Piękna ta twoja dolly.Super trawniczek... to zasługo pięknej i ciepłej jesieni.Na wiosnę pójdzie jak burza.
Buziole

Jam litościwa kobietaliska pisze:Grażynko nei bij... przypomniałam sobie u Joli![]()
piernik, który mój syn uwelbia!!!
wrzuciłam do przepisów Jadzi... może ktoś skorzysta
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 472#536472

Jadziu - chętnie i Twój przepis wypróbuję, coś mnie wzięło na pierniki :PWisienka pisze:Ech... nie otwierają mi się dzisiaj wszystkie zdjęcia - znak, że internet wolno chodzi.![]()
Ale obrazy pooglądałam - piękniste!
Miałam taki fajny przepis na piernik z marmoladą w środku (tzn. marmolada zmieszana
z ciastem). Pyszności! Jak znajdę go, to wstawię u Jadzi.
Nawet o tej porze piękny jest jeszcze park pszczyński!

Mario Tereso - puzle były pożyczone i dzisiaj rano musiałam je oddać. Podobno są dołączone do jakiejś herbaty, czy kawy w dużych marketach. Szkoda, że im nie cyknęłam fotki.MariaTeresa pisze:witaj, Grażyno, jak wygladają te puzzle? przydałoby mi się coś dla syna
![]()
ta piękna lila Hebe nie przezimuje, licho ją wzięło po pierwszym mrozie -10(kilka lat temu-zapomniałam wziąć z ogrodu-chorowaliśmy)

Gosiu - częstuj się keksem, musisz nadrobić te stracone kaloriegiga45 pisze:Witam Cie Grażynko. Wpadłam dko kolejnej koleżanki i tu też ciacho-pychota dziękuję.
Grażyniu trawnik jak w lecie piekny ma kolor. Ale najbardziej zaciekawiła mnie Twoja hebe. Nie wiedziała, że kwitnie i to tak pieknie. Mam taką samą ale dopiero w tym roku kupioną i posadzoną, czy w przyszłym roku doczekam się takiego widoku u mnie? Pozdrawiam Cie serdecznie, aha obrazki śliczne. Milego dnia życzę.Pa

Grażynko,nic nie straciłaśgagawi pisze:Magdziu - nie wierzyłam, że ta trwaka wzejdzie, a tu taka niespodzianka :P Qrczę, a kiedy to ja byłam u Ciebie?Karolcia pisze:Grażynko,wpadłam by nadrobić zaległości![]()
Piękna ta twoja dolly.Super trawniczek... to zasługo pięknej i ciepłej jesieni.Na wiosnę pójdzie jak burza.
Buziole

sesja jest w moim wątku domowym i na psim...gagawi pisze:Hi, hi, fajne te ukłony...
tylko co tak skromnie z fotkami? Ja się nastawiłam na całą sesję zdjęciową, pogoda co prawda nie dopisała i pewnie ze spaceru nici, ale proszę o więcej "domowych"![]()
Wyczochraj go po brzusiu i wymiziaj za uchem :P