Ogródek AGNESS cz.1
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie Kochani
Marcinie, Moniś,Jolu, Olu, Izuś, Geniu, Elu, Cyntuś u mnie biało, sypie i wieje niestety, ale ja z uporem maniaka
wierzę, że prognoza sprawdzi się i do weekendu zacznie już się ocieplać. Mam nadzieje, że się nie rozczaruję. Czeka mnie ogrom pracy, ponieważ pogoda nie pozwoliła do tej pory na żadna racę w ogródku, więc dopiero przede mną wszystkie prace porządkowe, a mnóstwo roślinek czeka na posadzenie i trzeba zrywać darń i poszerzać rabaty
a już zaraz święta i tak bym chciała, żeby już było piekniusio. No cóż ale zrobię ile dam radę
Pozdrawiam gorąco i dziękuję za piękne kwiaty 
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agniesiu. Jak patrzę u mnie przez okno -to aż trudno uwierzyc w to co słyszę w radiu i co piszą forumkowie. U mnie pieknie od rana świeci słonko i na niebie ni chmurki-jak na razie. I jest coraz cieplej, więc po pracy wyruszam wreszcie na działke.
Z całego serca slę Tobie gorący żar aby roztopić te sniegi i dmucham ciepła aby jak najszybciej i do Ciebie Agus dotarło.
Pozdrawiam Cie mocno i zdrówka Wam życzę. Mam nadzieję, że z córcią lepiej. :P
Z całego serca slę Tobie gorący żar aby roztopić te sniegi i dmucham ciepła aby jak najszybciej i do Ciebie Agus dotarło.
Pozdrawiam Cie mocno i zdrówka Wam życzę. Mam nadzieję, że z córcią lepiej. :P
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zenku
ja bardzo liczę na to obiecywane ocieplenie, mam nadzieje, że deszcz szybko stopi śniegi i można będzie w końcu coś robić w ogródku
Mam mnóstwo pracy przed sobą, bo nawet nie można było robić pozimowych porządków, a trzeba zrywać darń i poszerzać rabaty, bo mnóstwo roślinek czeka na posadzenie
Witaj Gosieńko a mi, aż trudno uwierzyć , że gdzieś może być tak pogodnie i pięknie, bo u mnie ciągle śnieg
Dziękuję Kochanie, może z Twoją pomocą śnieg w końcu się stopi
i będę mogła wreszcie coś robić w ogrodzie- bo pracy przede mną ogrom, a już bliziutko święta i na pewno się nie wyrobię
Witaj Joluś bardzo dziękuję Kochana
Aguś ja dalie dosyć długo sadziłam, nie wysiewałam nigdy, tylko sadziłam karpy do ogrodu w maju po ,,zimnej Zośce,, więc juz po przymrozkach. Tak więc nie mam doświadczenia z przemarzniętymi ale myślę, że na razie nie odcinaj, poczekaj jeśli zaschną, to odetniesz to co jest uszkodzone, a część najmniej uszkodzona może się zregeneruje. Myślę, że warto poczekać.
Witaj Gosieńko a mi, aż trudno uwierzyć , że gdzieś może być tak pogodnie i pięknie, bo u mnie ciągle śnieg
Witaj Joluś bardzo dziękuję Kochana
Aguś ja dalie dosyć długo sadziłam, nie wysiewałam nigdy, tylko sadziłam karpy do ogrodu w maju po ,,zimnej Zośce,, więc juz po przymrozkach. Tak więc nie mam doświadczenia z przemarzniętymi ale myślę, że na razie nie odcinaj, poczekaj jeśli zaschną, to odetniesz to co jest uszkodzone, a część najmniej uszkodzona może się zregeneruje. Myślę, że warto poczekać.