OK pisze:Wg mnie, to te liście poprzypalanevertigo pisze:nie, kupiłam Elegans - tamtą sfociłam, bo miała wiecej tych ran. Elegans ma tylko jedną plamkę na lisciu. Liście jednolite, podobne do wszystkich typu blue, a kwiat bialutki jak śniegOK pisze:Pokaż ją![]()
Ale od razu Ci powiem, że to nie jest Elegans - ta jest cała szarozielona, bez marginesu![]()
Ale będzie dooobrze, będzie Pani zadowoloooonaaa....ta z marginesem też mnie kusiła, ale te liście były w opłakanym stanie
, a liści zaledwie 3 szt.
![]()
Do głowy mi nie przyszło, że obfociłaś inną![]()
![]()

AniaDS pisze:piękne róże, ale Pusia to wszystko pobiła...![]()
![]()
![]()
zwłaszcza w tej reklamówce![]()

nie przyglądałam się aż tak uważnie, ale jest identyczny jak TwójDeirde pisze:Śliczne różyce ale psiak ładniejszy. U nas w kwiaciarni widziałam róże na pniu Poulsena za 35 zł. Czy możesz mi napisać ile tonów różowego ma Warwick?

Witaj, Amboamba19 pisze:Moniko jestem pod głębokim wrażeniem Twoich róż![]()
Mam do Ciebie prośbę. Zakwitła mi róża kupiona w tym roku na targach ogrodniczych i opisana przez sprzedawcę na metce"różowo-wrzosowa"![]()
Kwitnie bardzo obficie, ale prawie nie urosła wzwyż. Skojarzyła mi się z Twoją Mary Rose. Zaraz wstawię u siebie zdjęcie - zapraszam serdecznie........

tak, można kupić Charles'adanutab pisze:Moniu widzę że masz równie piękne róże co AniaDS i razem się wspieracie
Ja mam pytanie czy w Polsce można kupić różę Charles de Gaulle którą widziałam
u Ciebie?.Możesz mi również powiedzieć czy czy rozchodnik z kolorowymi listkami
to kamczacki czy kaukaski ja też mam takiego.