ale zobaczysz, ja też kiedyś....
Tunel jaki kupić
- BRZOSKWINKA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2010, o 18:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tunel
Bartuś! Bravo!
„Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.” Albert Einstein
Pozdrawiam, Joasia
Pozdrawiam, Joasia
- ANalfabeta
- 200p

- Od: 2 lip 2011, o 11:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trzymam kciuki !! 
Stare chińskie przysłowie mówi: ?Jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie.
-
sebapila
- 200p

- Od: 14 lut 2011, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ładnie, no i z tą otuliną też ok, tylko czy ona nie dystansuje foli i od konstrukcji? Ja mam taki problem, ze folia nie przylega na ścianach do konstrukcji i łopocze.
Gdyby rzeźnie miały ściany ze szkła, wszyscy byliby wegetarianami
- ANalfabeta
- 200p

- Od: 2 lip 2011, o 11:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Góra wcale, a z bokami nie jest tak źle. Myślałem, że bedzie gorzej, ale po obsypaniu jest do zaakceptowania. Jedynie w rogach mam nie do końca napiętą folie, ale to z winy wystających poza obrys konstrukcji krawężników.
Stare chińskie przysłowie mówi: ?Jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie.
- BRZOSKWINKA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 maja 2010, o 18:10
Dzięki! 
„Wpatrz się głęboko, głęboko w przyrodę, a wtedy wszystko lepiej zrozumiesz.” Albert Einstein
Pozdrawiam, Joasia
Pozdrawiam, Joasia
Tak wygląda profesjonalny tunel foliowy.Półokrągły kształt konstrukcji decyduje o właściwym naciągnięciu folii.Profesjonalne drzwi z obu stron, gwarantują właściwe wietrzenia.Folia również jest zakopana prawidłowo, czyli rów i dwukrotnie zasypana ziemią folia na tzw.zakładkę.Żaden wiatr tego nie ruszy.Gratuluję.
- grosik
- 200p

- Od: 30 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja też już mam zrobioną szklarnio-folię - jutro albo pojutrze wstawie fotki. nie jest tak profesjonalna jak wasza bo robiłam sama z małą pomocą mojego M....następna bedzie idealna
...p.s. ale ile sie nakopałam ... aby ziemię troszeczkę chociaż pod pomidorasy przygotować to szkoda gadfać.... Brzoskwinka - fitness to mało powiedziane 
Pozdrawiam ciepło, Gosia ;)
Nasze rodzinne eskapady i nie tylko
Nasze rodzinne eskapady i nie tylko
- gosiakmala
- 500p

- Od: 9 sty 2011, o 14:27
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
-
Krzychoo
- 100p

- Od: 30 mar 2008, o 19:42
Gosiu, tunelik śliczny, ale moim zdaniem na dachu trzeba od spodu dać jeszcze po 2 listewki na każdej połówce. Moim zdaniem po pierwszym deszczu zrobi się zastoisko z wody, pół dachu bez oparcia od dołu to chyba nieco za dużo. Od środy zapowiadają deszcze, obserwuj bacznie co się będzie działo. Albo polej z węża i sprawdź sama.