Ale ładna kompozycja z kamieni i rojników ,a Halinko ta roślinka z lila kwiatkiem to ,,,no właśnie sssss....nie mogę sobie przypomnieć ,musisz ją chyba zimą w domciu trzymać ,prawda
Halinko, powtarzam się pewnie do znudzenia, ale cóż innego można powiedzieć...
Jacek ma rację, Twój ogródek niczym z bajki.
A skalniaczki wśród tych kamieni wyglądają ślicznie.
Dziękuję... wiesz za co...
perfekcyjnie jest u ciebie, taki by się chciało mieć tak samo... przemyślane.. lubię wędrować po twoim ogrodzie
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Halinko, ostatnia lilia przecudna i bugenwilia taka piękna i zdrowa. Wszystkie aranżacje ślicznie wyglądają, takie
dopieszczone. A gdzie znalazłaś miejsce na warzywka? To prawie niemożliwe
Uściski
dziękuję za odwiedziny,Wiesiu warzywka mam wśród kwiatów i teraz widać paliki od pomidorów wysokopiennych,wyobraż sobie ze kwiaty chyba osłaniają pomidory i ich zaraza nie bierze.Mam też wsadzonego ogórka piennego ale jesz ma owocki malutkie.Podobaja mi się te moje warzywka takie mniam.
hmm.. a podobno nie ilość tylko jakość jest najważniejsza:).. a u ciebie naprawdę można podpatrzeć piękne aranżacje:)
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Halinko - własnie wpadłam z wizytą i nie mogę wyjśc z podziwu ile piekności zmieściłaś w takim małym ogródku - slicznie jest i taka różnorodność! A Twoje kompozycje skalne są super - chyba spapuguję w przyszłym roku coś takiego od Ciebie. No i kaskada - moje marzenie - mam nadzieję, że w przyszłym roku sie spełni ( w tym już fundusze wyczerpane).
Pozdrawiam i do zobaczenia!