Mój ogródek - KarolinaL
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolino, a zbadałaś już wielkość zasobów tej kopalni. Może potrzebujesz wspólników do eksploatacji.
Co do trawy, to jak na kostrzewę za bardzo pokładają się jej źdźbła, ale może rosła w cieniu i przez to źdźbła się wyciągnęły.
Co do trawy, to jak na kostrzewę za bardzo pokładają się jej źdźbła, ale może rosła w cieniu i przez to źdźbła się wyciągnęły.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Tak ,tak księżno KarolinoGrzegorz B pisze:Karolinko, zostałaś diamentową księżną![]()
![]()
. Szczęściara z Ciebie
Basieńka
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Krysiu, na razie odkryłam tylko te zasoby, które widać na zdjęciu, obawiam się, że większość ukradnie słoneczko przy najbliższej okazji
A ta trawa się pokłada, bo się trochę wygniotła w plecaku
, spory kawałek musiałam ją nieść...
Aniu (Amlos), widzę, że u Ciebie tego więcej, chyba będę zazdrosna
Wobec powyższego chętnie do spółki wejdę
Poznań górą!
Grzesiu, poszukaj u siebie uważnie, może też coś odkryjesz
Aniu (Anu-La), dzięki!
Obawiam się, że na kolejne zdjęcia trzeba będzie dłużej poczekać, bo pojutrze wyjeżdżam (bez aparatu
), a jak wrócę, to aparat będzie na urlopie z rodzicami prawie do połowy września
Nie wiem jak to przeżyję
Porobiłam dziś trochę fotek na zapas i będę je Wam stopniowo serwować, ale to nie to samo...
Oby mchowy zakątek dożył do września, bo kiedyż ja go pokażę dokończonego?
Izo, o kostrzewie czerwonawej nie słyszałam, to dla mnie nowość
Nie wiem jak się ma nazwa do rzeczywistości, czy jest rzeczywiście czerwonawa? Bo ta moja raczej nie jest. Jest może troszkę tylko mniej niebieska od kostrzewy kupionej w sklepie (kępka pięć razy mniejsza
)
Basiu, dzięki serdeczne, obym była łaskawie Wam panującą
Jak interes kopalniany się powiedzie, to coś dla forum odpalę, obiecuję 
A ta trawa się pokłada, bo się trochę wygniotła w plecaku
Aniu (Amlos), widzę, że u Ciebie tego więcej, chyba będę zazdrosna
Grzesiu, poszukaj u siebie uważnie, może też coś odkryjesz
Aniu (Anu-La), dzięki!
Oby mchowy zakątek dożył do września, bo kiedyż ja go pokażę dokończonego?
Izo, o kostrzewie czerwonawej nie słyszałam, to dla mnie nowość
Basiu, dzięki serdeczne, obym była łaskawie Wam panującą
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
W moich stronach mówi się " bogatemu to i byk się ocieli". I tak jest. Nie dość, że superowy ogród, nie dość, że masz cudowne poczucie humoru, nie dość, że kopalnia świetnych pomysłów to jeszcze i kopalnia diamentów. Ja u siebie też szukałam ale nic.... Za blisko Ukrainy.
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.
( Sigrid Undset)
O, nawet nie miałabym nic przeciwko temu, niech sobie czerwieniejechatte pisze:Głowy za tę nazwę nie dajęmoże nazywa się po prostu czerwona? Będę musiała poszukać, ale ona wygląda tak samo jak kostrzewa sina, tylko jesienia lekko czerwienieje. Ale dopiero jesienią, więc obserwuj
![]()
Gosiu kochana, chyba mnie przeceniaszcappuccino pisze:W moich stronach mówi się " bogatemu to i byk się ocieli". I tak jest. Nie dość, że superowy ogród, nie dość, że masz cudowne poczucie humoru, nie dość, że kopalnia świetnych pomysłów to jeszcze i kopalnia diamentów..
cappuccino pisze: Ja u siebie też szukałam ale nic.... Za blisko Ukrainy.
Kochani, miałam jutro opuścić Was na dni dziesięć, ale wyjazd został przesunięty (jeśli w ogóle pojadę, to za ok. dwa tygodnie). Z jednej strony się cieszę, że jeszcze trochę spokoju przede mną, ale z drugiej strony zarobiłabym sobie przyjemnie...
Ale za to odwiedziłam dziś koleżankę, która właśnie chciała zrobić sobie trochę miejsca w bylinach i podarowała mi pół ogrodu (pół królestwa, hm... szkoda, że ręki królewicza nie dołożyła
Ach, jak dobrze w ogródku!
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
To jeszcze nie wszystko, zobacz w profilu zawód, i to nie jakaś tam .... elektro..cappuccino pisze:Nie dość, że superowy ogród, nie dość, że masz cudowne poczucie humoru, nie dość, że kopalnia świetnych pomysłów to jeszcze i kopalnia diamentów. .
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolino musisz je dobrze polewać i jeśli posadziłaś na słońcu to zacieniować to powinny się przyjąć i niestety to co klapnie powinno mieć obcięte kwiaty lub pąki (jeśli je ma)ja często gdy otrzymałam roślinki podeschnięte np.w paczce to zanurzałam na parę godzin w zimnej wodzie ,a potem sadziłam na ogół to pomaga 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Karolinko fajną masz koleżankę
Zaraz skrobnę coś na pw , wiec zerknij proszę
Zaraz skrobnę coś na pw , wiec zerknij proszę