Jutro polecę do mojego OBI może, w co wątpię, uda i mi się upolować takiego przystojniaka nawet może być przekwitający.
Pozytywnie zakręcona
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
No właśnie na te trudno trafić ,Ty szczęściaro
Jutro polecę do mojego OBI może, w co wątpię, uda i mi się upolować takiego przystojniaka nawet może być przekwitający.
- syljed
- 200p

- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też jutro do Obi lecę,bo jak byłam tydzień temu to były po 45zł 
-
katarzynka575
- 1000p

Sylwio ,ale te zielonożółte takie jak Gosi kupiła?
-
katarzynka575
- 1000p

Dzięki za inf. ja mam dwa pozostałe i takiego bym też chciała .No może nam się uda ,jak kupisz daj znać
U mnie też były trzy rodzaje... Tydzień temu też byłam i jeszcze były po 46 zł. a teraz proszę... Może akurat traficie na przecenę 
-
katarzynka575
- 1000p

Gosiu ja to nawet i 46zł. bym zapłaciła żeby tylko były . Jak byłam przed świętami to było dużo już przekwitniętych czyli tylko liście po kwiatkach ani śladu Wiec na chybił trafił trzeba by kupować a z moim pechem pewnie by chybiła i miałabym takiego jak już mam 
-
katarzynka575
- 1000p

O Gosiu widzę że masz pole do popisu tyle wolnego miejsca no,no .To teraz już wiem gdzie one Ci się wszystkie mieszczą
Biały z pierwszego miejsca przekwita czy zmarzły mu płatki ? Ten z mazami przecudowny
Gosiu dendrobium sobie popija ?
i dlatego ta nowa roślinka ,miltonia ma chyba za mało wilgoci i może ma za sucho to te harmonijki na listkach, a czemu liście padają ?Wiesz jednak te z przeceny za zwyczaj coś im dolega ,może wszystkie liście podwiąż złap jakąś tasiemką i codziennie zraszaj nawet ze dwa razy może pomorze a jak nie to pytaj ludzi którzy mają doświadczenie w uprawie tych storczyków
Biały z pierwszego miejsca przekwita czy zmarzły mu płatki ? Ten z mazami przecudowny
Gosiu dendrobium sobie popija ?
Biały z pierwszego miejsca - przekwita mu kwiat nad nim a ten pod spodem jeszcze kwitnie.
Tak dendrobium sobie popija
miało w nakrętce kiedyś wlane piwo, bo miało ślimaki...
Miltonia korzonki miała ok. ale teraz jakoś pada może sezon grzewczy jej nie służy ...?

Tak dendrobium sobie popija
Miltonia korzonki miała ok. ale teraz jakoś pada może sezon grzewczy jej nie służy ...?
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Gosiu ależ śliczny sabotek
jakbym takiego spotkała to też bym kupiła
ale jak u nas były z jedną rozetką przekwitnięte, że nawet nie wiadomo jaki będzie
no to nie kupowałam 
-
katarzynka575
- 1000p

Gosiu byłam w OBI i niestety niema takich były tylko te co zawsze i to 45 zł. wiec tylko pooglądałam i wyszłam 
- darek p
- 500p

- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Bogata i piękna kolekcja ale co się dziwić jak się ma takie sklepy z takimi przecenami.Ładny ten ostatni sabotek.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ale piękne osłonki na storczyki, taki radosny kolorek. Podobaja mi się