Ogródek Magdy :-)
-
magdala
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja sie popłakałam i obsmarkałam.. ze śmiechumagdala pisze:Ale po takim tłumaczeniu , jakiegokolwiek warto stylu używać -to ...normą jest tylko płacz![]()
![]()
Magda - Ty już ją lepiej Madame Antoine Meilland nazywajmagdala pisze:Moja róża to PIS !!!(jakby co ,to tylko brzmienie fonetyczne..)
-
magdala
-
magdala
E tam, nieważne jaka nazwa, ważne, że piękne i są obiektem zazdrości, haha. ;-D
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
To już zboczenie. Ostatnio mi pan próbował wcisnąć jakieś farmazony na temat prymuli, którą kupiłam, że to ABSOLUTNA nowość... Na co usłyszał, "Phi, na forum co druga ją ma!". Odwróciłam się na pięcie i poszłam.
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
-
magdala
Cześć Magduś
wpadłam stęskniona i natknęłam się na rozmowę o usuwaniu starych lasek
. Zdjęcia robisz bajeczne (bo ciągle tylko piszę, że to ogród bajeczny
) róże piękne bez względu na nazwę, choć Chopin brzmi dumnie
i klasycznie. Piękne hortensje pokazałaś, moje dwie nie zakwitły w tym roku a trzecia posadzona z pąkami już ma brązowe kwiaty
. Jak tam dzieci po wyjeździe bez rodziców?
Miłego wieczoru niedzielnego
wpadłam stęskniona i natknęłam się na rozmowę o usuwaniu starych lasek
Miłego wieczoru niedzielnego
-
magdala
Gosiu
Ja też tu na chwilkę ,chociaż mam trochę zdjęć -nie wiem czy zdążę wrzucić... Jutro wyjeżdżamy ,dzieciom tak się podobało na obozie ,że chciały zostać na drugi tydzień .
Przy najbliższej okazji zrobię małą reklamę Sopockiemu Klubowi Żeglarskiemu i napiszę jak świetne wakacje organizują dla dzieciaków
Magda.
Przy najbliższej okazji zrobię małą reklamę Sopockiemu Klubowi Żeglarskiemu i napiszę jak świetne wakacje organizują dla dzieciaków
Magda.