani posty nie znikają, najczęściej znikają mi pieniądze z portfela jak idę na zakupywielkakulka pisze:Żeby mi parę kilo zniknęło tak jak ten post...
- wielkakulka

Mi się wzrok psuje, moze Tobie Leosiu też - co zaglądam do portfela nic nie widzę
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
To chyba wszystkim po wyjściu z ogrodniczego 
- wielkakulka

Widzicie działka szkodzi na oczy 
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam serdecznie Basiu i Krzysiu - nowych zapaleńców działkowych
. Przeczytałam cały Wasz watek i początkowo sądziłam, że macie nie więcej niż 30 - 35lat
Ale to przez Wasze pogodne usposobienie i optymizm, który niemal bije z każdego Waszego postu
Fajnie, że macie działeczkę 'potomną' bo wiecie, co gdzie zostało posadzone i czy nasadzenia Wam odpowiadają
My mieliśmy podobnie, z tym, że na naszych 3arach początkowo rosło około 40 drzew owocowych, w większości nie owocujących, zbyt zagęszczonych, które już zniknęły i ogromny orzech, który niestety w tym roku został już skazany na wycinkę zachorował i nie daliśmy rady go uratować A do tego mnóstwo krzaków porzeczek i agrestu
też już wykarczowanych
Sporo roślin Wam już się pojawiło, a plany - te bliższe i te bardziej dalekosiężne - po prostu czapki z głów
Pozwolę sobie poobserwować Wasze działania, tym bardziej, że u Was jest taka serdeczna, rodzinna atmosfera
Przyjemnie popatrzeć na Wasze działania działkowe
Miłego nadchodzącego weekendu
Fajnie, że macie działeczkę 'potomną' bo wiecie, co gdzie zostało posadzone i czy nasadzenia Wam odpowiadają
My mieliśmy podobnie, z tym, że na naszych 3arach początkowo rosło około 40 drzew owocowych, w większości nie owocujących, zbyt zagęszczonych, które już zniknęły i ogromny orzech, który niestety w tym roku został już skazany na wycinkę zachorował i nie daliśmy rady go uratować A do tego mnóstwo krzaków porzeczek i agrestu
Sporo roślin Wam już się pojawiło, a plany - te bliższe i te bardziej dalekosiężne - po prostu czapki z głów
Pozwolę sobie poobserwować Wasze działania, tym bardziej, że u Was jest taka serdeczna, rodzinna atmosfera
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- wielkakulka

Agapa pisze: Przeczytałam cały Wasz watek i początkowo sądziłam, że macie nie więcej niż 30 - 35lat![]()
Bo nie mają - każdy ma tyle na ile się czuje - a po zapale na działce są właśnie w wieku 30-35 lat.
Nie, damy im 37 - kilka miesięcy wiecej ode mnie
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
że też ja nie zaglądałem na FO .....misia i klusek pisze:Oto nalewka z czarnej porzeczki 14 tygodni leżakowania:
byłem tylko 60 km od tych smakowitości ...... (to mały krok wobec teraźniejszej - 660 km)
na zdrowie!
- misia i klusek
- 1000p

- Od: 29 lip 2012, o 20:41
A widzisz,a widzisz- a trzeba było podjechać,dryndnąć,walnąć w parapet!!!any57 pisze:że też ja nie zaglądałem na FO .....misia i klusek pisze:Oto nalewka z czarnej porzeczki 14 tygodni leżakowania:
byłem tylko 60 km od tych smakowitości ...... (to mały krok wobec teraźniejszej - 660 km)
na zdrowie!
-- 9 lis 2012, o 22:29 --
Aniu właśnie 08.11 skończyłem 18 latwielkakulka pisze:Agapa pisze: Przeczytałam cały Wasz watek i początkowo sądziłam, że macie nie więcej niż 30 - 35lat![]()
Bo nie mają - każdy ma tyle na ile się czuje - a po zapale na działce są właśnie w wieku 30-35 lat.
Nie, damy im 37 - kilka miesięcy wiecej ode mnie
- misia i klusek
- 1000p

Dziękujemy serdecznie za odwiedziny - a propo planów są super ale nie zawsze współgrają z rzeczywistością!!Agapa pisze:Witam serdecznie Basiu i Krzysiu - nowych zapaleńców działkowych. Przeczytałam cały Wasz watek i początkowo sądziłam, że macie nie więcej niż 30 - 35lat
Ale to przez Wasze pogodne usposobienie i optymizm, który niemal bije z każdego Waszego postu
![]()
Fajnie, że macie działeczkę 'potomną' bo wiecie, co gdzie zostało posadzone i czy nasadzenia Wam odpowiadają![]()
My mieliśmy podobnie, z tym, że na naszych 3arach początkowo rosło około 40 drzew owocowych, w większości nie owocujących, zbyt zagęszczonych, które już zniknęły i ogromny orzech, który niestety w tym roku został już skazany na wycinkę zachorował i nie daliśmy rady go uratować A do tego mnóstwo krzaków porzeczek i agrestuteż już wykarczowanych
Sporo roślin Wam już się pojawiło, a plany - te bliższe i te bardziej dalekosiężne - po prostu czapki z głów![]()
Pozwolę sobie poobserwować Wasze działania, tym bardziej, że u Was jest taka serdeczna, rodzinna atmosferaPrzyjemnie popatrzeć na Wasze działania działkowe
Cieszy nas że się podoba to co narozrabialiśmy na tej naszej niespodziance (myślę że będzie jeszcze sporo tych niespodzianek
Życzę również miłego łykania na weekendzie( tym najbliższym)
Krzysiek
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To duuuuużo zdrówka i nie mniej kaski. Coby Wam na wszystkie chciejstwa starczyło

Taa a ja będę w grudniu mieć 19 do 60-tki

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- misia i klusek
- 1000p

Dzięki,dzięki i niech czas płynie jak najwolniej!!Agapa pisze:To duuuuużo zdrówka i nie mniej kaski. Coby Wam na wszystkie chciejstwa starczyło
Krzysiek
- wielkakulka

Synu to ja miałam 18 jak Cie na świat wydałam - trochę za młodo jak dla mniemisia i klusek pisze: Aniu właśnie 08.11 skończyłem 18 lat![]()
![]()
- misia i klusek
- 1000p

Super Aniu - Mamusiuwielkakulka pisze:Synu to ja miałam 18 jak Cie na świat wydałam - trochę za młodo jak dla mniemisia i klusek pisze: Aniu właśnie 08.11 skończyłem 18 lat![]()
![]()
- wielkakulka

Zawsze sie zastanawiałam jak to jest mieć dorosłe dzieci, synu heja