Dziękuję w imieniu chryzantem
Mały ogródek basowej cz.4
Re: Mały ogródek basowej cz.4
Agatko , jestem w szoku , bo sadzonka od wczoraj urosła! I to sporo , skoro zauważyłam to gołym okiem!
Jak to czasem niewiele do szczęścia potrzeba
(żeby im się tylko w łebkach nie poprzewracało od tych pochwał
)
Pozdrawiam,Małgorzata
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przez chwilkę poczułam się jak VIPbasow@ pisze:Bożenko - to dla mnie zaszczyt gościć Ciebie!![]()
Wiesz, że papryczka pochodzi z mojego ogrodu .Wysłałam nasiona
Dorotce, bo jej się ten kolor spodobał
Widziałam ogród Krysi /wiadomo ,gdzie hortensje, tam i ja /ale śladu
nie zostawiłam po sobie .Ja ostatnio, to raczej więcej czytam, niż piszę .
Jakiś kryzys mnie dopadł ,pewnie wiek średni się kłania
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosia, no to rośnie jak szalona, że to tak na oko widac
W tym tempie to krzaczyska się dochowasz do wiosny 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Małgosiu bardzo chętnie przyjmę malutką sadzonkę tej piękności, a na wymiankę mogę dać Ci złotą, zobacz w moim wątku. Myślę, że lepiej będzie im przenosić się na wiosnę.
Nie pamiętam czy wysyłałam ci nasionka fioletowej papryki o której pisze Bożenka. Jak mnie pamięć nie myli to chyba dałam tylko nasionka tych ostrych dwóch papryk. Mój ich zapas powoli się kończy, także chyba w przyszłym roku kilka krzaczków ostrej posadzę.
Teraz cały czas śledzę wątek pomidorowy, chciałabym załapać się na nasionka pomidorków kozulkowych.
Nie pamiętam czy wysyłałam ci nasionka fioletowej papryki o której pisze Bożenka. Jak mnie pamięć nie myli to chyba dałam tylko nasionka tych ostrych dwóch papryk. Mój ich zapas powoli się kończy, także chyba w przyszłym roku kilka krzaczków ostrej posadzę.
Teraz cały czas śledzę wątek pomidorowy, chciałabym załapać się na nasionka pomidorków kozulkowych.
Ta papryczka mnie w błąd wprowadziła
Owocki mają przez chwilę rzeczywiście denaturatowy kolorek , więc się zasugerowałam.
Czyli jednak nie mam tej od Ciebie , Bożenko
.Moja jest malutka i ostra .
Kryzys wieku średniego dopada każdego , bez względu na wiek...Ja na ogół czytam , rzadko u kogo się odezwę.
Agatko - mam wreszcie porządniejszy aparat , to wstawiam zdjęcie , sama zobacz , jak Twój przetacznik szaleje.

Dorotko , to się bardzo cieszę.Teraz będę wstawiać zdjęcia swoich chryzantem , bo nic innego już tak spektakularnie kwitnąć nie będzie , więc może sobie jeszcze jakąś wybierzesz.Jestem jak najbardziej chętna na Twoją chryzantemę ....
Wiosną będzie zdecydowanie lepiej wymienić się chryzantemami.Oczywiście dla nich , nie dla nas
Z papryką masz , oczywiście , rację.Kolor jej owocków ( przez chwilę , bo później się na czerwono wybarwiają) wprowadził mnie w błąd...
Kryzys wieku średniego dopada każdego , bez względu na wiek...Ja na ogół czytam , rzadko u kogo się odezwę.
Agatko - mam wreszcie porządniejszy aparat , to wstawiam zdjęcie , sama zobacz , jak Twój przetacznik szaleje.

Dorotko , to się bardzo cieszę.Teraz będę wstawiać zdjęcia swoich chryzantem , bo nic innego już tak spektakularnie kwitnąć nie będzie , więc może sobie jeszcze jakąś wybierzesz.Jestem jak najbardziej chętna na Twoją chryzantemę ....
Z papryką masz , oczywiście , rację.Kolor jej owocków ( przez chwilę , bo później się na czerwono wybarwiają) wprowadził mnie w błąd...
Pozdrawiam,Małgorzata
Wyszłam ,żeby chryzantemom zdjęcia porobić i proszę co znalazłam...Oszalały chyba!

Przyjdzie mi je teraz wykopać i zabrać na wczasy do domu.

Przyjdzie mi je teraz wykopać i zabrać na wczasy do domu.
Pozdrawiam,Małgorzata
To pąki???
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilie......w gruncie o tej porze.......
To kiedy Ty je sadziłaś ?
To kiedy Ty je sadziłaś ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Lilie
to widzę, że we Wrocławiu znowu lato 
Z przyjemnością obejrzałem fotki z ostatniego spotkania ... bardzo miłego i wesołego jak widać ....
Ty to jednak jesteś młoda laseczka .....
- dzieci2
- 200p

- Od: 20 lip 2011, o 19:52
Adam. Dlaczego komplementy (uzasadnione) piszesz takimi małymi literkami ?!?
Asia
Asia
Asiu , Adaś chyba mnie z kimś pomylił!
Pewnie nie na mnie patrzył...A może dziewczyny retusz zrobiły?
Adasiu , czy Ty aby na pewno dobrze mnie rozpoznałeś na zdjęciach?
Agatko , te lilie normalnie oszalały.Pierwszy raz mi się zdarzyło ,żeby o tej porze pąki miały.
Grażynko sadziłam je zupełnie "przepisowo" - wiosną - do doniczek ( nie bardzo mogłam im miejsce w gruncie znaleźć...).Dopiero niedawno wysadziłam je w to miejsce w koszyczkach .No nic - znowu powędrują do doniczek i do domu...
Adasiu , czy Ty aby na pewno dobrze mnie rozpoznałeś na zdjęciach?
Agatko , te lilie normalnie oszalały.Pierwszy raz mi się zdarzyło ,żeby o tej porze pąki miały.
Grażynko sadziłam je zupełnie "przepisowo" - wiosną - do doniczek ( nie bardzo mogłam im miejsce w gruncie znaleźć...).Dopiero niedawno wysadziłam je w to miejsce w koszyczkach .No nic - znowu powędrują do doniczek i do domu...
Pozdrawiam,Małgorzata
Małgosiu trudno Cię było pomylić ...byłaś częstym objektem paparazzi ...
dzieci2 pisze:Adam. Dlaczego komplementy (uzasadnione) piszesz takimi małymi literkami ?!?![]()
Asia
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
bardzo piękne te Twoje chryzantemy
A ta fioletowa to chyba jest bardziej różowa ?