No to jestem ogrodnikiem
Re: No to jestem ogrodnikiem
Edytko nadrabiam wątkowe zaległości, bo trochę mnie nie było... a tu TAAAKI KAMIEŃ! Bardzo podoba mi się pomysł z fontanną, nie ograniczaj męża w pomysłach jak jest taki kreatywny! Tylko pozazdrościć! Ognisko też fajny pomysł, tylko pierwsze co przyszło mi na myśl, to czy można je rozpalać u siebie na posesji? Żeby ci straż miejska nie wjechała na poczęstunek
Sama nie wiem do końca jak to jest, pewnie zależy od życzliwych sąsiadów... Jak Borys? Szleje? 
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko witaj
i ten temat przerobiłam, ognisko musi byc 10m od zabudowania , zabudowaniem jest płot , altana ,drewutnia . Tak wymierzyliśmy , że jest 10m i z tego powodu ognisko jest bardziej na środku niż planowałam .Jak bedą chcieli sie doczepić to i tak się doczepią. 
Ja czekam na efekt końcowy z tym ogniskiem, bo strasznie mi się podoba i pomysł i dotychczasowe rozwiązanie. Już sobie wyobrażam ten cudowny klimat palonego ogniska letnią , wieczorową porą .... 
Zdawaj relację na bieżąco z prac przy fontannie, bardzo jestem ciekawa efektu końcowego! 
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to prawda, jak w każdej instytucjiJak bedą chcieli sie doczepić to i tak się doczepią.
Jak mój ulubieniec Rooguchi? Kwitnie już
Muszę Ci się pochwalić: zaczęłam pleść pęcherznice, a że mam dużo małych siewek (może ktoś chce?) mam na czym trenować. Jak będzie widać efekt wstawię u siebie fotkę. 
- edi13
- 1000p

Emocje z fontaną powoli opadają , cena wiertła kosmiczna ale mam nadzieję , że M coś wykombinuje.
Rooguchi szaleje ma lekko ponad 2m i wczoraj przegiął się od wiatru , rozplatać go nie sposób , więc go przygieła i uformowałam kulę . Tak już chyba zostanie
Teraz czekam na kwiatki .
Clemki się rozkrędają , jak znajdę chwilkę czasu popołudniu zrobię foteczki.
Asiu pęczherznicę łatwo się plecie mam nadzieję , że Twoja łatwo się podda i będziesz miała ładne oryginalne drzewko
Przyszły clematisy botaniczne na tą chwilą urodą nie powalają ale na drugi rok myślę , że mnie zaskoczą i nie będę żałować zakupu.
No tak ale Jerzy Popiełuszko cudowny z taka ilością kwiatów , po prostu cudny zdjęcie zrobię koniecznie bo nigdy jeszcze tak okazałej rośliny nie dostałam. Zdecydowanie jak zamawiać to połowa maja
Rooguchi szaleje ma lekko ponad 2m i wczoraj przegiął się od wiatru , rozplatać go nie sposób , więc go przygieła i uformowałam kulę . Tak już chyba zostanie
Clemki się rozkrędają , jak znajdę chwilkę czasu popołudniu zrobię foteczki.
Asiu pęczherznicę łatwo się plecie mam nadzieję , że Twoja łatwo się podda i będziesz miała ładne oryginalne drzewko
Przyszły clematisy botaniczne na tą chwilą urodą nie powalają ale na drugi rok myślę , że mnie zaskoczą i nie będę żałować zakupu.
No tak ale Jerzy Popiełuszko cudowny z taka ilością kwiatów , po prostu cudny zdjęcie zrobię koniecznie bo nigdy jeszcze tak okazałej rośliny nie dostałam. Zdecydowanie jak zamawiać to połowa maja
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Edytko trzymam kciuki za ciurkadełko w kamyczku 
Może coś się uda wymyślić w sprawie tego wiertła , a nawet tak nie będzie fontanny, to też będzie pięknie
Koniecznie pokaż te swoje nowe clematisy 
- edi13
- 1000p

- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Edyta ja rownież trzymam kciuki za ciurkadelko, jak jest pomysł, to i rozwiazanie sie znajdzie
Rooguchi pięknie rozkrzewiony, u mnie dwa badylki na razie, ale pięknie sie pnie. Pozostałe okazy do pozazdroszczenia, mam nadzieje, ze za rok tez będę miała ładne przyrosty. Nowe nabytki, to ładne krzaczorki
. Błękitne rh prawie mnie oslepil 
Czy niebieski powojnik to multi blue?
Rooguchi pięknie rozkrzewiony, u mnie dwa badylki na razie, ale pięknie sie pnie. Pozostałe okazy do pozazdroszczenia, mam nadzieje, ze za rok tez będę miała ładne przyrosty. Nowe nabytki, to ładne krzaczorki
Czy niebieski powojnik to multi blue?
- edi13
- 1000p

Madziu to Blue Explosion PBR
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Przepięknie w ogródku i już truskawki mają owoce
mniam 
Rooguchi jest niesamowity, taki gęsty, już prawie nie widać podpórki! Jak długo u Ciebie rośnie?
Rododendrony obficie kwitnące
Na zdjęciu pod RH jest liliowiec z rynku
? I nie wiem co jest na zdjęciu obok, ten krzew z liliowymi kwiatami... ale jest bardzo ładny.
Rododendrony obficie kwitnące
Ale piękna uczta dla oka. Cudowne okazy